Karimin vajinusmus problemi var Şu an vajinusmus olan veye vajinusmusu yenmis bayanlar var mi? Rica etsem yaedimci olabilir misiniz psikoliğa da da gidiyoruz ama
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Vajinismus, bir kadının cinsel ilişki sırasında vajinasının kasılmasıyla ortaya çıkan bir cinsel fonksiyon bozukluğudur. Bu durum, cinsel ilişki sırasında ağrı veya rahatsızlık hissi yaratabilir ve cinsel ilişkiyi imkansız hale getirebilir. Vajinismus, genellikle psikolojik nedenlerle ortaya çıkar ve tedavi edilebilir. Eğer vajinismus sorununuz var veya geçirmişseniz, aşağıdaki adımları takip ederek sorununuzu çözebilirsiniz:
Bir cinsel sağlık profesyoneline başvurun. Bu, bir doktor veya cinsel sağlık terapisti olabilir. Bu profesyoneller, vajinismusun nedenlerini anlamaya yardımcı olacak ve size uygun tedavi seçenekleri hakkında bilgi verecektir.
Cinsel sağlık profesyonelinizle birlikte cinsel ilişkiyi kolaylaştıracak teknikler öğrenin. Bu teknikler, vajinasının ağrı veya rahatsızlık hissi yaratmayacak şekilde açılmasını sağlayacak egzersizler olabilir.
Vajinismusun nedenlerine odaklanın ve bu nedenleri çözmeye çalışın. Bu nedenler, cinsel istismar geçmişi, cinsel ilişki hakkında olumsuz düşünceler veya inançlar, cinsel ilişkiye ilişkin kaygı veya stres gibi psikolojik nedenler olabilir. Cinsel sağlık profesyonelinizle birlikte bu nedenleri çözmeye çalışın.
Aile ve arkadaşlarınızdan destek isteyin. Cinsel sağlık sorunları genellikle konuşulmayan konular olduğu için, bu konuda destek almak zor olabilir. Ancak aile ve arkadaşlarınızdan destek almak, vajinismus sorununuzu çözme sürecini kolaylaştırabilir.
Kendinizi yalnız hissetmeyin. Vajinismus, çok yaygın bir cinsel sağlık sorunudur ve birçok kadın bu sorunu yaşamıştır.09 Yorumla- +1 yıl
Cevabını pek umursamayacak. Derdi başka.. Karı kız düşürmek.
Soran+1 yıl@BeniBöʎleBil rica etsem özele gelir misin?
Soran+1 yıl@BeniBöʎleBil bak kardesim yasin cok küçük ayrica ben vajinusmusun her seyini biliyorum psikoloğa da gittik zaten
- +1 yıl
Sana demiyorum. Soranın gezi zekalıca karı kız düşürme taktiğini eleştiriyorum. Sana da soruyu ciddiye alma diyorum.
- +1 yıl
"@BeniBöʎleBil rica etsem özele gelir misin?" Yiğidin malı meydanda olur.. Ne yazacaksan buradan yaz. Herkes görsün.
- +1 yıl
Adam hem gizli hem de bana özele gel diyor.. :D Zeka başka bişey yaa...
Soran+1 yıl@BeniBöʎleBil kardesim yasin çok küçük başına neler neler gelir öyle söyleme
- +1 yıl
Başına gelse gelse XXL ebatlı bir prezervatif gelir. Büyütme görevini de sana verdim. Hadi başla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılBayanları istiyorsun yani... Sen git karın gelsin.. Onunla konuşalım bunu.
07 Yorumla
Soran+1 yılŞu an o kadar canim sikkin ki sana öfkelenecek halim yok
Soran+1 yılDurum düsünebileceginden cok farkli aklina hayaline gelebilecek bir dueum degil ben intihar etmeyi bile düsundum bu aralar
- +1 yıl
Vajinimus, intihar, sadece bayanlarla konuşma isteği, gizli... Çok ilginç noktalardasın bebeğim..
Soran+1 yılKardesim bak zaten canim yaniyor allah aşkina git basimdan boyle kiz dusurme taktigi mi olur
Soran+1 yılSen bu durumu yaşayanlara sor da gör bakalim
Soran+1 yıl@lawwedll bir kaç yerde gördüm derken nerede gördün?
10 ayBen 13 yıllık vajinusmus problemimi aştım:) buralarda öneri çözüm aramanın ne olduğunu iyi biliyorum. Uzm. psk Eda Çetin (Göksun) dan Online psikoterapi aldım. 6 haftada çözüldü ÖneririM
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bizz
12 Yorumla
Soran+1 yılÖzele gelebilir misin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yıllık evlisiniz
023 Yorumla
Soran+1 yıl5 aylik
Soran+1 yılCok kötü bir durumdayim hayatimin en garip seylerini yasadim siz vajinusmus oldunuz mu?
Cevap sahibi+1 yılZor bir kadın için ben de yaşadım yaklaşık 1-1buçuk yıl sürdü. tamamen psikolojik bir rahatsızlık. Eşin anlayışı çok önemli tabi.
Soran+1 yılAllah askina özelden konusalim vallahi dua ederim benim durumum çok farkli
Soran+1 yılYa bakin benim sevgilim bakire degildi
Soran+1 yılVallahi cok kötüyüm
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok bakirelikle olabilir
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılNasil bir psikolojisi olabilir?
Cevap sahibi+1 yılBakire değil dediniz de onunla alakalı değil demek istedim
- +1 yıl
Pembelinin cevabını görünce, "az sonra seni özele davet edecek" diye yorum yapacaktım. Geç kalmışım :D Pembeli özele geçince ne olacağını da yazayım... 2 kısa mesaj vajinimus hakkında olacak.. Sonraki mesaj "sen nasıl mücadele ettin" olacak ve devamında detayları isteyecek.. Asıl konu olan vajinimus kaynayıp giderken, konu bambaşka yerlere gidecek. :D
Cevap sahibi+1 yılBenim sorumum ailemin kurduğu baskıdan ve ön yargıdan dolayıydı. her şey düşüncede bitiyor aslında. Onun da vardır illa bir sebebi üstüne gitmemeye anlayışlı olmaya çalışmalısın. Daha da kötü duruma gelmemesi için. Zamanla da düzelir diye düşünüyorum
Soran+1 yılEvel özele davet edkyorum sakincasi yoksa kardesim bak bela okumayi istemiyorum git basimdan
Soran+1 yıl@BeniBöʎleBil bak allahasina git
Soran+1 yılÇok garip bir hikaye ve ben bazi şeylerden supheleniyorum nasil bir hissiyati var anlayamiyirum
Soran+1 yılYa bizim durumumuz çok farklı rica ederim özele gelebilir misiniz? Yarim saat vakit ayırsaniz yeter
Soran+1 yılAilenin kurdugu baski ön yargi nasil yani?
Soran+1 yılEsinizle alakali olabiliyor mi ten uyumu olmadigi icin vs mesela esinizin sevismesinden falan yeterince haz alamiyor muydunuz veya dis gorunusunde yeteesizlik veya cekici olmama durumu var miydi?
Cevap sahibi+1 yılHayır çok yakışıklı ve onu çok sevmeme rağmen böyleydi
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz degil mi?
Soran+1 yılPeki siz ne zaman vajinusmus olmuştunuz ? Yani birleşmeden korkuyordunuz herhalde degil mi?
Soran+1 yılEsiniz iyi sevisiyor muydu peki ve yenmenize sağlayan sey neydi?
Soran+1 yılHanfendi buradan konusabilir miyiz sakinxasi yoksa?
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. cok zor
02 Yorumla
Soran+1 yılSen haniminla veya neyse bir kadinla yasadin mi bu soeunu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne