İlk ilişkiden sonra ardı ardına yapılmamalıymış. Beklenmeliymiş. Demek ki tüm günleri balayında seksli geçmiyor mu yani? Nasıl oluyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAlakası yok , ben kızla ilk yaptığım da kanama sonrası sadece gidip temizledik , seviştik falan sonra iyice vajina temizlendikten sonra devam ettik. Sonra ki günlerde de sürekli yaptık , ya seviştik ya seks yaptık
14 Yorumla- +1 yıl
Bunu diyenler erkek mi yoksa kadın mı şimdi yüksek ihtimalle kadındır çünkü sonuçta erkek için sorun yok girecek ama sonuçta içine alınan kadın.
Şimdi bazı kadınlarda vajina darlığı olabiliyor bu tip bir şey varsa bir de erkeğin penisi de büyükse bu sebeplerden dolayı sıkıntı olabilir.
Yani bilmiyorum benim penisim mesela 17 santim ve kalın. Ama tabii bazı erkeklerde 20 santim ve daha fazla su olabiliyor Yani bu tip penisler ilk ilişki için cidden zor anlar yaşatabiliyorlar. Benimkisi iyi sanırım şimdiye kadar penisimin kötü olduğunu söyleyen çıkmadı boy ve kalınlık olarak - +1 yıl
Hayır asya , ben mesela dikkat ederim bu konularda kız devam edelim demisti. Bilmiyorum belki ya seks yapmasını bilmeyem angutlardir , direk doggy falan yapmışlardir. ya da penisleri büyüktür fazla da yuklenince kızın göbeğinde ağrılara sebebi olmuştur.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen kadının ilk birleşmesinde hepsinin ağrıdan sancıdan öldüğünü sanmıyorum abartıyor bir çoğu bence, mesela dizilerde filmlerde de hamileliği çok abartıyorlar kadınlar nâra atıyor çığlık atıyor falan. anneme sordum dedim beni doğururken bu filmlerdeki gibi çığlıklar attın mı yok demişti abartıyorlar yani :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
+1 yılHenüz bu durumu yaşamadığım için bir şey söyleyemiyorum.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim diyor ya bunu hangi bilimsel kanıta dayandırarak böyle bir şeyi ortaya atıyorsunuz :D
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolması gerektiği gibi yapılırsa hiçbir şey olmaz
Cevap sahibi+1 yılÖYle şey olur mu ya.. insan gibi insanlar da var
Valla ben olsan balayının ilk günü içine koyarım son günü cikaririm😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Herkes kafasından bir şeyler uyduruyor işte
14 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Balayına gitmek saçma olur düşünsene odadan çıkmıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer geçiyorsa kadının iyileşmesi uzun suruyoe
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoyleki o durum o anki ilişkiye bagli tahriş durumuna bağlı...
Cevap sahibi+1 yılYa detay nasıl vereyim buradan. Sen evlenecekmisin
Cevap sahibi+1 yılOk
Surekli yapilmiyor ya dinleniyorsun😅
10 YorumlaGünde en az 4
12 Yorumla
+1 yılPompala sabaha kadar
10 Yorumla
+1 yılBoş işler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı