Benim bu konuda hiçbir tecrübem ya da yaşanmışlığım yok. Ama kendi isteğiyle bakir kalan erkek sayısı çok az olduğu için mecburen pek fazla önemsemem diye düşünüyorum 😑
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de yok. Ben de bakir olan ama eli yüzü düzgün, işinde gücünde, okumuş yani hayata dair görüşleri, fikirleri olan, entelektüel olarak belli bir seviyede olan, seks yapmama sebebi tipsizliği, parasızlığı ya da kız bulamamak değil de aşık olmayı beklediği için sırf milli olmak uğruna seks yapmayı reddettiği için... m budalası olmayan romantik yönü ağır basan bir erkek olmasını çok isterdim. Çünkü bakir erkekler birbirinden çok uç kutuplarda oluyorlar ya kız bulamadığı için bakir kalmış ve bunu kompleks haline getirmiş. Kız bulsa kemiğine kadar yapacak hale gelmiş ya bakirlikten dolayı kadınlardan nefret eden, toksik erkek haline gelmiş ya da çok dindar olup, seks ihtiyacını hep dinle bastırmış kadın algısı da dindar erkeğin kadın algısı gibi olan erkeklerden oluşuyor. Ortalarda olan erkek yok maalesef.
22 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel özetledin ya tam olarak ben de böyle düşünüyorum. Mecburiyetten bakir kalmış olması hiçbir anlam ifade etmiyor
- +1 yıl
Evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEline sağlık der geçerim umrumda değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuan üst katta 4 erkek öğrenci eve kiz attı saat bak kac oldu kac saattir seks ediyolar ve gülüşüyorlar anlamadığım 6 saattir ne bu güldükleri olay durmadan gülünür mü sonra yine sekse devam ediyoalr hiz hah huh ah diye inliyor ben ise tek basıma alt katta seslerinden uyumaya çalısıyım ama uyuyamıyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞuna tek isteğim o kiz ya da kizların hamile kalması
Hiç bi erkek kendi isteğiyle bakir kalmaz. Sığır olduklarından kız bulamazlar, o yğzden bakir kalırlar. Yoksa alayı otzbir çeker deli gibi.
O yğzden, sen de bul birini doğrı düzgün, ver gitsin114 Yorumla
Soran+1 yılErkek bakir değil diye ben de bakire kalmayacağım demedim. Sidik yarışında değilim.
Soran+1 yılKendimi daha rahat ve huzurlu hissederim tamamen bu benim için
Soran+1 yılÖyle veya böyle sonuç olarak olacak olan şey bu
Soran+1 yılBunu kast etmemiştim
Soran+1 yılMedet ummuyorum ya da pazarlık malzemesi yapmıyorum. Önem veriyorum ve alealede yaşadığım takdirde yaşayacağım yıkımı biliyorum. Doğru olmayabilir bu kadar önemli bir şey de olmayabilir ama önemsiyorum bu da benim yanlışım belki de
Soran+1 yılAsıl seviyorsan karşısındakinin kararına saygı duyarsın ve beklersin. Bana göre olması gereken bu
Soran+1 yılSevdiğimi göstermek için sevişmeli miyim? Hiç sanmıyorum. Böyle olsaydı her sevişen de birbirini severdi
Önemli değil pek. Herkesle de yapmamış olsun yeter.
10 Yorumla21 yasindayim ve bu kadar secim varken hala istemiyorum yapmak. Nedenini bilmiyorum🤦♂️
00 YorumlaŞöyle önemsiz daha önce hayatında bir kişi olmuştur ayrılmıştır anlarım ama ortamalı gibi her muhabbet ettiğiyle cinsellik yaşamış kız benden uzak olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpeki bakir olmasınımı isterdin yoksa tecrübelimi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBakirliği tercihse bakir olmasını isterdim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSuanimiza yansitmiyorsa sorun yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek gibi bir düşüncem yok kanks
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Benim için önemli 👍🏻
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla öğrenir altimda
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli değil benden sonrası önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an bakir olduğum için sonuna kadar önemli.
00 YorumlaDeğildir
00 YorumlaTabii ki de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Benim için önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamadımm
00 Yorumla
+1 yılÖnemli değil.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem