Siz olsanız ne hissederdiniz?

Sevgilimle yemek yapmak için soğan doğruyorduk mutfakta. Sonra soğan birden gözümü öyle çok yaktı ki gözlerim kızardı kan gölüne döndü. makyajım mahvoldu, yüzümü yıkamak zorunda kaldım. Ama gözüm acayip yanıyor salya sümük ağlıyorum normalde hiç öyle olmaz soğan doğarken, gözüm yerinden çıkacak sandım, gel yüzünü yıkayalım dedi yüzümü yıkadım, kuruladım biraz iyi hissettim, Neyse salya sümük ağlamıştım burnumda kalmış işte birseyler ben fark etmedim geldi yanıma sarıldı öpüştü sonra aniden gitti peceteyi aldı burnumu temizledi, peceteyi çöpe attı, bildiğin yerin dibine girdim acayip kızardım sonra tekrar sarıldı öptü, abi yerin dibine girdim ya.. kim bilir ne gördü ilk defa başıma böyle bir şey geliyor.. kızdim hatta içimden niye söylemeden geldi temizledi zaten çok rezil bir durum. Temizledikten sonra öpüşmeye devam etmesi daha da utandırdı... Kesin midesi bulandı ama göstermemek için öpmeye devam etti. İnsanın midesi bulanır.. gerçi ben biraz ruh hastasıyım biz cinsellik de yaşıyoruz, 3 yıllık sevgilim, normal midir sizce? Of ben çok takıntılı ruh hastasıyım..

Ben mesela dişimde yüzümde bir şey varsa arkadaşlarıma bana söylemelerini tembihliyorum ama bu aniden böyle yapınca çok utandım ben nasıl unutayım bu anıyı şimdi.
Güncellemeler
+1 yıl
Cinsellik yaşarken de aynı sekil peceteyi alıp temizliyor ilişki bitiminde, duşa sokuyor, duş aldırıyor, saçımı vücudumu kuruluyor. Sanki böyle küçük bir cocukmusum gibi davranıyor nefret ediyorum. Bu arada soru neden cinsellik kategorisinde paylaşıldı hiç bir fikrim yok
Siz olsanız ne hissederdiniz?