Herkese merhaba. Ben birini çok sevdim. Okula gittim o ise devam etmedi terk etti. Liseyi de başka şehirde bitirdim ayrı kaldık. Üniversiteyi kazanınca yeni bir hayat kurmak istedim ve tamamen hayatımdan sildim. Okulu bitirmeden önce babam hastaydı diye eve geldim. Sobayı yakarken onu gördüm evin karşısında durmuş beni izliyordu. Akşam evde kız kardeşimle otururken beni aradı geldiğini ve görüşmek istediğini söyledi bana. Balkona çıktım dudaklarıma yapıştı gel gidelim dedi. Çok şaşırdım ve kabul ettim çıktım. Arabayla bi yere gittik orada ne yazık ki birlikte olduk. Bakire değildim ve bunu anlayınca seni böyle kabul edemem dedi ve terk etti beni. Çok zoruma gitti. Üstünden 2 sene geçmesine rağmen onu çıkaramadım zihnimden. Gelmesini istiyorum. Mutlu olmak istiyorum ama bir türlü olmuyor. Ne yapabilirim. Onu bekliyorum ve sizce hata mı ediyorum. Sizce bu işin Oluru var mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nerede size kötü davranan, sizi örseleyen varsa gidin peşinden.
Haklısınız galiba.. Umarım bir daha yaşanmaz
Baştan rengini belli etmiş unut onu derim evlensen ne olacak başına kakar yarın bir gün hayatını zindan eder
Oluru yok hata ediyorsun sende hayatına bak.
Peki.. :( çok kötüydü her şey. Gerçekten. İnşallah bir daha yaşamam böyle bir şeyi
Umarım yaşamazsın
Hata büyük hata hemde ilişkiye girip terkediyor seni
Evet. Nedeni de bakire olmamam. Daha önce biriyle birlikte olmam. Bu şekilde kabul edemeyeceğini söyledi bana... Sonra öğrendim ki hayatında başkası varmış zaten. Çok kötüydü gerçekten
Hiç kafana takma değmez böylesi için şrfsizn tekiymiş
Takıyorum işte keşke takmasam ama umarım her şey düzelir. İnsanız sonuçta Allah beterinden saklasın
Aynen öyle mutlı olursın umarım
Nasıl öğrendi ki bakire olmadığını
Birlikte olduk ve öğrendi
Kan gelmedi diye bakire olmamak ne alaka
işini görmek için çağırmış knka seni
:( evet. Öyle oldu... Sonra zaten aramadı sormadı yazmadı... Bilmiyorum gerçekten çok üzgünüm
Birdeha her çağırana verme knka bakire olmasan da bir özelin olsun bana kalırsa
O benim eski sevgilimdi.. Bir şeyler olabilir sandım. Gelince oraya kadar ne bileyim işte hata yaptım
gece gelip dudaklarına yapıştıktan sonra gel gidelim demesinden anlaman gerekirdi aslında isteklenmiş seni kullanır giderim demiş
Ne bileyim ben özledi diye öyle yaptı sandım. Seviyor sandım beni ama hata yaptım. Sevmek ne aksine kullandı gitti beni.. Aramadı sormadı yazmadı. Kullandı sadece. Şimdi kendisi taksici
arabada da sevişmedim demezsin en azından. Artık kendine yeni birisini bul boş ver geçmişi
Bence evet
Çok yıprandım ve çok üzüldüm inanın.
Kesınlıkle evet yaa yıpratmıştır