Yanlış anlaşılmasın ahlaki bir tabum yok ancak devamlı farklı kişiledle yatmış veya bunu anlatan flörtlerden soğuyorum. Veya daha önce uzun ilişkili ve ilişkisiyle bağı kopmamış buda beni bakir erkek isteğine itiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu devirde bakir bir erkek bulman oldukça zor olacaktır. Zira çoğu erkek ya yalan söyleyecektir seni elde edebilmek için ya da bakir olmayacaktır. Seni bu konuda çok net anlıyorum birisiyle veya birileriyle cinsellik yaşamış insan ister istemez sürekli bir kıyas içerisinde olacak. Sürekli cinsel performans konusunda ön yargılar yaşanacak ve aklı geçmişte mi kaldı acaba diye içine bir kurt düşecek. O sebeple bakir biri olması bu sorunların tamamını kökünden çözecektir. Umarım gönlündekini bulursun ancak bu devirde böyle bir şey zor dediğim gibi. Ya benim gibi birine denk geleceksin cinselliği çok umursamadığı için yaşama gereksinimi duymayan ya da imkansız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçma değil de şöyle yorumlamak istiyorum, tek kriterin bakir erkek olursa üzülebilirsin.
Tamam biriyle sevişmek bir başarı değil ama biriyle sevişememek, eğer tercihi bu yönde değilse, bir başarısızlık.
Hani kovaladı da olmadı mı, başaramadı mı, kadınlar neden onunla olmadı, neden bir ilişkiyi yürütemedi, bunu sorguluyor insan, bence.02 Yorumla
Soran+1 yılTek kriter değil kriterlerimden biri ayrıca bende öyleyim peşimde bir sürü bana tapan erkek var bu ilişki gerektirmiyor
- +1 yıl
Biliyorum, tapılacak hatunsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer sende bakirsen hiç kimseyle ilişkin olmadıysa normaldir. ama olduysa ve bunu istiyorsan biraz saçma olur tabi ki. mesela benim de hiç ilişkim olmadı. ama benim için bakir olması önemli değil. çünkü ilişki çok büyütülecek bir şey değil. önemli olan aşkı
00 Yorumla
+1 yılSaçma değil bence. Herkesin kendince farklı istekleri olabilir. Düşüncelerinde haklısın ayrıca. Tabi her ben bakirim diyene de inanmamak lazım tek bu konu değil farklı konularda bile erkekler başta rol yapar kız ona alışıncaya bağlanıncaya kadar o da.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
+1 yılGayet olağan bir durum, en son bununla ilgili bir bence yazdım. Psikolojiye göre bir şeyi ne kadar deneyimlersen ondan mutlu olma ihtimalin o kadar düşüyor. Ahlak ise sadece kadınlarda aranan bir özellik olmamalı bana göre. Herkes kendine layık olanı, kendi gibisyle olmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bulaşıcı hastalık fobim var. O yüzden el değmemiş erkek istiyorum 0 km
31 Yorumla
Soran+1 yılAynı düşüncedeyiz hem kaporta mükemmel olsada kilometre artarsa değer düşer alınmaz
+1 yılHer konuda olduğu gibi bu konuda da kadının mutlak üstünlüğü ve önceliği olmalıdır. O nedenle istediğiniz erkeği seçmek sizin hakkınızdır ve şartları da ancak siz belirlersiniz. Dünyadaki tüm erkekler kapınızda köpeğiniz olsun 💐
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılSenin durumunda olan bir erkeğin, bakir kız istemesi ile denk bir durum.
O normalse seninki de normal. O saçmaysa seninki de öyle.
00 Yorumla Hayır. tabi ki erkekler nasıl bakire kız isteyebiliyorlarsa, sende bakir bir erkek isteyebilirsin. Bundan doğal bir şey yok.
00 YorumlaHerkesin kendi tercihi ama nasıl istiyosan sende ona göre yaşamalısın
00 Yorumla
+1 yılYoooo gayet normal
Biz bozuk kızmi istiyoruz
Bakire kız isterim00 YorumlaYani tanıştığın kişilerde de sorun var kimseyi geçmişinle üzemezsin anlatmamak gerekir yani
00 YorumlaSen bakiremisin bakir erkek arıyorsun bu devirde biz bakire kız bulamıyoruz sen bakir erkek nasıl bulacaksın
00 Yorumla
+1 yılSen kaç kisiyiele yattın
03 Yorumla- +1 yıl
Bir de bakır istiyorsun
Soran+1 yılKimseyle yatmadım ayrıca sana mı sorucam
- +1 yıl
Yoo
Bakire olmadığını ama bakır istediğini düşündüm
Saçma olacak bir durum göremiyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
13 güBen bakirim ama bakire kız istiyorum saçma mı?
00 Yorumla Bence saçma değil ama bulamazsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli olup ağzı gevşek olmayan da var.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Hayır değil sadece zor olanı arıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu en doğal hakkın ama bu pek mümkün görünmüyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Bakir'e bakire gerek👍🏻
00 Yorumla
+1 yılHepimiz bakiriz.. Ben prono film bile izlemedim.
00 YorumlaYoo erkekler de istiyor çok normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakır erkek istiyorsun da sen bakire misin peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı benim gibi düşünen birisi daha.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yo gsyrt makul
00 YorumlaBence saçma
00 YorumlaYok dehil abimi istermisin
00 YorumlaHayır normal
00 Yorumla
+1 yıltabi efendim
00 YorumlaYo gayet normal
00 Yorumla
+1 yılHakkın işte bencede
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sacma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireysen en dogal hakkın