Kaç gündür istiyorum her seferinde yorgunum yoruldum diyor yatmadan hazırlanıp gittim yanına bakmadı bile
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arada çokta yaş farkı yok aslında o yaşta bir adan haftada en az 4 posta yapması lazım ama adam sırtını dönüp yatiyorsa çalıştığı yerde biriyle bir şeyler yapmasin ona bak biraz el şakası yaparak karşılıklı saklasın öpüşün adamı aktive edin ksbugunuza cekilmeyin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aile ve çift terapisi almaya ikna et, olmazsa psikolojik sorunların olduğunu ve seni bir terapiste götürmesini iste. Terapiste durumu anlat terapist onu görüşmeye çağıracaktır. Mecbur kalırsa sorunu da çözmek zorunda kalır...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAranız düzelince sen de ona aynısı yap, bu da olmazsa oturup bir güzel konuşmalısınız. Sebebini anlamaya çalış en azından, normal bir şey değil çünkü yaptığı.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. pandik at uyansın zırto 😂😂
040 Yorumla
Soran+1 yılKızar ya 😄
Soran+1 yılSöylenir onun yerine dili çalışır
Soran+1 yılAz kaldı emeklisine zaten
Soran+1 yılBu arada yorumlarınız efsane bazen denk gelip çok gülüyorum 😄
Soran+1 yılO kadar çok yok 39 yaşında
Soran+1 yılAksine çok eğlenceli ve zeki olduğunuz belli şakayla karışık cuk diye oturtuyorsunuz lafı
Soran+1 yılİkimizde memuruz
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılGelmi valla ne yapayım neyse çocuk yaptım en azından ona sevineyim 😄
Soran+1 yılYaa dalga geçmeye devamke 😂
Soran+1 yılKurtuluş olmaz dilinden 😂
Soran+1 yılKendisi 10. Rüyayı görüyordur
- +1 yıl
yaw böyle gamsız uyuyanlara hasta oluyorum yaaa ben gece 2 lere kadar uyuyamıyorum uykum gelmiyo can sıkıntısından. bide kafasını yastığa koyar koymaz uyuyabilenlere şaşırıyorum nasıl pat die indiriyolar şarteli hayret bişi yaaa. vay arkadaş şu kadar rahat olamadım yatak yorganla resmen savaş halindeyim sabahta üzerimden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum. o değilde ben bunu nie anlattım onuda bilmiyorum buda böyle bi anım işte ne işe yarıycaksa 😂😂 al bu bilgiyi şimdi ne yaparsan yap 😂😂
Soran+1 yılSizin durum bekarlıktan biri olsa sizde hemen yatarsıniz aman bişey istemesin diye 😂
- +1 yıl
😂😂 hahahahah şöle söliim her evlilikteki klişe sorun bu belli bi yılın üzerinde o mevzunun defteri kapanıyo istisnasız kaç kişi tanıdımsa şu sitede hep aynı konudan şikayetçi çiftler. o yüzden bende aynı durumda olsam belkide bende öyle olurdum belki eşim öyle olurdu bunu bilemiceem ama illaki bi taraf şikayetçi oluyo kaçarı yok. amaan ne desek boş en güzeli bunun espirisini yapıp gülmek başkada yapcak bişi yokki 😂
Soran+1 yılİnsan dengini bulamaz asla bu bir gerçek. Ama evlilik canımlı cicimli değil ya da kocacım da değil çok ayrı gerçekleri var 😄
- +1 yıl
insan dengini bulur lakin bununla ilgili çok güzel bi söz var ve kesinliğinden eminim: Hiçbir zaman doğru insan çıkmaz karşına. Ya zaman yanlıştır, ya da insan. bana doğru insanlar hep yanlış zamanda geldi. kesinlikle evlilik başka bi dünya yani sabaha kadarda kafa patlatsak ne tam siyahtır nede tam beyaz. ying yang felsefesindeki gibi siyah içinde biraz beyaz, beyaz içinde biyaz siyahtan var. neyse gece gece felsefeye girmicem herb00kolog kesildim durduk yere 😂😂
Soran+1 yılBoşuna demiyorum zekisiniz diye 🙂
- +1 yıl
teşekkür ederim yani gece gece beni nası bi moda soktunuz bilemezsiniz nerden bilceeniz zaten 😂😂 ama şöle bişi war sizde zekisiniz çünki espiriden anlıyosunuz. kimisi war bu sitede espiriyi açıklamak zorunda kalıyorum anlamıyolar 😂😂 ayakkabı numaraları kadar IQ war çoğunda neyse onlarıda gömmim daha fazla onlar olmayıncada eğlencek insan çıkmıyo 😂 amaan seninde gece gece kafanı şişirdim kusura bakma 😂😂 pandikden konu nerelere geldi yaa 😂😂
Soran+1 yılEğlenmeyi seviyorum espiri anlayışım var teşekkür ederim düşünceniz içinde çevrem Zeki ve mantıklı olduğumu söyler. Ama yorumlarınız cidden efsane bazen girip bakıyorum ne yanıt verdi diye modum düşükse hemen gülüyorum 😄
- +1 yıl
benimde modum düşükse gelip yorum yapıyorum kendi kendime gülüyorum 😂😂 benimkisi şu saçma palyaço hikayesi gibi biraz, şehirde herkesi güldüren ama kendisi mutsuzluktan psikoloğa giden palyaçoya psikoloğun önerisi gidip biraz kafa dağıtması için şehirdeki palyaçoyu öneriyo sonra o palyaço benim seni lanet olası pislik diyo psikoloğa adi * herif dio 😂😂 hikaye tam olarak böylemiydi bilmiyorumda birazınıda ben uydurdum eksik kalanını. sonuç olarak kendime gülüyorum nabiim şunu bile yazarken güldüm kendi kendime 😂😂
Soran+1 yılAdınız ne bilmiyorum zirkon bey diyicem. Gülmek şifadır hem ruha hem bedene herkesin derdi vardır kendince büyük küçük içsel olarak hepimiz çöküntü yaşıyoruz gerek çocukluk travması gerek yaşam koşulları yaşamışliklar yoruyor yıpratıyor ama herşeye rağmen gülmek gerekiyor yoksa dibe batar insan..
- +1 yıl
bende sizi bilmiyorum bayan memure hanım dicem. kesinlikle katılıyorum zaten insan kendi sorunlarına gülüp geçebiliyosa kafasına takmıyosa daha kolay şekilde çözümleme yapabiliyo. aksi taktirde kafaya takıp dert edinirsen çözülmediği gibi insanda çöküşler başlıyo. ben sorunlarımı bu şekilde çözüyorum etkili oluyo. etrafımdaki herkese bunu öneriyorum. sizde zaten bu konunun farkındalığına varmışsınız tebrik ediyorum. bilinci yüksek insanlar zaten bu şekilde çözerler zayıf olanlar çöküntüye kapılıp sürükleniyolar. zaten bu yüzden antidepresan kullanımı çok yüksek oranlara ulaştı şu son zamanlarda ne yazıkki. neyse gene konuyu uzatıp bilmiş bilmiş konuşmıcaaam 😂😂 her b. ktan 100 gram yemiş gibi konuşuyorum cak cak cak cak bi susayım konuy uzatıyorum yarın memure işe gidicek burafa kafa açıyorum gece gece 😂😂 neyse yeter bu kadar bilgi çok bile 😂😂
Soran+1 yılOkuyan gelişen insanın hali başka belli oluyor. İş var ama memure hanım gitmiyor çocuk hasta izin aldım onla ilgilenicem
Soran+1 yılAllah razı olsun hep hasta özel olsa çoktan çıkarılmıştım işten
Soran+1 yılBronşit ve çok zayıf bünyesi sürekli hasta
Soran+1 yılÇok Zor yıllardır böyle usandım doktora gitmekten. Çok doluyum valla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
32Cevap
+1 yılBöyle adam vardı da ben mi bilmiyorum bunlar hepsi bu sitede bana yalan geliyor adam bakmiyacak öyle mi pek inandırıcı değil ne kadar da yorgun olsa bile böyle erkek vardı da bana mı denk gelmedi
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru valla 🙂
+1 yılBizim yapabileceğimiz bir şey yok ki. Eşin bu günü uygun bir saatinde al karşına durumu anlat. Bir şekilde orta yolu bulursunuz.
014 Yorumla
Soran+1 yılTek bu gün değil ki sürekli böyle nereye kadar alttan Alıcam
- +1 yıl
Ne kadarlık evlisiniz. Bu iş böyle ne kadar süredir sürüyor?
Soran+1 yıl6 yıllık evliyiz yaş farkı var önceden böyle değildim ama 1 yıldır isteyen taraf ben oluyorum
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan. Özelden ulaşabilirsen daha ayrıntılı konuşabilirsiniz. Eğer istemezsen sorun değil. Çok uzun uzadıya konuşabilecek bir konu. Özele gelmeyeceksen konuşmaktan başka çaren yok. Konuşma yöntemini şeklini sen ayarlayacaksın.
Soran+1 yılBurdan yazın
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla yaş farkı var. O zaman yaşı ilerlemiştir. Yaş ilerledikçe kilo alır ve performansı düşer. Burada cinsel olanından bahsetmiyorum. Genel olarak güçten düşüyorsun. Tavsiyem kilosu varsa kilo vermesini sağla. Sağlıklı besleneceği yiyecekler yap. Spor yapsın. Gücü yerine gelince isteği de yerine gelir. O zaman bahanesi kalmaz. Eğer durum böyleyse.
Soran+1 yılSpor yapmıyor defalarca söyledim kilo yok ama göbek var ben bakıyorum kendime sende bak diyorum ama boşa eşim baksın bana başkası değil
- +1 yıl
Kilo yoksa bile kondisyonu düşmüştür. Spor yapmasını sağlayabilirsin. Yürüyüş olabilir. Kilolu olmasa bile spor yapmazsa daha çok güçten düşüyordur.
Soran+1 yılYürüyüş hayatta yapmaz yazın yürürdüm araba ile arkamdan gelirdi
- +1 yıl
Şimdi az buçuk sorunun kaynağı belli olmaya başladı. Yaşı ilerlemiş ve göbek var. Spor hayatında yok. İçki ya da sigarada varsa tam felaket. Tüm isteği bitmiştir. Sanırım sadece cinsel değil sosyal faaliyetlerden de uzaklaşıyordur. Gezmeye gitmeme, misafirliğe daha az gitme eve gelir gelmez uyumak ya da uzanmak. Kondisyonu yükselteceksiniz. Bu şartlarda istese de ilişkiyi gerçekleştiremez.
Soran+1 yılEvimizi mi gözetlediniz
- +1 yıl
:)
Evi gözetlemeye gerek yok. Yaş ilerledikçe kondisyon düşer. Özellikle erkeklerde 30 dan sonra bakmazsa kendine çok düşüş olur. Siz gençsiniz. Ayrıca spor yapıyorsunuz. Sizde istek normal seviyede. sağlıklı bir kadın olarak sizin istemeniz normal. o ise göbek yapıp kendisini bitirmiş. Böyle giderse sadece cinsel istek azlığı değil birçok hastalıkta başlar. Erkek için kas gücü önemli. Ne yapıp edip onu ikna edip zayıflatıp spor yaptıracaksınız. Bunu başarırsanız eskisi gibi o sizin peşinizden koşar. - +1 yıl
Ayrıca maalesef tek değilsiniz. Ülkemizde erkeklerin genel sorunu bu. Evlendikten sonra kendilerini salıyorlar.
- +1 yıl
Özetle kocanız kendinize iyi bakmamış güçten düşmüş. İş hayatı kalan tüm gücü aldığı için size, çocuklara ailesine ya da sosyal faaliyetlere ayıracak gücü kalmıyor. Bunca yıllık eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Artık zayıf yönleri neler sözünüzü nasıl geçirirsiniz siz ayarlayacaksınız. Eğer güç kazanırsa eskiye döner sizin peşinden koşar. O eski mutlu günlerinize dönersiniz. Ayrıca sosyal hayatınızda da tekrar hareketlenir.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Vay arkadaş boyle hanzolar taş gibi hatunlarla
018 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapıyorum dikkat ediyorum da
- +1 yıl
Seni şu an yatağa gommesi gerek o kadar istekli olması gerek adam arkasını dönmüş yatıyor o gecelikle parfumle makyajla görünce naisl dayanıyorlar
Soran+1 yılÇıkarıp uyudum
- +1 yıl
Biliyorsun degilmi çoğu erkek daha seni öyle görünce azginlasir sen demeden yapar
Soran+1 yılBiliyorum ama eşim olsun istiyorum başkası değil
- +1 yıl
Tamam onu anladım da eşinin de sekse bakış açısı ortada ve sen yapmadıkça stres yapacak mastürbasyon da uapmiyorsan.. üstüne bide seks de erkenden de boşalıyor yine seni umursamıyorsa vay haline
Soran+1 yılDediğiniz hepsi doğru
- +1 yıl
Böyle erkeğin amacı ne sana o kadar güveniyor ki işte ayda yılda bir çok isticek de sana gelecek gelince de 5dk da işini görecek sonra yatıp uyuyacak
Soran+1 yıl☹️
- +1 yıl
Sıkma canını ama duzelmek istese sence bunu yaparmiydi?
Soran+1 yılNeyi yapacak
- +1 yıl
Yani seni mutlu etmenin yolunu sen defalarca demişin hep seni yarım bırakmış belliki sende bir süre sonra seks den soguyacaksin ve adam bunu bile bile kendini duzeltmiyor
Soran+1 yılAynen öyle bazen yüzsüz olduğumu düşünüyorum ama eşim başka kime gideyim
- +1 yıl
Kimseye gidilmez evet eşin de o işte böyle davrandıkca nasıl rahatlamayı düşünüyorsun? Bı gün mastürbasyon yaparken görse seni? Biraz taktik yapmak gerek erkeğe
Soran+1 yılNe yapayım böyle
- +1 yıl
Ne yapayım diyince sorun halolllmuyor ama
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Neyse sen iyi değilsin sanırım konuşmak da pek istemiyorsun geçmiş olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıleşinin iş saatleri nedir? bir de kaç kilo? yaş farkınız kaç? evliyim ve bunları yaıtlarsan tahminlerim ve yapman gerekenler olacaktır
00 Yorumla evliliğin yok ettiği bi cinsel hayat daha 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyleleride kocayım diye geçiniyor bu hayatta.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide ihtiyacını başka birinden gideriyordur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman bekleme direk sen soy ve atla üstüne
00 Yorumla
+1 yılBence hata yapıyor yapmaması gereken bı durum
00 Yorumla
+1 yılYemeyenin malını yerler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onun sevdiği kokular kullan. :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. aaa destek olalim fikir verelim
00 Yorumla
+1 yıladamı farkında olmadan kırmış olamazmısın
00 Yorumlakeci boynuzu sabah aksam :D
00 Yorumla
+1 yılneden bana gelmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılkendi göbeğini kendin kes. üzüldüm.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Demekki zor bir işi var
02 Yorumla
Soran+1 yılMemur
+1 yılResmen git aldat diyor
00 YorumlaSanal takıl bırıyle rahatla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mart kedisi gibi olmuşsun sen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken mi boşalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanan mmmm bırakılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYenge eşini çek kenara konuş.
00 Yorumla
+1 yılNimet telef olmaz günah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşan kurtul
04 Yorumla
Soran+1 yılBunun için mi
Soran+1 yılEşimi seviyorum nasıl düzeltilir ona bakıyorum yarın adam hasta olsa cinsellik yok diye bırakayım mı
yapacak bişey kalmamış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsikinti buyuk
00 Yorumla
+1 yılÇocuk var mı?
00 Yorumla
+1 yıl- Bana yazsana
00 Yorumlasende bana yaz 🙂
02 Yorumla
+1 yılEn son ne zaman yaptınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl ya? İmkansız öyle bir şey.
00 YorumlaAbimi ayarlim sana
11 Yorumla- +1 yıl
Ne yardımsever kardeş 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım