Ben Ankaralı sosyal ve iyi bir insanım, ailem dahi işime karışmaz beni kısıtlamaz bana güvenirler. O da modern görünse de Antep'li yani kafası belli. Kıskanç, kuruntulu, takıntılı, duygusal ve kısıtlamaya meyilli. İkimiz de kendi şehrimizdeyiz uzak ilişki yaşıyoruz.
O arkadaşlarıyla pavyona, geneleve gidip ben bir şey yaptırmadım dediğinde güvendim, 3 kadınla birkaç gün yaşayıp kalacak yer mühim onlar ilgimi çekmiyor dedi diye laf etmedim.
Ama gel gör ki sınıfımdaki benden küçük 2 çocukla okulun yanındaki kafede kart oynadım diye beni canım yerine koyma diyip bana sektirip sonra ben sınav zamanımda yediğin b*ka bak diyince bir süre konuşmayalım dedi. Beni kendinden feci soğuttu. Finallerim bitince konuşacağız onunla. Ne demeliyim bilmiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Doğru kararı vermişsin her açıdan farklı insanlarsıniz. Finaller bittiğinde kızgınlığın geçmiş olursa eğer tekrar konuşursun. Belkide düşünmesi gerekiyor kendi doğrusu yanlışı ne sana karşı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Bir kere insanın doğusu batısı ırkı dini yoktur insan insandır o kafadan bir çık eğer o eğleniyorsa kafasına göre zaten yanlarında gidiyorsa arkadaşlarının mutlaka yapıyodur bişiler kafan almıyorsa bırak seviyorsan zaten katlanırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılTüm dünyadaki kültürel ögelerin üzerini çizeyim aynen çok mantıklı.
Yapmasına gelirsek de, yapıyor mu bilmiyorum artık. O saçma sapan şeylerden sorun çıkardıkça ona güvenim azalıyor.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey karşılıklı olmalıdır o seni kısıtlıyor ise sen onu kısıtlaman lazım en başta ipleri eline vermişsin ne yalan söyleyeyim alışmış bir tip yarın obürgün evlenirsen zaten karışmıyor oraya da gideyim şunu da yapayım onla birlikte olayım zihniyetinde birine dönüştürmüşsün süre önemli değil yeni insanlar karşına çıkar önemli olan adam olması anlatabiliyor muyum sen istediğini yapamazsan o yaparsa bir anlamı yok senle birlikte iken pavyona kadına gitmiş ben okudum şok oldum bizlerinde ilişkileri var ve sadakat sıkı bağlılık var güven saygı sevgi var yolun açık olsun de bitir yani
10 YorumlaCok yanlış yapmıs kendi geziyorsa sana da böyle yapmaya hakkı yok
12 Yorumla
Soran+1 yılBen 'Bu yaptığın adil değil ben sana her konuda alan tanıyorum ama sen ben biraz mutlu olayım hemen sorun çıkarıyorsun' dediğimde konuyu başka yere çekiyor sürekli.
+1 yılSeni zaten bir kere aldatmış, sen affetmişsin. Neden seni daha fazla aldatmasın ki? Aldatılmayı bir kere kabul eden insan, bunu gayet hak ediyordur. Aptallıktan hiç haz etmem.
11 Yorumla
Soran+1 yılBahsettiğin kendi aptallığın sanırım. Beni aldatmadı öyle bir şey diyen yok.
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Kendi aldatıyor sen niye bırakmadın ki ben olsam orada biter
02 Yorumla
Soran+1 yılAldattığını düşünmüyorum ama sonuçta kişi kendinden bilir işi diye düşünüp şüphelenmeye başladım.
Kendini diğer erkeklerden çok farklıymış gibi gösteriyor ama hiç öyle davranmıyor.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çıkmaza giren ve çıkmazda başlayan bir ilişki yaşıyorsunuz tavrinizi ortaya koymalısınız mutluluklar size
00 Yorumlaİki yollu bir arada olmaz. Yollu bir deyus ya da k.. vatla anlaşır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen antepli olduğum halde antepli manita yapmıyorum sen neyin kafasındasın?
05 Yorumla
Soran+1 yılGüleceğim yoktu ya alemsin doğru diyorsun 😂🤣
Cevap sahibi+1 yılÇekilmiyorlar helede para kazanmaya başlayınca havalardan uçuyorlar
Soran+1 yılBak onu hiç düşünmemiştim. O da doğru aslında 🤔
Soran+1 yılTabi bu aslında bir erillik sorunu değil mi?
Cevap sahibi+1 yılHeh bak işte güzel sorun antepte bu fazlasıyla mevcut analarıda böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence bu kadar saf aşıkk olma
04 Yorumla
Soran+1 yılSaf aşık değilim. Sadece emek verdiğim şeyleri bırakmakta zorlanıyorum. Küçüklüğüm taşınmakla geçtiği için birilerine aşina olma hissini seviyorum.
- +1 yıl
Yani güzel ama pavyona Niye gidiyor neden 3 kadında yaşıyor ve senin arasındaki ilişki nasıldı ki yani sadece duygusal mı yoksa harika bir seks hayatının harika bir aşk hayatınız mı vardı
Soran+1 yılUzak ilişkiydi
- +1 yıl
hep mi uzaktı?
yalın olunca nasıldı?
+1 yılSen ilerde çok üzülürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle gelmeye başladı. Daha geçen hafta onunla nasıl bir geleceğim olur diye düşünürken şimdiki hale bak. Durup durup bir sorun çıkarıyor sürekli.
Aynı şehirde uzak ilişki nedir ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBen Ankara o Antep ya kimse mi açıklamayı okumuyor?
+1 yılSoğuduysan bitir
10 Yorumla
+1 yıluzak ılıskı dusman dötuneeee
10 Yorumla
+1 yılBitmesi daha makul
01 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor
+1 yılanlaşılmaz yaşanır.
00 YorumlaÇok haklısın bence
05 Yorumla
Soran+1 yılÖzelime ve isteklerime saygı duyduğunu hissetmiyorum da. Ben onunkilere duyuyorum ama o bunu beceremiyor. Ciddi ilişkiye uygun biri değil bence. Öğrenir sandım ama olmadı.
Soran+1 yılEvet maalesef. Bunu kabullenmemin bu kadar sürmesi kötü oldu.
Soran+1 yılEvet öyle ✅
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar