Buraya soru olarak bile yazmak istemiyom ama birileri yorum yapsın bxm köyden aile dostumzun oğlu var ben şu an 25 3 ay sonra 26 olcam o kişi şu an 27 2 hafra sonra 28 olcak o kişiyle çocukluktan tanışıyoz ufakken bayramlarda düğünlerde gide gele hep beni begenirmş çocukken bile bana baktığını yakalardm bn lisedeykn facebook yazdı görüşelm okul çıjışı falan diyr bnde umursamadım erteledm onun ilişkileri oldu ayyy buda ne çapkın falan derdm işte ablarm evlendi düğğnde flan hep görmş bu nişanlandı sonra kızdan ayrılmış 3 ay geçmiş bana yazdı nasılsn diyr bnde hayrlı olsun deem biz ayrıldk deei aa bilmiydm dedm benim ona karşı hiçbişeym yok çünkü 2020 ekim aynda yazdı bana sonra buluştuk daha ilk buluşmadw fikirlerni begenmedn sonra zaman geçti secgili olduk bnde bağlanan biriym aşka aşığım hayaytmda yaşadığım en kötü ilişkiydi toksik ilişki ayrıl barış ayrıl barış narsist biriydi sanki 4 gün birlkteysek 1ay ayrıydk bnde hep dua ettm Allahm hayırlısıysa barışalm diye anal ilişkiye girerdk bi dönm 6 ay ayrı jaldık 2 kere yazdı sonrs ben yazdm hatta dığum gnünme 2gn kala geçen sene yani uzuj duygulu mesaj attm barıştk hatta ailelere söyleylm vs. Diye doğum gnümde buluştk evde sonra yakınlaştık önden ilişkiye girdk ben istedm burada suç bnde kan gelfi sonra temizlendm flan aradan 3 gn geçti pişmanm dedi neyden dedm bilmiym deei iyi deem bn pişman değilm yaşadklarmn arkasndaym deem hoşçakal dedm hiç bişey yszmadı engelledi aradan 1 hafta geçti bi kızla profil ressmi yapmş o kızda zamannda şüphelenip sordm bu kız km diye bana inkar etti hatta bni suçladı bu olay geöen sene Mart aynda oldu bu önmzdeki 5martta evleniymş o kızla bzm ailelermx tanışık ailemi düğüne davet ettiler tsmm ayrılablrz ama sordm inlar etti bu çok koyuyor ve 1 senede evlilik çok Ahh ettim inşallah çıkar ondan
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Olmasa iyiymiş ama seni takdir ettimm cesaretin onu boş ver edişin felan ona muhtaç olmadığını belli etmen emin ol onun yuvası yuva olmayacak sen de en mutlusu olacaksın
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim🥹🥹🥹güzel yorumunuz için bnmfe hatam oldu biliyom aslında unutmuştm hazmetmiştm ama 2 ay önce nişanlanmış marta evleniyomş kıskançlık değilde hazmedememek
- +1 yıl
Bence hiç düşünme iyi ki olmamışsin onunla senin gibi cesur ve güçlü bir kadını hak etmiyor ki belkide seninle olsaydı seni aldatacakti sonucta başka kadını seninle aldatmış biri olaya tersden bak bence
Soran+1 yılAldattığını düşünüym zsten ama o kızıda aldatmış oluyo elmde mesajlar olsaydı en son buluştuğmzun konuştuğumzn kızada haber vercektm tabiki bi süre çok ağladm kendime gelemedm hattta belki inanmazsnz ama onları göeünce tansiyonm düştü bi anda bayıldm gözümü hastamede açtım hatta acı olanda bi süre bekledm geri döner diye sonrq şu an bile iyi ki olmsmış diyom ama onun evlenmesini hazmedemiyom çünkü ı mutlu her anlamda bn ise yıkık dönemdeym işşizm özgüvnm düştü verdiğim 25 kilonn 20 sini aldm stresten saçımın beyazları çoğaldı
- +1 yıl
Sen her ne görüyorsun bilmem o mutlu olamayacak senin yerinde olsam daha çok mutlu olur herkeisn gözüne gözüne sokardim
Soran+1 yılBnde düşünüyom ama şu an o mutlu 1 aya düğüne var hatra benim doğüm günüme 1 hafta kala yapjyo ben ise mutusuz aile evnde srunlarm 20 kilo aldım geleceğin iş konusunda belirsiz neye elimi atsan olnadı 1buçuk yıldr bnmde durumum iyi olsa bnmde şu an hayatımda biri olsa beni seven biri zaten onun mutluğuna üzükmem ilgilendirmez ama bn ne olursan olayım onun ahımı çekmesini istiyom
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden güvenmediğin bir şahısla ilişkiye girdiysen gözümde bitmişsindir. İstediğin kadar acıtasyon yap sende onun kadar suçlusun. Ve suçlular hep üzgün olur
02 Yorumla
Soran+1 yılGüvendiğim için onunla oldum zsten
Cevap sahibi+1 yılYazdığından anladığım ikinizde azgınlıktan birlikte olmuşsunuz. Güven falan yok ortada kardeşim sallama
+1 yılUmarım çıkar ahın yanına kalmasın. Çok üzüldüm sana bu arada
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederm
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Muhtemelen kar kalıcak bu durumu yaşayıpta yanına kar kalan binlerrcesine şahit oldum
00 YorumlaVallahi yarıda kestim okurken bile bunaldım
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa bide bunları yaşadım ben
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Türkçe katliamı resmen. Hiçbir şey anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyom düşüncelerm o kadar karışık ki yazıma yansıdı anlamadığın yeri spr
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet yanına kâr kalacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yediginle kalırsın bu tarz seylerde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhın İllaki çıkar Peki sana yazsa ne yapacaksın?
029 Yorumla
Soran+1 yılSadece görüldü yapıp mesajı silerim
Cevap sahibi+1 yılBence ona bile fırsat vermemelisin. Komple engelle hayatından çıkar. Herkes hata yapabilir. Bence ciddi bir ilişki kur başkasıyla mutlu olmaya bak. O kişiye takılma
Soran+1 yılYoo takılmıyom unuttum zaten engellemeye gerek bile duymuyom
Cevap sahibi+1 yılGerek bile duyuyorum lafı inan ki yanlış. Çünkü sana ne olursa olsun tek kelime etmesine izin vermemelisin. Bir insanın canını yakmak ona kendini kaybettirmekten geçer. Yazdıklarını okuduğumda çok üzüldüğünü fark ediyorum üzülmeyecek bir şey de değil Ama dediğim gibi o hiç olmamış hiç yaşanmamış gibi yaşa.
Soran+1 yılÜzüldüm tabi bnmde hatam var ama oda yanlış yaptı dediğin doğru aslında bana ulaşmasına izin bile vermemem gerek ama ulaşmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılIşini şansa bırakma. Sana ulaşmak istesin ama ulaşamasın ulaşırsa da bir şekilde o, işte o zaman daha iyi yerden yere vurursun onu. Bu da kader belki ahını öyle çıkarırsın.
Soran+1 yılZaten lağını bulmuş evleniyo gerçekten unuttum ama ikimizinde aileleri tanıdık ya oyüzden mecbıren ismini duyuyom ama duymak istemiyom bunada yapacak bişeym yok
Cevap sahibi+1 yılOna takılma yarın öbür gün çok güzel bir ilişkin olur o senin ismini duyar kahrolur. Sen içini rahat tut dediğim gibi Herkes hata yapar yoluna Bak hayatına konsantre ol
Soran+1 yılTeşekkür ederm gözlerm doldu iyi dilekleriniz için inşallah beni seven biri olır bende onun kıymetini oda benm değerim anlar
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle olur. Her şey gönlünce olsun ilişki yaşadın diye de kendini kötü hissetme senin gibi duygusal bir kızı her erkek kabul eder
Soran+1 yılDuygusal kızı her erkek kabul eder derken açarmısnz yoo kötü hissetmiyom utanmıyomda
Cevap sahibi+1 yılSen sevilmeye önem vererek bu işi yapmışsın duygularına yenik düşerek ve duygusal anlamda bir şeyler yaşayıp bağlanmak ve duygularınla bir şeyler yapmak istiyorsun Bu gayet temiz ve doğal.
Cevap sahibi+1 yılDuygularını belli ettiğinde bir erkek değer bilen bir erkekse sana doğru bir şekilde karşılık verecektir
Soran+1 yılAnladım savunmak için değil ama onundaa duygusu vardı sonra noldu bilmiyom bende isterim istiyom değecek biri çıksın diye nasip diyelm
Cevap sahibi+1 yılOnun duygusu Bence birlikte olmak içinmiş. Gerçekten sevseydi ilişkiye girdikten bir hafta sonra hadi ayrılalım demezler erkekler tehlikelidir dikkat et.
Soran+1 yılBirliktelik öncesindede anal yapardık ama seks dışımdada yanlışları vardı zaten bitirmemekte benim hatam buda böyle tecrübe en azından nasıl bi ilişki istemiyom öğrenmiş oldum
Cevap sahibi+1 yılEvet aklımda olsun Artık birini yaşayıp Tecrübe edindin. Sonraki ilişkilerde daha dikkatli olursun. Dediğim gibi sen duyguları güzel bir insansın her erkek Seninle mutlu olur.
Cevap sahibi+1 yılGizliliğini açar mısın mesaj atacağım sana yazmak istersen oradan yazarsın
Soran+1 yılNasıl açıkıyo bilmiyom
Cevap sahibi+1 yılBen acayim sen yaz bana
Soran+1 yılOlablr ama burdan konuşablrs
Cevap sahibi+1 yılAçtım
Cevap sahibi+1 yılKapatıyorum yazmayacaksın sanırım.
Soran+1 yılŞşmdi girdm
Cevap sahibi+1 yılAçtım tekrar
Soran+1 yılMesaj attn
Cevap sahibi+1 yılMesaj kutunu kapatmışsın sana yazdım ama iletilmedi. Konuşmak istemezsen buradan yazabilirsin. Engelleriz birbirimizi.
Soran+1 yılYoo öyle bişey kapatmadım niye engelleme gereği duyayım ki
Cevap sahibi+1 yılEngel değil ya bu kişiye sadece takip ettikleri mesaj gönderebilir diyor O yüzden. Ama geçen gün gönderebilmiştim. Neyse sorun yok.
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kar kalmaz ama sende hata var
08 Yorumla
Soran+1 yılBndede hata var zaten biliyom en aznda doğru söyleyşp ayrılmasnı isterdm o kıxşa bişeyler hissetmiştm bide unuttum onu ama haber alınca sinirleniyom yani neden duyuyom ki
Soran+1 yılGerçekten bilemedi
Soran+1 yılBeddua ettm sonra sadaka verdm ve Allaha havale ettm ama ailemde o düğüne gidecek öecburen tabiki bn gitmcem ama hazmedemyom
Soran+1 yılNe işin var ya ne gitcm
- Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz sendede suc var sanki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar