Eski sevgilimin yanına kar kalır mı?

Buraya soru olarak bile yazmak istemiyom ama birileri yorum yapsın bxm köyden aile dostumzun oğlu var ben şu an 25 3 ay sonra 26 olcam o kişi şu an 27 2 hafra sonra 28 olcak o kişiyle çocukluktan tanışıyoz ufakken bayramlarda düğünlerde gide gele hep beni begenirmş çocukken bile bana baktığını yakalardm bn lisedeykn facebook yazdı görüşelm okul çıjışı falan diyr bnde umursamadım erteledm onun ilişkileri oldu ayyy buda ne çapkın falan derdm işte ablarm evlendi düğğnde flan hep görmş bu nişanlandı sonra kızdan ayrılmış 3 ay geçmiş bana yazdı nasılsn diyr bnde hayrlı olsun deem biz ayrıldk deei aa bilmiydm dedm benim ona karşı hiçbişeym yok çünkü 2020 ekim aynda yazdı bana sonra buluştuk daha ilk buluşmadw fikirlerni begenmedn sonra zaman geçti secgili olduk bnde bağlanan biriym aşka aşığım hayaytmda yaşadığım en kötü ilişkiydi toksik ilişki ayrıl barış ayrıl barış narsist biriydi sanki 4 gün birlkteysek 1ay ayrıydk bnde hep dua ettm Allahm hayırlısıysa barışalm diye anal ilişkiye girerdk bi dönm 6 ay ayrı jaldık 2 kere yazdı sonrs ben yazdm hatta dığum gnünme 2gn kala geçen sene yani uzuj duygulu mesaj attm barıştk hatta ailelere söyleylm vs. Diye doğum gnümde buluştk evde sonra yakınlaştık önden ilişkiye girdk ben istedm burada suç bnde kan gelfi sonra temizlendm flan aradan 3 gn geçti pişmanm dedi neyden dedm bilmiym deei iyi deem bn pişman değilm yaşadklarmn arkasndaym deem hoşçakal dedm hiç bişey yszmadı engelledi aradan 1 hafta geçti bi kızla profil ressmi yapmş o kızda zamannda şüphelenip sordm bu kız km diye bana inkar etti hatta bni suçladı bu olay geöen sene Mart aynda oldu bu önmzdeki 5martta evleniymş o kızla bzm ailelermx tanışık ailemi düğüne davet ettiler tsmm ayrılablrz ama sordm inlar etti bu çok koyuyor ve 1 senede evlilik çok Ahh ettim inşallah çıkar ondan

Eski sevgilimin yanına kar kalır mı?