- +1 yıl
Sert seks duygusuz seks demek değil ki.. Romantik sevişme ya da seks yaşamak için öyle herhangi biriyle sevismiyor olman lazım zaten.. Severek sevistigin kişiyle de mümkün. Romantik seks olması için soft olunması da şart değil bence, tutku ve duygular önemli romantiklikte..
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🖤
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Olabilir neden olmasın
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- +1 yıl
Her erkekte bsm fantezi si var kimi içinde yaşar kimi yansıtır kadının doydugunu istemeyerek erkegin in cinselik birleşmeden penisinin parnerine fazlasıyla yettiğini hissini hissetmek isterler bununda kadına zoraki ayy canım yanıyor demesipenisinin ona buyük gelip acı ceketini sanıp onu mutlu edicen saniyor cok saçma dimi ama mal lar işte büyük penis takıntısı da buradan geliyor zaten cogu erkek der benim kol gibi penisin olsa kızlar sıraya girer tapar bana derler ne alakası var acı ceken kadın zevk almaz ve okişiyle2 seks yapmaz beyinleri almıyor bunu erkekler cinsellikte arzu ederek yürür duygusal bişe hissetmez bunu kadın hisseterfark bu
10 Yorumla u
+1 yılAlakası yok ki. Romantik yani soft başlayıp sert bitirmek hem erkeğin hem kadının işine gelir. Tabii duygusuz hanzo erkekler vardır da onlardan kime ne. Kadınlar erkeklerden daha çok seviyor hoyrat ve sert ilişki yaşamayı onlar da nabza göre şerbet veriyor.
40 Yorumla- +1 yıl
Neden hayal olsun ki her erkek aynı demek değildir yani erkek deyince insanların aklına öküz düşüncesiz yobaz bir insan geliyor mesela Ben balık burcuyum duygusal olduğum için genellikle çok fazla zarar görüyorum yani benim için cinsellikte romantiklik ön planda olur zaten romantik olmayan cinsellikten kadın hiçbir şey anlamaz.
10 Yorumla İlişki esnasnda sertlik iyidir ama öncesinde olmalı romantizm bence ilişki anında o zevkle duyguyla nasl romantizm olabilr
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne yani, hem romantik hem de sert seks tercih eden erkek hiç mi tanımadın. Aşkolsun… 🥰😎
20 YorumlaÖyle daha zevkli olduğunu düşündükleri için ama ilk soft sonra hard olsa daha haz verici ve tatmin edici olur.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sertlik asla tercihim olmadı, o kadınların tercihi olduğu için erkekler uyum sağlıyor sadece. Ben uyum sağlamamayı tercih ediyorum ve gidiyorlar... :)
20 Yorumla- +1 yıl
Yatağı kırmak için çabalayan erkeklerden romantizm mi bekliyorsn
50 Yorumla - +1 yıl10 Yorumla
- +1 yıl
Romantik olsak niye sert olmuyorsun diyorlar sert olsak niye romantik olmuyorsunuz karar verin artık
40 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Turk kadinlarinin neden bu ulkede sekste zevk alip orgazm olamadığı, turk erkeklerinin sekste yetersiz ve seksi hicbir sekilde bilmedigi, bizim ulkedeki seks konusundaki cahillik yorumlardan bile belli. Cokta bir sey beklememek lazim.
20 Yorumla - +1 yıl
Bence hayal değil şöyle ki başlarken romantizm ağırlıklı oluyor sonrasında sert olmasını kadın da ister zaten.
20 Yorumla Bu genelleme yanlıştır.
Her nekadar hormonel dengeleri miz birbirinden farklı olsada sonuçta hepimiz insan içgüdüleriyle donatıldık.
20 Yorumla- +1 yıl
Romantik başlanabilir ama her kadın bir yerden sonra erkeğin sertliğini ister burada bütün yükü erkeğe atmak olmaz
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Evet biz kızlar daha romantik ve duygusalız bu knouda
30 Yorumla- +1 yıl
Aradığını bulamayan kadınlar için evet hayal. Halbuki keşfedilmemiş ne cevherler var. İstediğimizi bulmayı beceremiyoruz işte bütün mesele bu.
10 Yorumla - +1 yıl
Bunu tercih etmeyen bi benim heralde. İnsanız, hayvan gibi sevişmeleri sevmiyorum. Kadına şiddet uygulamak gibi geliyor
10 Yorumla - +1 yıl
seks sırasında romantizm olmaz tutku olur, yanlış hayal kurduğunuz için gerçekleşmesini beklemek saçma.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Romantizmle seks iç içe geçmemesi gereken şeyler özünde. Karşındakine çok da aşık olsan bence yatakta odaklanman gereken şey bu olmamalı.
40 Yorumla - +1 yıl
Uyumsuz ve biz duygusu gelişmemiş partnerler için evet, hayal.
20 Yorumla - +1 yıl
bana da hep romantikler denk geldi. Sert öyle çok görmedim :D
20 Yorumla - +1 yıl
Romantik seks nasıl oluyor ritimle ilgili bir şey mi
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soft ilişki tutku ile olur severim ama sert bir nevi güç gösterisi gibi
20 Yorumla- +1 yıl
kadınlar erkeklerden daha sert sevişmek istiyor
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Yoo değildir ben de erkeğim ama kız romantik isterse olurum romantik 🤭💕
10 Yorumla- +1 yıl
Bence asla hayal degildir yeterki o uyum ask hoslanti kafa uyumu olsun
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Onların doğası bu, güç gösterisi yapmak.. Arada romantik olanları da var tabi inkar etmemek lazım. İşin özünde dengeli olması lazım ama bunu başarabilen daha da azdır heralde
10 Yorumla - +1 yıl
romantik erkekle romantik seks yapılabilir
hard seven bir erkek romantik davranamaz10 Yorumla - +1 yıl
Kompleks ve yanlış bilgi. Kadınlar Hard sever gibi bir kanı var. Cehaletle de birleşince.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. Bunlar hep tecrübesizlikten veya bencil zevklerden.
10 Yorumlao anki ambiyasa bağlı klkınca ne olacağını keşif edemiyorsun bodoslama oluyor her şey
10 Yorumlasaha ve zemin şartlarına pek tabii ki oyunculara bağlı
10 Yorumlau
+1 yılMaalesef bu ülkede kadınla romantik seks hayaldir.
10 Yorumla- +1 yıl
Bence çenelerine öyle vuruyor. Seks ruha dokunmadan olmaz. Soft olmalı sert mert hikaye.
10 Yorumla - +1 yıl
Şimdi ilişkide duygusuzluk bambaska birsey ama sert iliskiye hayir diyecek kadin ve erkek yok diyecek kadar azdır ha bu şu demek değil sert olunca can yakmayacak.. iliskiye oldukça soft başlayip sert sekilde devam edilmesi en iyisidir
10 Yorumla - +1 yıl
Seks te romantizm aramak saçmalığın daniskasıdır. 😂
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hayal değildir. Tabii ki duygusal değişebilir erkekler
21 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Sevişebilir*
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Türk genc erkekleri beceriksiz bu konuda yaşlılar güzel (yabancıyım)
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Tercih edilen partnerinde sorun olmalı, o dediklerinin ikisinide sevmem , tercihte etmem.
10 Yorumla - +1 yıl
Eski kız arkadaşımla çok ateşli bir şekilde durmadan 1 saat seviştik Sonra çok sert seks yapmıştık O an beni bırakmadı Yalvardı resmen 🙂😁
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hep aynı sorular erkeklerin duygulu ve gönlü bol olanını seçiniz duygusuz bencil ve kadını köle olarak göreni değil duygusu olan erkek kendinden çok partnerini düşünür ve önceliği ona verir ardından kendisi zevk alır
00 Yorumla - +1 yıl
Eğer öyle birini bulursan bir şansın olur.
20 Yorumla Yoo hayal değil bence olması gereken
10 YorumlaGerçektir
Mümkün isteyen romantik seks yapar10 Yorumla- +1 yıl
Hayır ben şahsen romantikliği seviyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Aynı şeyi kadın ile hayal olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla - +1 yıl
şuana kadar ilişki yaşadığım kadınların hepsi sert istedi😊
00 Yorumla - +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun Her erkek aynı değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkeğe göre değişir bence
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kızlar da yeteri sertlik olmazsa mutlu olmuyorlar.
10 Yorumla Hayır erkeler de romantik olabilir
10 Yorumla- +1 yıl
Degil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Sansina bagli
10 YorumlaValla ben herzaman hazırım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Asla
10 Yorumla- +1 yıl
Genelde kızlar sert olsun isterler
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. Erkek ile derken başka kimle olacaktı
20 Yorumla- +1 yıl
Değildir
10 Yorumla - +1 yıl
Hayaldir tabiki 😳
00 Yorumla Bende değildir
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi