Arkadaşlar karışık bir durum benim için. Ortalama yüzü iyi fiziği olan erkekleri bile beğeniyorum kıskanıyorum.
Ama onlardan biri olmak mı istiyorum yoksa onlarla birlikte olmak mı istiyorum nasıl anlarım?
Böyle bir durum yaşasanız veya yaşadıysanız neler yapardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kıskanmak mı nasıl bir kıskançlık beğenme olarak duygusal hisler veya cinsel hisler duyuyor musun olabilir önce sakin ol kendine yüklenme
o olmak bile isterim yani vücut olarak vs duygusal ve cinsel anlamda ise tam bilmiyorum işte bir şey yaşayamam kolay kolay, çevreye karşı sınır ve duvarları olan biriyim. ama hayal kursam karşımdakinin ideal tepkileri, ideal duyguları, ideal ortam vs olsa ne yapardım emin olamıyorum :/
Benzer bişey bende de var valla hiç bilmiyorum
tek olmadığımı ilk defa görüyorum, yalnız olmadiğimi bilmek bile daha iyi hissettirdi :)
Ben de bilmiyorum mesela bir kız vardı ondan hoşlanıyor gibiydim ama sonradan durum öyle bi değiştiki ben de anlamadım nolduğunu buyüzdende emin değilim
Burdan biriyle konuşuyordum biseksüel şey demişti organım (benim sansürleme seviyem ahahha) kime kalkıyorsa demekki yönelimim o diyordu
hahaha güzel sansür :D bende de öyle karmaşık durumlar oluyor ve kendim dahil işin içinden çıkamıyorum. bu sefer de karşı tarafa bi sıcak bi soğuk davranıyorum ben bile anlam veremiyorum kendime
Aynen ya psikoloğa sordum mesela eğer bu seni rahatsız ediyorsa başka bi konu yok etmiyorsa demekki işte bisex falansın demişti
Sorun da şuradaki ne hisettiğimden emin değilim dedi neyse işte terapi devam ediyor
son cümleni tam anlayamadım desem :D
Tabi ne hisettiğimden mesela bişe hisediyorum ama o his ne adı ne bilmiyorum dedim o da bunu konuşuruz ilerdeki seanslarda dedi
hee anladım, bu yoldaki sevgili anonim yoldaşım nolur konuşursan psikologunla bir şey derse öneride bulunursa falan nolur buraya yaz veya mesaj at bir şekilde ulaş bana nolur sana sorun olmayacaksa :D
Sen de git psikoloğa bence
Ben aslında ne hissettiğimi hiç bilmiyorum değil sadece karıştırıyorum bu da aileden kaynaklı bir şey
Şey düşün mesela cinsellik yaşadığını bir erkekle yani diğer düşünceleri kenara at bak ne hisediyorsun her şey serbest nesela saba zevk mi veriyor bu vermiyormu
valla bu ekonomide online psikologlar bile 400tü geçtiğimiz yaz o yüzden pek mümkün değil maalesef benim için :/ #psikologlar3tlolsun :DD
Ve şey kızlar peki ne hisediyorsun bir kıza karşı daha önce kime aşık oldun vs sor bunları mesela kendine
işte ben kizla da erkekle de cinsellik yaşamadığım için her türlüsünden çekiniyorum, sorum biraz da o yüzden ne yapmamı tavsiye edersiniz şeklindeydi.
Hee ben de yaşamadım bir erkek cinsel olarak çekici geliyor ama duygusal olarak hepsi aynı güvenmiyorum kızlar... biri vardı çok yıprattı beni o yüzden nebilim o tip kızlarla arkadaş dahi olmam
Eğer yakışıklı ve vucudu güzel bir erkek önünde soyunsa ve senin penisinde bir hareketlenme varsa ya gaysindir ya da biseksüelsindir. Sen hangisisin?
Kiskanclik derken nasi bi kiskanclik
yani beğeniyorum ama o vücudu nasıl yapti benim de öyle vücudum olsa gibi de bi durum var
He o zaman hoslantiyla alakasi yok
Altın soru, isteseler verir misin
Adam bir şey soruyor ciddiye neden almıyor sun
bir şey değiştirecek mi bu soruya verdiğim cevap?
Evet
nasil?
Veririm diyosan gaysin
vermem orası hem ayrı hem de kimseyi ilgilendirmez de, ben öyle verdi vermedi laf atalim bi kalıba sokalımcılardan değilim. evet vermem ama sonuçta bir şeyler hissetmek beni zora sokar
Yok lezbiyensin
Binevi evet