Taocu sevişme boşalmanın denetimi üzerine olan bir hadise, defalarca ilişkiye girip boşalmamak esas.
Bu sayede erkek istediği kadar seks yapabiliyor, çok daha uzun sürelerde birleşme mümkün olabiliyor.
İlişkiye girdiğiniz erkeğin uzun süreli seks yapıp boşalmaması sizde tatminsizlik oluşturur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Uzun sürmesi mi yoksa erkeğin ilişki sonunda boşalmaması mı
ilişki sonunda boşalmamasını kastediyorum
uzun sürmezse tatmin edemez zaten
Orgazma ulaşırsa tatmin olur zaten. Hatta uzun sürerse birden fazla kez olabilir. Erkeğin olup olmaması etkilemez
soruda belirttiğim şey de bu idi
kadınların orgazma ulaşması, hatta birden fazla kez ulaşması önemli olan neticede, erkeğin musluğu açması değil
zaten musluğu bir açtı mı iş bitiyor
Bir yerde bitmesi gerekiyor ama erkek neden tutsun ki, iki taraf da yarım kalmamalı. Yani uzun sürmesi için sonunda boşalmamak mi gerekiyor
şimdi taocu sevişme diye bir olay var, bir felsefe aslında çin felsefesi.
erkekte boşalmanın ideal sürelere çekilmesi bu felsefenin esası.
erkek boşaldığı an sertliğini ve isteğini kaybeder, tekrar güç toplayana kadar da zaman geçer.
bu felsefeye göre ise 30-40 yaş arası erkeklerin ortalama 8 günde 1 kez boşalması normal, fazlası zarar.
yani bu 8 gün içerisinde 10 defa da ilişkiye girse her defasında kendini tutması, kontrolü kaybetmemesi lazım.
Eğer yeteri kadar sürdüyse sertliğini ve isteğini kaybettikten sonra tekrar güç toplamasına gerek yok rahat bir şekilde uyur. Sık boşalma orgazmın kalitesini düşürür evet ama 8 gün içinde kendini ilişki yaşarken kontrol etmesi çok zor
olay o zoru yapabilmekte zaten
o zaman erkeğin kadını doyurma diye bir problemi olmuyor
ben sık boşalınca yaşam kalitem düşüyor
vücut boşalan spermin yerine yenisini üretmek için efor sarfediyor herhalde bu da halsiz düşürebiliyor bir kaç saat en azından
şu da var boşalmak orgazmın kendisi değil zaten, bunu bilmediğimiz için boşalıp şarteli indiriyoruz, olay bundan ibaret sanıyoruz.
Çoğunlukla ikisi beraber oluyor. Meninin içinde çok fazla mineral var ve spremler de hareketli olduğu için çok sayıda mitokondri bulunuyor ve erkekler gerçekten enerji mineral ve sıvı kaybı yaşıyor sonra da halsizlik oluyor. Bu yüzden çok sık boşalmamasında fayda var ama zaten herkes her gün yapmaz. Haftada birkaç defa olmalı bence 8 günde bir geç. Ayrıca kadınları doyurmak için bu kadar zora gerek yok ki. Kadınlar duygusal zaten olay penetrasyondan ibaret değil
bu konuda sana katılmıyorum, olay duygusallıktan ibaret olsa her gün burada onlarca kadın kocamı seviyorum ama beni tatmin edemiyor ne yapacağım diye başlık açmazdı.
evet duygusal tatmin şart ama bunun yanında cinsel tatmin olmayınca kadınların geneli yetinmiyor maalesef.
aynısı erkeklerde de geçerli olabilir.
Tatmin edemiyor diyenlerin eşi ya 4 dakikada boşalıyodur ya da ön sevişme yoktur. Demek istediğim tatmin etmek için bu kadar zora gerek yok, öyle hiç boşalmayıp durmadan penetrasyona devam etmek şart değil. Abartı geldi bana
orası öyle da, durmadan penetrasyon zaten mantıklı ve mümkün değil, burada esas olay erkeğin libidosu yüksek eşi bile tatmin edebilmesi.
abartı var elbette ama erkeğin boşalma süresi arasındaki gün sayısı abartı değil, tabi taocu sevişmede her erkek kendisi için ideal olan boşalma süresini bulmalıdır da diyor, illa sabit 8 gün diye bir kaide yok.
ha gün olayı yaş ile bağlantılı olarak da değişiyor zaten, yaş ilerledikçe iki boşalma arasındaki süre uzatılıyor.
İlişkiyi boşalmadan bitirmek zor ve can sıkıcı olur bence
doğru, başlarda bunu başarmak çok zor, alışkanlıktan olsa gerek insan boşalmak istiyor.
şu da var ilişki yaşayıp boşalmayınca daha enerjik oluyor insan, üretkenlik için birebir.
tabi erkekler için geçerli bence, kadınlar geriliyor herhalde.
Çocuk isteyen eşlere de öneriliyor bu
ne alakası var ki? çocuk için daha çok atışın daha çok isabet ihtimali var teknik olarak.
Kadının yumurtlama zamanına kadar bir süre tutması ve o gün bol miktarda sperm göndermesi hamilelik ihtimalini çok daha yükseltir
doğru, doğru zamanda doğru atışın hedefe ulaşma ihtimali daha yüksek
Uzun süre boşalmamasi sorun olabilir cunki belli süreden sonra vajinada kuruluk oluyor yani 2 veya 3 kere orgazm olduktan sonra kuruluk oluyor buda sorun teşkil edebilir
Sperm değildir kadının ıslanmasını sağlayan, dediğinle alakası yok.