Ya biri var benden hoslaniyor ben de ondan ve cok arzuluyorum ama iliskimizin adi yok okuldan kendisi sinif arkadasim ama samimiyiz Surekli bana temas etmek istiyor bugun dans etme bahanesiyle sarildi elim usudu dedim elimi tuttu yakinlasma cabasi vardi. Hatta sarildi alt tarafta biraz sertlik hisettim 😅 neyse baya yakinlasti da opmek istedim de utandim kactim sonra baya ters tepki almaktan korktum sizce bir dahakine opsem mi bilmiyorum ya of
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O kadar yanaşmış ve çekinmiş artık sıra sende yapış gitsin
Güvenli ortam varsa öp;) kacinci siniftasin
Kendisi oyle biri degil zaten 😊 ya iste korkum ilk o opmek istesin ben ters tepki alirim
Bence almazsın. O devamını getirir. Daha çok sertlik hissedersin :)
Emin misin 😅
Baya yukselmisti sanirim belimden tutup yapistirdi kendine tayt giymistim zaten hissettim hemen
Öpme olayı gerçekleşti mi :) ?
Ya o adim atti gerceklesecekti aslinda da ortam musait degildi ve ben cekindim biraz 😅 ama bir dahaki sefere gerceklesecek 😂
Tayt giyince erkekler olarak tutamıyoruz kendimizi. Oldu mu biseler :)
Ya bugun bana acildi. Hoslandigini cekim hissettigini falan soyledi. Lunaparka gittik hiz treni gibi bisey vardi ona bindik ben korkup ona sarildim falan o da baya sarildi bana sonra olacakti ortam musait degildi ve iliski daha yeni basladi da ilk firsat buldugumda yapisicam 😂
Bisey sorcam
İki dakika gelir misin
Öpmediğin hata 😂
Biraz daha yapis onun vucuduna 😊
Utandim ya baya 🤦🏻♀️ 1 hafta sonra memlekete gidiyor bir de cok arzuluyorum opucem sanirim 😂
Ahaha taktik ister misin 😅
Olur da korkuyorum ya ters tepki alirsam ne olucak bir de dindar biri biraz
Giyer misin hic tayt falan, ya da etek
Surekli tayt giyiyorum zaten dekolte de giyerim. Mini etek nadir rahat olmadigi icin ama dun onunde montumu cikardim bana fizigim cok guzel falan dedi tayt ve dekolteli kadife ust giymistim
Taytla ona yakin durursan cok tahrik olur zaten
Öp zevk Almaya bak
Bir dahakine oyle olacak
sakin ol kaşmer
Taciz