Cinsel Yaşam Utangaç ve sessiz kadınlar nasıl sevişiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Tecrübeleriniz neler Utangaç ve sessiz kadınlar nasıl sevişiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Yatakta utangaç ve sessiz kadınlar çok zevksiz. Ama normalde utangaç olup da yatakta ateşli olanlar fenaa 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Hiç tecrübe etmedim. O şekilde olan bir kadınla da sevişmem. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Adsd Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Adsd? Yorumla Soran +1 yıl Adsl Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Tamam. Yorumla Soran +1 yıl Olsa sevişirdin diyorum bence. Ya da sub karakterdesindir çekici gelmiodur falan Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Sub karakterde değilim hiç olmadım. Masterim. Utangaç olan birisiyle de sevişmem net söylüyorum. Çünkü fantezi kurgusu yapmayı severim. Utanç kız da bunları yapamaz. Yorumla Soran +1 yıl Neyse Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. En çok sevdiğim onlar. O kadar iyiler ki. Çok çabuk öğreniyorlar herşeyi. Yani süper öğrenciler. 👍 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. alıştıkça rahat hissettikçe ve kafasında ki acabalar cevaplandıkça öyle olmadığını gördükçe açılarak ilerleyen bir durumları oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de öyleyim. Ama yatakta bambaşka biriyim. O, o ana özgü bir durum karakterden bağımsız 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ben de Yorumla pandakaptan +1 yıl işte buu jdndjdndnd Yorumla __wolfcub__ +1 yıl Nasıl oluyor ki acaba sonradan bide aklına gelince? Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. İlk ilişkide cekinme normal aynı kişiyle defa fazla olmaz tekrarladıkca alışılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yatakla sosyal hayatın alakası yok, bazen bu hayatı boyunca sevişmemiştir dediğin utangaç kişi çoğu kadına taş çıkartıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kapalıysa hele ve çok istekliyse bir de off diyorum.. tadına doyulmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kapalı değilsee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle de olur. Sadece kapalılara ayrı bir düşkünlüğüm var cinsellik konusunda. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nasılsın Yorumla
portoseksuel Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Fena istekli oluyor onlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek mii Yorumla portoseksuel +1 yıl Evet fazla ateşli oluyorlar Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cok daha istekli oluyorlar emin ol 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tecrübe mi ki Yorumla Soran +1 yıl Sen yaşadın mı yani Yorumla FLawyer34 +1 yıl Evet Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım sessizce yapıyorlar 😆şşşşşşşiiii sessiz 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Çok daha istekli ve arzulu oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hım nereden biliosun Yorumla uslanma +1 yıl Tecrübe ile sabit Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok daha iyi oluyor 😅 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tecrübeler hep iyi yönde de buraya da dökemeyiz şimdi :) Yorumla Soran +1 yıl Mesela konuşkanlardan farkları var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet. daha eğlenceli geliyor. herşeyin öncesinde bi çaba oluyor çünkü Yorumla Soran +1 yıl Evet belki de o bağ önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yatakda içindeki o yu dışarı cikariolar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla partnerde sağlamsa... Kapalı açık fark etmez bilemeyi yatagini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tecrübe çok hangi birini yazalım buraya Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 910 cevap paylaştı. Bazıları hiç göründüğü gibi olmayabilir 0 0 Yorumla
__wolfcub__ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Aşırı istekli oluyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla __wolfcub__ +1 yıl Bizzat şahit oldum 😅 Yorumla Soran +1 yıl Konuşkanlardan farklı mı oluyo yanii Yorumla __wolfcub__ +1 yıl Evet hem öyle hemde sesinden Yorumla Soran +1 yıl Sesi derken Yorumla __wolfcub__ +1 yıl Ses tonundan yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yatakta utangaç ve sessiz kadınlar çok zevksiz. Ama normalde utangaç olup da yatakta ateşli olanlar fenaa
Hiç tecrübe etmedim. O şekilde olan bir kadınla da sevişmem.
Adsd
Adsd?
Adsl
Tamam.
Olsa sevişirdin diyorum bence. Ya da sub karakterdesindir çekici gelmiodur falan
Sub karakterde değilim hiç olmadım. Masterim. Utangaç olan birisiyle de sevişmem net söylüyorum. Çünkü fantezi kurgusu yapmayı severim. Utanç kız da bunları yapamaz.
Neyse
Hayır
En çok sevdiğim onlar. O kadar iyiler ki. Çok çabuk öğreniyorlar herşeyi. Yani süper öğrenciler. 👍
alıştıkça rahat hissettikçe ve kafasında ki acabalar cevaplandıkça öyle olmadığını gördükçe açılarak ilerleyen bir durumları oluyor
Ben de öyleyim. Ama yatakta bambaşka biriyim. O, o ana özgü bir durum karakterden bağımsız
Öyle ben de
işte buu jdndjdndnd
Nasıl oluyor ki acaba sonradan bide aklına gelince?
İlk ilişkide cekinme normal aynı kişiyle defa fazla olmaz tekrarladıkca alışılır
yatakla sosyal hayatın alakası yok, bazen bu hayatı boyunca sevişmemiştir dediğin utangaç kişi çoğu kadına taş çıkartıyor
Kapalıysa hele ve çok istekliyse bir de off diyorum.. tadına doyulmaz
Kapalı değilsee
Öyle de olur. Sadece kapalılara ayrı bir düşkünlüğüm var cinsellik konusunda.
Sen nasılsın
Fena istekli oluyor onlar
Gerçek mii
Evet fazla ateşli oluyorlar
Cok daha istekli oluyorlar emin ol
Tecrübe mi ki
Sen yaşadın mı yani
Evet
Sanırım sessizce yapıyorlar 😆şşşşşşşiiii sessiz
Utangaçlık kalmaz yatakta
Çok daha istekli ve arzulu oluyor
Hım nereden biliosun
Tecrübe ile sabit
Çok daha iyi oluyor 😅
Tecrübeler hep iyi yönde de buraya da dökemeyiz şimdi :)
Mesela konuşkanlardan farkları var mı
evet. daha eğlenceli geliyor. herşeyin öncesinde bi çaba oluyor çünkü
Evet belki de o bağ önemli
Aynen
Harika olurlar
Kulaklarını okşadığımda gevşiyolar
Yatakda içindeki o yu dışarı cikariolar
Gerçek mi
Valla partnerde sağlamsa... Kapalı açık fark etmez bilemeyi yatagini
Tecrübe çok hangi birini yazalım buraya
Bazıları hiç göründüğü gibi olmayabilir
Hic denk gelmedi.