Kimseden bu yaşıma kadar ilgi sevgi görmedim. Tek umudum kocamdı ama o da olmadı. Benim suçum ne?

Ailemden gram sevgi görmedim. Hep şiddet kötü söz değersizlik gördüm. Sen kızsın kenarda dur denildi. Bu ortamdan kurtulmak için okuyup meslek sahibi oldum. Hayatıma biri girdi verdiği en ufak ilgi beni çok mutlu etti. Seni seviyorum demesi bile gece geç saatlere kadar yatağımda mutluluktan bir sağa bir sola dönmeme yetti.
Evlendim. Kocam beni eve kapattı seni kıskanıyorum çalışma dedi para da veriyor ama sürekli evdeyim dışarı çıkalım diyorum çalışıyorum yorgunum diyor. Sürekli yemek yap evi temizle seks yap tatmin et arkasını dönsün yatsın. Bir kere saçımı okşasın dizlerime yatsın sevdiğini hissettirsin yeter bir şey istemem. Ailemde berbat insanlar ne ariyorlar ne soruyorlar gidiyorum yabanci gibi karsiliyorlar geri donuyorum.
Ağlıyorum dayanamiyorum. Gücüm yok.
Diğer kadınların çevresi var arkasında ailesi var gidip geliyorlar geziyorlar ben neden bu haldeyim?
Inthr edersem kıymetimi anlarlar mı?
Kimseden bu yaşıma kadar ilgi sevgi görmedim. Tek umudum kocamdı ama o da olmadı. Benim suçum ne?