Erkek çok istediği için ara sıra fantezi olarak yapmak sorun olur mu? Ayda 1 yapıldığında da sağlıksız mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeri yoktur anal isteyende erkek değildir insan sevdiğine ya da eşine acı çektirmek sağlık sorunlarına sebep olmak ister mi yapma kesinlikle çok büyük sağlık problemleri oluşur yırtılma kanama yürümekte zorlanma dışkıda zorlanma kaka tutamama doku zedelenmesi enfeksiyon gibi çok büyük sağlık sorunları var hem öyle bir ilişki için çok fazla temizlik yapman lazım o bölge için yazık günah zamanına beyefendi 10 sn zevk yaşayacak diye sakın öyle şeyler isteme talepte ettirme
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
23Cevap
Sapkınlık diyenler olmusta neden sapkınlık olsun efsane bir zevk bakma sen. Başta zorlanirsn ama sonrasi çok zevkli. Arada bir yapilmaya değer bence
31 YorumlaAyda bir de olsa sağlıksız, belki 6 ayda bir yapılırsa sağlığa zararı olmadan yapar hayatına devam edersin. Bunu sık sık yapmayın, altına sıça sıça gezersin evde sonra
00 YorumlaArz ve talebin nedir?
Siteden onaymı almak istiyorsun?
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Anal seks zararli aslında ileride tuvalet problemi yaşanabilir. Bu aslında karşılıklı rızaya dayali yaşanacak bir durum.
00 Yorumla
+1 yılPeki ayda bir kez de olsun sen yapmasına izin veriyor musun Ve gerçekten hani bu konuda iyi mi Yani uzun süre dayanabiliyor mu Mesela yaptığı zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Fazla istekten coşulursa oluyodur yoksa olmuyodur. Sağlıksız ve acılıdır zaten olumsuz🤷🏻♀️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel ve tatlı vajinanın sıcaklığı varken neden analın dar ve acı yeri olsun?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz.. ilerde sağlık sorunu yaşarsın.. verme arkadan🙄🙄🙄
00 Yorumla Dinen de haram ve sağlıksız buluyorum sapkınlıktan başka bişey değil bence anal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem dinen haram hemde sağlık açısından kötü yani nedne isterler orayı anlamıyorum ya birde nasıl giriyor ya bir kere ben denedim kadın istemişti olmadı acımadna nasıl olcak girmez ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu en istekli en özel zamanlarda yaparak önem katın
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an zaten öyle
Cevap sahibi+1 yılzayıf bi kızsan bu sana daha fazla zevk verir
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıcak bakmıyorum anal ilişkiye hem dinen çok günah hemde saglik acisndan kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de çok bakmıyorum ama bayılıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyda bir yapmaktan bir şey olmaz bizde yapıyoruz ayda bir farklılık oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Esin mi istiyor sen mi?
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. acaba bunu evli olan ve deneyen/denemeyen kaç kişi var merak ettim. seven de var sevmeyen de. yapan da var yapmayan da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ayda 1 olur ve prosedürleri ile yapılırsa sorun olmaz gibi
00 Yorumla
+1 yılAşkım anal seks yapma bağırsakların parçalanır yazık ya hara.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmalı ama temizlik şart. temizliyormusun anüsünü?
lavman vs yapiyormusun yani?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ama hem zahmetli hem de ben pek zevk almıyorum aslında
Cevap sahibi+1 yıleğer zevk almıyorsan sürekli oral yap vakumla ağzına boşalsın sende yut bu daha zevkli olur onun içinde
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Arada bir yapılabilir iki taraf da isterse
00 Yorumla
+1 yılHer türlü kötü ben yapmam
00 YorumlaZararlı bir şey ileride sıkıntılara yol açar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen zevk almıcakmısın yapmaktan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnala karşıyım. Sağlıksız ve haram.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben hiç düşünmedim bile
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
20 Yorumlaİsterse olur istermisin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim durum bu. O yüzden soruyorum
+1 yılEsini kırma bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumlaiğrenç lan yok
00 Yorumla
+1 yılsaçma geliyo
00 Yorumla