Cinsel Yaşam Heyecan bitince evliliğin devam etmesinin bir anlamı var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Heyecan bitince evliliğin devam etmesinin bir anlamı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
başbaşa26 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl bu mantıkla hiçbir ilişki 6 aydan fazla sürmez. 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kanunen evlilik olamayacak aslında herkes özgür olacak 0 0 Yorumla
metropoltilkisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Şu kafada olan insanlar evlenmesin bir zahmet . 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam. Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. işte burada fanteziler devreye giriyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani cinsel anlamda sorunlarımız olduğunu düşünmüyorum Yorumla FitGenç2 +1 yıl ne peki tam olarak Yorumla
NeoMask Takip Et Bilge Yaş: 44 +1 yıl sen evli misin ki 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla NeoMask +1 yıl Heyacan biter ama sevgi devam eder sizde o yok mu Yorumla Soran +1 yıl Yoo seviyorum ama o zaman da diğer arkadaşlardan farkı çok olmuyor Yorumla NeoMask +1 yıl Nasil yani arkadaş gibimi seviyorsun aşk hayatiniz kötümü sizin Yorumla Soran +1 yıl Aşk diye bir şey kalmıyor ya zaman geçince 😂 Yorumla NeoMask +1 yıl Onu demek istemedim anladin sen eşinle aşk hayatiniz nasil Yorumla Soran +1 yıl Rutin Yorumla NeoMask +1 yıl Cocuk yok galiba henuz Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla NeoMask +1 yıl Niye soğudun adamdan bi sebebi olmali da yazmiyon sanki Yorumla Soran +1 yıl Belli bir sebebi yok ki. İnsan sadece zamanla karşıdaki insanı çok iyi tanıdığı için bir heyecanı kalmıyor bence. Yorumla NeoMask +1 yıl Sebepsiz bi sey olmazda yazmiyorsun gibi bence Yorumla Soran +1 yıl Sebepsiz değil ki. İnsan rutinden sıkılır yani Yorumla NeoMask +1 yıl Insan rutini genelde sever bende cocuk degilim yani neyse madem vardir onemli bi sebebi Yorumla Soran +1 yıl Kimi insan sever kimi insan sevmez. Yorumla NeoMask +1 yıl Senin yaşin kaç eşinin yaşi kaç Yorumla Soran +1 yıl Ben 28 o 31 Yorumla NeoMask +1 yıl Kuşak farkida yok kaç senedir evlisiniz Yorumla Soran +1 yıl 6 yıldır Yorumla Soran +1 yıl Yani karakter meselesi sanırım. Dediğim gibi kimi insanı rutin sıkar. Kimi insana da rutin kendini güvende hissettirir. Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yenilemek lazk.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çocuk varsa 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bitmez Yorumla Soran +1 yıl Bitebilir de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay değil Yorumla Soran +1 yıl Yani kafada bitirince çok da zor değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sen öyle bil Yorumla
Pooseidoonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Var tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bu mantıkla hiçbir ilişki 6 aydan fazla sürmez.
Kanunen evlilik olamayacak aslında herkes özgür olacak
Şu kafada olan insanlar evlenmesin bir zahmet .
Tamam.
Heyecanı olan evlilik olmaz yavrum
İki taraftada bittiyse sıkıntı
işte burada fanteziler devreye giriyor
Yani cinsel anlamda sorunlarımız olduğunu düşünmüyorum
ne peki tam olarak
çocuk varsa mecbur.
sen evli misin ki
Evet
Heyacan biter ama sevgi devam eder sizde o yok mu
Yoo seviyorum ama o zaman da diğer arkadaşlardan farkı çok olmuyor
Nasil yani arkadaş gibimi seviyorsun aşk hayatiniz kötümü sizin
Aşk diye bir şey kalmıyor ya zaman geçince 😂
Onu demek istemedim anladin sen eşinle aşk hayatiniz nasil
Rutin
Cocuk yok galiba henuz
Var
Niye soğudun adamdan bi sebebi olmali da yazmiyon sanki
Belli bir sebebi yok ki. İnsan sadece zamanla karşıdaki insanı çok iyi tanıdığı için bir heyecanı kalmıyor bence.
Sebepsiz bi sey olmazda yazmiyorsun gibi bence
Sebepsiz değil ki. İnsan rutinden sıkılır yani
Insan rutini genelde sever bende cocuk degilim yani neyse madem vardir onemli bi sebebi
Kimi insan sever kimi insan sevmez.
Senin yaşin kaç eşinin yaşi kaç
Ben 28 o 31
Kuşak farkida yok kaç senedir evlisiniz
6 yıldır
Yani karakter meselesi sanırım. Dediğim gibi kimi insanı rutin sıkar. Kimi insana da rutin kendini güvende hissettirir.
Var :D
Yenilemek lazk..
Yokk
Çocuk varsa
Olabilir
Bitmez
Bitebilir de
Kolay değil
Yani kafada bitirince çok da zor değil
Tamam sen öyle bil
Aldatma olur
Var tabi