Az biraz morluk, kızarıklık olmadan ne anlamı kalır.. 😏🔥🥂 Keyifli geceler..
https://m.youtube.com/watch?v=l5fqI3BUXxY
#smell

Az biraz morluk, kızarıklık olmadan ne anlamı kalır.. 😏🔥🥂 Keyifli geceler..
https://m.youtube.com/watch?v=l5fqI3BUXxY
#smell

Kamufle edilecek düzeyde bırakılmalı görünen yerlerde. Görünmeyen yerlerde zaten sıkıntı yok. Bu da hoşuma gider. Baktıkça o anları hatırlar onu hatırlarsın, duygular depreşir felan.
#tutku 🖤
Baktım' ki kavga var el atmak istedim,
Kadınlarda orgazm iki farklı şekilde gercekleşir klitoral, ve vajinal , kadınlar erkege göre orgazmı çok daha şiddetli yaşar ,
Erkeğe göre orgazmı sıradında vücut tepkimeler bile farklıdır...
cinsel ilişki sırasında kadının vücudunda belirli tepkimeler meydana gelir , göğüsde uçlarının sertleşmesi gibi gibi
Yeterli şiddet vede uyarılması saglandıgında kltoris sertleşir vajina nemlenmeye başlar , ve tabiki doğal olarak vajina kasları gevşeyip açılır fakat vajinanın yapısı gereği bir bölümü de tam tersine kasılır , yeterli derecede ve şiddetli bir ilişkide kadınlar daki orgazm erkeklerde ki gibi somut bir şekilde gercekleşmez , bunun sebebi erkek ve kadının biyolojik olarak farklı anatomik vede hormonel durumundan kaynaklanır biraz karışık durumlar işte...
Ergen gibi tırnaklaması ilgimi çekmez, aksine rahatsız eder. Haliyle bırakacaksa ruhumda iz bıraksın, ilk kez erkek görmüş çılgın bakireler gibi vücudumda değil. Özenmeyin böyle şeylere, kendinizi düşürmeyin çocuklar
iz bırakmam ve bırakılmasına izin vermem.
haddi aşmamak gerek.
insanların toplum içinde bir yaşamı yeri kariyeri var. bunu sarsmaya rezil etmeye gerek yok
Cevap
71Cevap
İzler bırakılabilir ama Türkiye siyasi haritası da olmasın bir zahmet :D
Benim tabi ki hoşuma gider ama ben aynısını partnerime yapmam çünkü kıyamam
Selam gadası 🙃
Görünmeyen yerlerde bırakılan izler hoşuma gider
Görünen yerlerde iz bırakması hiç iyi olmaz. Ama görünmeyen yerlerimde bırakabilir.
Ben her yerde iz bırakırım, kalça hariç bende iz bırakılması hoşuma gitmez. Daha dün Sekreter (2002) filmini izledim güzel denk geldi soru 😃
Doğru sayılır. Kadın mazoşist taraf, erkek de sadist.
Biliyorum yeni izledim
Hayır koymadım öküz
Niye koyayım?
Kabul ettim öküz.
Göz önünde olan yerlerde iz bırakmadığı sürece sorun yok 😃
Benim aşırı hoşuma gider o iz bırakılan yerdeki sızlama morarma hep o anı aklıma getirir canım daha çok ister
Tabiki hoşuma gidiyor
Evet eder, şiddet şiddettir. İnsanları psikopatlığa sürüklemeyin
Hoşuma gider ama görünen yer olmazsa daha iyi olur tabi boynumu morartması uygun değil ne yazık ki ama vücudumda tokat izi falan yapabilir
Kadindada erkektede görünür yere iz bırakılmamalıdır görünmeyen yerlerde göğüs göbek kalça omuzlar olabilir
Hoşuma gider. Karşı değilimdir. Özellikle misyoner pozisyonunda boynumun emilmesi, sırtımın tırnaklanması beni daha çok kamçılar.
Hoşuma gider sırtımı çizip dursun 😄
Sonra yaraları sarmak için uğraşalım gerçi yaralarım kendi kendini sarıyor zaten onun için sıkıntı yok
Aynaya bakınca " bu ne ara olmuş" diye gülümseten izler hoş evet 🙂
@HeartofFire; Fiziksel olmasa da, hücrelerime yeteri kadar iz bırakıyor zaten ;)
Önemli olanda Onun, senin hücrelerinde izler bırakması di'mi @berillanız :)
O benim her hücreme ayrı ayrı iz bıraktı
@berillanız ; İkimiz de şanslıyız o zaman ilişkilerimde desene! :) Ben de iz bırakmayı sevenlerdenim, seksteki asıl maksadım hücrelerinin titredigini hissedebilmek oluyor hepp :P
Abboww hayatta bıraktırmam. Sırtımdaki sivilceye bile elletmiyorum
Mümkünse yaz aylarında olmasın acıyor tırnak izleri..😂
İz bırakan ben olurumda benim görünen kısımlarımda iz sevmiyorum reklama gerek yok
Görünmeyen her yere bırakılan izler baktıkça dahada azdirir beni
Ya iyi hoş ama görünen yer olunca insan unutuyor sonra rezillik. Görünmeyen yerlerde sonuna kadar tamam
göğsümün morarması hoşuma gidiyor
Gizli İmza mahiyetinde ve sadece ikimizin bilip görebileceği yerlerdeki izler olabilir sorun yok
kesinlikle o tür şeye karşıyım iz bırakmam bırakılmasındanda hoşlanmam
İmzası hoşuma giderdi tabi
Bırakabiliriz sakıncası yok, görünmeyen yerler olursa daha çok makbule geçer.
Evet tutkunun veya şehvetin imzası olarak görünmeyen yerlerde bırakmasını seviyorum 😅
Cinsel ilişki yaşamadım ama görünmeyen yerimde olması iyidir 😌
Ulan seks dediğiniz köpek seksi görende gerçek seks yapıyorlar sanıyor:D seks dediğin 7-8 kere kârı fışkırmıyorsa seks yaptım demeyin.
Fışkırma?
Kadın orgazmı fışkırma ile olmuyor, bahsettiğin orgazm türü erkekle özgü. Biz de aynı sperm gibi yumurta mı attırıyoruz sanıyorsun?
Ne demek istediğini biliyorum. O orgazm değil ortalığa işemek. Islanmaktan bahsetse anlarım ama fışkırtmak? O erkek cinsel organına özgüdür. Kadın orgazmında durum sadece kasılmalarla ilgili ve zaten fışkırması gereken bir şey yoktur.
Kaçtır kadın orgazmını işemek sananları birini görünce hala şaşırıyorum. Hoş kadınlar bilmezken erkekleri de mesul tutmak yanlış.
Fışkırması gereken bir şey yok.
Bakınız: Sperm vs. Yumurta
Kafası basıp doğrusunu öğrenmiş, kendini çok tecrübeli sanmayan kişiler de benim dediğimi anlayacak.
Hem ayrıca kaç yıldır kadınsın da orgazmımızın nasıl olduğunu anlatıyorsun pardon?
Her 10 dakika da bir mi işiyor bu kadın neyin kafasını yaşıyorsun? Zevk suyu patlaması yaşıyor kadın hayatında hiç boşalmamış kadın ne anlar gerçekten kadın olduğunu hissedemez bunu yaşayan kadinlar iyi bilir gerçekten kadın olduğumu hissettirdin diye.. ben kendimi övmeyi hiç sevmem ama bir şeyler varsa da söylerim yalansız.
Aslında üzüldüm durumuna. Sonuçta kaç yıldır kandırılmışsın. Hem kendini hem başkaları tarafından. İşte kadın cinselliğinin gelebildiği en iyi nokta bu ne yaparsın.
Tercih senin, kandırılmaya devam et. Dediğinin mantığı bile yok aslında düşünsen anlayacaksın da işte anlamak istemeyene bu kadar laf bile fazla.
Sadece bir sorum var, o geldiğini iddia ettiğin sıvı nedir ve nereden geliyor. Anatomik isimlerini söylesene?
Misal erkek üreme oranındaki yumurtalara ulaşsın diye atılan sıvının ismi sperm ve tesislerden geliyor.
Abazalardan da betersin. Kendini o kadar bir şey sanıyorsun ki deneyimini paylaşan bir kadın bulmuşken bildiğini sandığını diretmeyi tercih ediyorsun. Yazık.
Sen deneyimsiz kadınları 'tatmin etmeye' devam et. Tecrübeli ve ne istediğini bilen biriyle baş edemezdin zaten ki hemen sinirlenmenden belli.
Ben orgazmı daha ergenliğe girmeden çözmüştüm. Kaç kere mi seks yaptım? Bunun seks sayısıyla alakası bile yok, hala kendini övme derdindesin ki kendini rezil ediyorsun aslında.
Yalanını yaşamaya devam et belli ki gerçekleri duymak işine gelmiyor. Git erkek orgazmı hakkında bilmişlik yap, kadınlarınki hakkında taslama senin haddine değil.
Baktım' ki kavga var el atmak istedim,
Kadınlarda orgazm erkeklere göre farklıdır iki farklı şekilde gercekleşir klitoral, ve vajinal , kadınlar erkege göre orgazmı çok daha şiddetli yaşar ,
Erkeğe göre orgazmı sırasında vücut tepkimeler bile farklıdır...
cinsel ilişki sırasında kadının vücudunda belirli tepkimeler meydana gelir , göğüsde uçlarının sertleşmesi gibi gibi
Yeterli şiddet vede uyarılması saglandıgında kltoris sertleşir vajina nemlenmeye başlar , ve tabiki doğal olarak vajina kasları gevşeyip açılır fakat vajinanın yapısı gereği bir bölümü de tam tersine kasılır , yeterli derecede ve şiddetli bir ilişkide kadınlar daki orgazm erkeklerde ki gibi somut bir şekilde gercekleşmez , bunun sebebi erkek ve kadının biyolojik olarak farklı anatomik vede hormonel durumundan kaynaklanır biraz karışık durumlar işte...
Hayır ben tecrübesiz biri olsam tamam diyeceğim okey... Fakat profesyonel birine de gelip dikleşmezsin... Hayatında adam reeel de s. ex yapmamış vajin görse yara zanneder burada profesyonel olmuş... O, işler öyle olmuyor işte hard herkesin harcı değil kadını zevkin doruklarına da çıkarmak herkesin bileceği bir iş değil açın izleyin araştırın internetten bakın.
Antibak sonu hariç hepsine katılıyorum. Bizdeki orgazm mesanenin olduğu taraftaki (G-noktasının olduğu) serviks kasının güçlü şekilde kasılmasıyla gerçekleşiyor.
Rekorum sürem bile var 😂 Erkeklerinkinden kat kat zevkli olduğuna inanırım, bağımlılık yapıyor feci derecede. Kendimden biliyorum şahsen ben mastürbasyon bağımlısıyım 😁 Bir de hani nasıl işlediğini öğretmeye uğraşamam dediğin gibi komplike bir süreç. Milyon kere orgazm olmuş olsam da öğretmesi güç bir şey. Görebilirsin zaten anlatmaya çalışınca ne oluyor.
Hakarass yavrum sağ ol teşviğe gerek yok bilgi atışması bu paylaştıkça çoğalır malum 😂😂
Kalkmaz kral gizliye de alamıyorsun bunu. Hem bırak zaten belki birilerine faydası dokunur 😂
Bu narsistliğin sonun olacak çocuk.
Hakarass ben de iltifat olarak kullanırım o lafı anlıyorum seni 😂
Aynen ben yaptığımla övünecek kadar düşük seviyeli değilim diye kendini çok deneyimli farz etmen çok şirin 😂
Neyse ki orgazm olmak için sekse ihtiyacım yok. Sen kadınlarla ilgili bilmişlik taşlamaya devam et çok da umrumda ben elimden gelenden de fazlasını yaptım. Git zıbar 👋🏻
Adam sendede simsiyah iz bırakırsa senin de hoşuna gidiyor sa onunda gider yani her şey karşılıklı
Kışın sorun olmuyor 🙂
En sevdiğim şeylerden biri bu tabi ki
partnerimin iz bırakmasına bayılırım 😍🥰
Bırakabilir hesap verceğim biri yok ;) istediği gibi istediği yerde bırakabilir
Kimbilir daha önce kimlere yaptı diye düşüneceğim için cinsellik yaşamam, yaşamayacağım...
sevdigim kadin zaten hayatimda iz birakti sirtimda iz biraksa ne yazar
Ben görünmeyen yerlerde bırakırım. Partnerim de görünmeyen yerlerde bırakabilir.
İz bırakması hoşuma gider iz bırakmayıda severim.
sonrasında saklanabilir ise evet 😉
Rahatsız eder galiba
Görünmeyen yerlerdeyse hoşum gider
Bende onun gözünü morartacaksam olur
Zaten iz bırakmazsa ben seks yaptığımı anlamam iz şart
Ben severim ve isterim de yani 😊
Vücudunda değil kalbindeyiz bıraksın
Sadece benim göreceğim izler rahatsız etmez
Ben yürek izcisiyim beden gelir geçer
Ayarında.. abicim ayarında
eder tabiki nefret ederim
Bıraksın heryer serbest
s0run 0lmaz 0lur öyle şeyler
Eğer orgazmı doruklarda yaşatabileceksem partnerime bana istediğini yapabilir problem olmaz benim için
Bence öyle şeyler olmamalı
Sorma ertesin gun nasil saklarim diye debeleniyorum
Hoşuma gider
Beni rahatsız eder😑
Hiç kimsenin göremeyeceği yerlerde olabilir
Diş izi bırakmasında
Bilemeyeceğim 🙄
Benim hoşuma gider bu durum tabi sevgilim gormucek
Canımı yakarsa ağlarım btw
Hoşuma gider😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?