Heryerimde kıl var kıl olmayan bi bölgem yok göğüslerimde tüyler var göbeğimde sırtımda lazer işe yaramıyo evlensem nasıl bas edicem bunlarla sonuçta cinsellik olucak duzenli asla evlenemicem bu yüzden napıcam ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen benim de öyle, ve lazer yapılabilecek türde değil bunlar. Bilmem napacağız ya ne para yeter ne zaman, böyle sevilmez bence çünkü ben bile sevmiyorum 3 5 tel değil ince de olsa tüm yüzey kaplı, çok sinir bozucu
12 Yorumla
Soran+1 yılHeh aynen işte :(
Cevap sahibi+1 yılAslında bir flörtüm oldu yanaklarımda da aynı şekilde var ondan rahatsız olmuyor öpüyor falan bilmiyorum ama ne düşünüyor, erkekler çok bilmez sanır ki bu bakımsız neden almıyor, ama başa çıkılacak türden değil. İğneli epilasyon düşünüyorum ama korkuyorum işe yaramazsa veya iz kalırsa diye bence göğüs göbek ve yüz sorunu çözersek herkes gibi normal olur. Haa belimde sırtımda da var sanırım ama onları göremiyorum yoğunluğu nedir. Elimde de var mesela sürekli almak zorunda kalıyorum. Bilmiyorum biraz zorlanıcaz ama iğneli lazer denensin bi şeyler, dediğin gibi ben kız olarak bile düşünüyorum göğüsünde kıl olan biriyle ilişki olmaz. Ama elimizden gelen bi şey yok, bir şekilde kendimize yatırım yapacağız. İğneli sonrası tekrar da çıkmıyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Abazan ordusu erkekler beyinleriyle değil hormonlarıyla hareket ettikleri için "önemli değil" diyeceklerdir.. Lütfen dikkatli ol. Hevesleri geçince canını acıtırlar
00 Yorumla
+1 yılSacmalama istersen kılın var diye evlenecek kişi evlenmesin zaten senle sen de epilasyon vs benzeri şeyler ile çözüm bulursun dünyanın sonu değil ya bu
00 Yorumla
+1 yılBenim umurumda olmaz, bakımsızlık değil bu zaruret.
00 Yorumla
+1 yılLazer nasil işe yaramiyor
Ztn surekli yaptircan o halde00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanini sıkma emin ol bundan dolayı sıkıntı yasamazsin
00 YorumlaBunun için hormonal tedaviler var diye biliyorum
00 YorumlaKötü bir durum ya umarım şifa bulursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. bisi olmaz rahat ol
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesin olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzelsen bence kıllarda problem yok.
00 Yorumla
+1 yılnatural seven cıkar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam