Cinsel Yaşam Hiç birini delicesine arzuladınız mı? Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yani bu da aşka girer mi? Hiç birini delicesine arzuladınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Arzuladım evet 2 0 Yorumla
Ambergece Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl ateş gibi teninizi yakan bir histir. kendine has bir cazibesi, aklınıza vurulamayan gem. 0 2 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Tam olarak bu Yorumla Ambergece +1 yıl 👍 Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Istiyorsan git açıl, güzel güzel seksersiniz 0 2 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Açılamam Yorumla BirFilmKarakteri +1 yıl Neden Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Delice olmasa da senin şu anki profil baya davetkar 0 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl öyle birini arzuluyorum ki hala aklımda 2 yıl oldu cikartamiyorum aklımdan yqklasamiykrum da ama 0 0 Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk yoktur libido vardır... sendekide sevisme arzusu... aşk degil 0 0 Yorumla
tahadogsss Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Evet ya sınıfta bir kız arkadaşım vardı voleybolcuydi eli ayağı büyükdu tırnaklarida uzundu hastaydım ona tapmak istiyordum her gün ayol 💃💄💅 1 2 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Ahahaha mükemmel Yorumla tahadogsss +1 yıl Harikaydı ya hikayenin sonunda hizmetçilik yaptım ona valla 💃💃💃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel popolu kadınları arzuluyorum, sen zenci birini mi arzuladın? 0 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tek bir kişi haricinde hiç olmadı 0 1 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Bendd Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aşka girmez sekse girer konu evet arzuladim. 0 1 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Doğrudur Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Evet hala arzuluyorumSanırım aşk 🥰🥰🥰 0 1 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Demii Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. ıste olmadı gereken ask bu:D 0 1 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Ahahah Yorumla
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl evet ama ımkansız olması bu daha kötu oluyor :( 0 4 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Aynı durumu yaşıyorum Yorumla araz60 +1 yıl ozaman sende benım gıbı yapacaksın baskalaryla tkaılırken onu dusuneceksın bıraz durumu hafıfletıyor :D Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl İstemiyorum başkasını Yorumla araz60 +1 yıl hayatta ısteıgımız herseyı yapamıyoruz bazen bende dıyorum bı saplak atsam ne olur :D Yorumla
dihidrotestisbiberon Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dün gece arzuladım ama sinirlenmiştim o şekilde 0 0 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. arzulamak aşka girmez 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. Arzuladım ve beraber oldum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aşka girmez annemi arzulamistim 0 2 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Senin ki zaten girmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dimi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu siteden birini hala delice arzuluyorum. 0 2 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Kim kfmcnv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi yok varsa da ben bilmiyorum uye adını Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet arzulamıştım 2 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KKJok hayır bende kalsın Yorumla KKJok +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KKJok anlayışınız için teşekkür ederim 🙏 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl 3 kisi vr 0 2 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Ask değil o zaman Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Zevk pesindeyim Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Yok be kral 0 2 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Nası yok be Yorumla hazarayva +1 yıl Yok işte Yorumla
hebelehop Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kadın olsun yeter ya 0 2 Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Cjnndnd Yorumla hebelehop +1 yıl komik değil yalnızım sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Arzuladım evet
ateş gibi teninizi yakan bir histir. kendine has bir cazibesi, aklınıza vurulamayan gem.
Tam olarak bu
👍
Istiyorsan git açıl, güzel güzel seksersiniz
Açılamam
Neden
Delice olmasa da senin şu anki profil baya davetkar
öyle birini arzuluyorum ki hala aklımda 2 yıl oldu cikartamiyorum aklımdan yqklasamiykrum da ama
Aşk yoktur libido vardır... sendekide sevisme arzusu... aşk degil
Evet ya sınıfta bir kız arkadaşım vardı voleybolcuydi eli ayağı büyükdu tırnaklarida uzundu hastaydım ona tapmak istiyordum her gün ayol 💃💄💅
Ahahaha mükemmel
Harikaydı ya hikayenin sonunda hizmetçilik yaptım ona valla 💃💃💃
Güzel popolu kadınları arzuluyorum, sen zenci birini mi arzuladın?
arzuladığım oldu tabi ki
Tek bir kişi haricinde hiç olmadı
Bendd
Aşka girmez sekse girer konu evet arzuladim.
Doğrudur
Evet hala arzuluyorum
Sanırım aşk 🥰🥰🥰
Demii
ıste olmadı gereken ask bu:D
Ahahah
evet ama ımkansız olması bu daha kötu oluyor :(
Aynı durumu yaşıyorum
ozaman sende benım gıbı yapacaksın baskalaryla tkaılırken onu dusuneceksın bıraz durumu hafıfletıyor :D
İstemiyorum başkasını
hayatta ısteıgımız herseyı yapamıyoruz bazen bende dıyorum bı saplak atsam ne olur :D
Dün gece arzuladım ama sinirlenmiştim o şekilde
arzulamak aşka girmez
Arzuladım ve beraber oldum
bilmem belki :D
Arzulamak ile aşk bifarklı bir duygu bence
Arzuladım.
Aşka girmez annemi arzulamistim
Senin ki zaten girmez
Dimi
hayır
Evet arzuladım
Bu siteden birini hala delice arzuluyorum.
Kim kfmcnv
Şimdi yok varsa da ben bilmiyorum uye adını
Evet arzulamıştım
@KKJok hayır bende kalsın
Peki
@KKJok anlayışınız için teşekkür ederim 🙏
3 kisi vr
Ask değil o zaman
Zevk pesindeyim
Yok be kral
Nası yok be
Yok işte