Kız arkadaşımla tanışalı 2 ay oldu ama benden atak bekliyor bugün söyledi. Benim tecrübem yok öpüşmeyi bile bilmem ne yapmam lazım daha önce kimseyle yaşamadım bunları eşime saklıyordum kendimi kız arkadaşımı seviyorum ayrılmakta istemiyorum onu nasıl oyalarım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Daha erken ve biraz beklemeyi teklif et. Çok zorlarsa video falan izle öğren. Sonra öpüşun kalçasını falan okşa. Zaten o istiyorsa tecrube var demek. Bende hiç öpüşmeyi bilmiyordum. Partnerim ilk defa öpünce kaptım olayı hatta sonra çok iyi öpüşüyorsun demişti... istersen bana yazabilirsin
Tecrübeli olmasından ziyade libidosu çok yüksek hayal kırıklığı yaşamasından korkuyorum
O seni yöneltir sıkıntı yaşamazsınız libidosu yuksekse diye düşünüyorum
Kötü tecrübe yaşatıp benden soğumasını istemem hep ağırdan aldım ama
Kendine güven. Kaç yaşındasın?
28 bu yaşıma kadar bişi yaşamamaya dikkat ettim evlenince eşimle olsun istiyorum
Tebrik ederim 👏👏👏
Teşekkür ederim
Seviyor ve oyalamak istiyor. Bu erklerin beyni neden çalışmıyor. Evlen onunla o zaman
Cinsel bişiler istiyor benden kötü tecrübe yaşamasını istemiyorum seviyorum
Evlen o zaman kötü değil güzel olanı yaşat
Nasıl olacak ne yapmam lazım mastürbasyon yaparken felan öyle erken olmuyo ama normal ilişki de ya erken olursa
Tipik erkek şeref yoksunluğu. Tek derdiniz var bel altı cidden. Namus kavramı da gitti. Erkeğin de namusu vardı eskiden bir kızı sevdimi evlenirdi
Kız benden istiyo bunu yapmamı ben evlenince istiyorum ama kız bişiler yaşamak istiyor slk mısın nesin soruyu bida oku istersen
Evlilik teklifi et diyorum esas slk sensin. Zina daha çok hoşuna gidiyor. Kız AIDS olurda sana bulaştırırsa görürüm.
Ben zaten evlenmek istiyorum kızla ama kız benle bişiler yaşamak istediğini söyledi napmam gerek diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gzklı diyorum ya evlenmek istemiyorsa bırak. ya da ne p k yersen ye AIDS ol da gör
Kafan çok farklı çalışıo :D ne trip attın kız arkadaşım olsa bu kadar trip atmaz
Senin kız arkadaşın hayat kadını gibi zaten benim gibisi olmaz sana
Merak ettim seni kimsin sen soru troll bu arada :D
Merak etme. Troll sorularınla insanları sinir etme bence
Kimsin sen söyle seni bulayım tam aradığım kızsın işim gücüm yerinde hiçbir kadınla beraber olmadım temizim bul beni
😅😅😅😅😅 iyi ki gizliyim desene için rahatladı. Senin beynin temiz değil onu napcaz
Beynim i de senle konuşarak senle tartışarak temizleyeceğiz cinsel minsel bişi istemiom senden sev beni ilgi göster ben seni zaten sever ilgi gösteririm
Açıkçası bir erkeğin normal insan gibi olacağını düşünemiyorum. KS sağolsun kirli zihinlerinizi burada öğrendim
Tanısan severdin aslında ama umarım iyi insanlarla karşılaşırsın iyi insanlar iyi insanlarla beraber olsunlar kal sağlıcakla güzelim.
İyi birileri kaldıysa tabi
Ben vardım ama bana gönlün yok sağlık olsun seveceğin biri çıksın karşına inşallah
😅😅😅😅 merak ettim 😂😂 ama gizlisin
Ben bir insana bir kez şans veririm maalesef hakkını kaybettin
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 slk sanki seni istedim de
Kaderimde varsan karşıma çıkarsın yoksan çıkmazsın zaten ama trip atman hoşuma gitti zor kızsın fatihin olmak isterdim
Burcun ne senin
Fatih olaman zor kovayım ben
Burcumuz uyumsuz zaten ben akrebim
Ya sendeki öz güven Kılıçdaroğlu ile yarışır 😂😂😂😂
Canın sağolsun senin için bay kemal bile olurum :D
Gizliden çıkta kim olduğumu öğren :D
Ne iş yapıyorsun cidden merak ettim bay kemal olmak da yürek ister zaten 😂
Ne sokak serserisiyim ne de sokak çapkınıyım yüksek mühendisim
Yükseği nasıl oluyor 😂
Yüksek lisans yapınca oluyor :D
Aferin 😂 çok uçma o zaman düşersin
Sen okudun mu benim sayısalım iyidir ama çok güzel sözel taraflarımda var tanırsan beni şiir okurum sana :D
Ben sözlim, şiiri anda severim 😂
Ah bide kurban olduğum güzel yazsa şu canım Türkçemizi anda şiirini mi seviyorsun şu Osman Onuktav'ın
Şair olan karşımdaki olcak 😅.
Okurum da atlar gelirim yanına gözlerine baka baka okurum öyle elime yazıp değil ezberden hissederek
E güzel ne diyim
Türkiyenin hangi bölgesindensin bari onu söyle :D ben egeliyim
İç Anadolu ile doğu Anadolu arasında kaldım çünkü iklim cokda doğu Anadolu değil iç Anadolu gibi
Sivaslı olman muhtemel :D soğuk yerler oralar
Yakın ama değil
Kayserili misin yoksa kayserili isen işimiz var senle :D gerçi kayseriliyi yakın tutcan değerini biliyor her şeyin
Bilemedin ama o da yakın
Suyu sert insanı mert derler
Ya yemin ederim ilk aklıma geldi sonra vazgeçtim :D gerçekten içimden geçmişti malatya
Neden vazgeçtin
Valla biraz içte kalıyor diyince malatyanın da soğuk olduğunu bildiğimden mütevellit doğu da kalıyo olacağını düşündüm sizin oranın hangi yemekleri güzel deyvebaken :D
Güzel ama herşeyin içinde buğday var o yüzden sağlıklı değil
Bizim burada her şeyin içinde zeytin yağı :D saçım felan dökülmedi benim mühendis bu kel mel dersen sırma gibi de saçım var :D
Saç olayı genetik ve sadece saçla olmuyor hiçbir şey yaşın kaç ki senin
Yaşım 26 boyum 183 kilom 82
Senden büyüğüm 95 liyim
yaşını yanlış girmişsin o zaman abi hiçmi yüzümüz gülmez bu hayatta gerçi 27 olcam ben
Rasgele girdim merak etme sana düşen yok burada 😅😅😅😅😅
Neden bana karşı önyargılısın belki tanısan beğencen belki sevcen
Telegram yaz o zaman bir bakim
Telegramım yok