Kadınların umrumda değil cinsellik. Biz fıtraten kadınlarla uyumsuz yaratılmışız. Yani uyumlu yaratılmış olsaydık, ne erkek ne kadın kimsenin böyle bir sorunu olmayacaktı. Kadınlar da cinsellik yaşama isteği açısından en az bizim kadar istekli ve fedakar olacaktı. Ama gerçek hayatta bunun tam tersi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik Birlikteliklerin lokomotifidir.
Lakin cinsellik birlikteliklerin herşeyi değildir.
Bir birlikteliği düşünecek olursak sıralamada cinsellik sondan birinci sıraya oturtulabilir,
Cinsellik :birlikteliklerin içinde farklı bir dünyadır. İnsanın iç çamaşırı gibi düşünebilirsiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşman, iletişimin, dış görünümü vs gibi konulara önem verdin mi mutlaka bulursun bence kadınlar öyle dışardan gözüktüğü gibi evlilik meraklısı değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani diksiyonum konuşmam falan baya iyi güzel giyinen biriyim saçlarım uzun ve toplu yani bende ilk adım atamama var
Cevap sahibi+1 yılHer zaman şunu düşün. En fazla reddeder.
Bu cümle seni müthiş bir cesaretlilik konumuna sokacaktır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıradan bir kadın seks için çok çok iyi bir erkek bulabilir. Üstelik bir sürü. O yüzden dengeli bir dağılım yok
13 Yorumla
Soran+1 yılYani bana denk gelmiyor o zaman
Cevap sahibi+1 yılÇıtayı çok düşürmen gerekebilir
Soran+1 yılAslında belli bir çıtam yok düzgün birisi olsun yeterli
cebine davran en kralını bulursun merak etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmipp atıcaksınız kadının bundan kazancı ne? kadın iyi bi erkek bulup evlenmek istiyor neden kendi değerini düşürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde evlenmek çok zor artık insanlar birlikte yaşama taraftarı
Cevap sahibi+1 yılkimsenin öyle bi taraftarlık yaptığı yok evlenmek isteyen evleniyor siz evlenmeyince kadın demekki beni layık görmüyorsun diyor evlenecek birini arıyor. o evlenicek erkek de s*k*lp atılmış kız istemiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrtadoğudasın çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKolay
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kolay ortalama üstünde sayılırım diksiyonum iyi arkadaş olmada kalıyorum ben
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili yap evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik düşünmüyorum
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat