Yani sevgiliydim ciddi bir iliskiydi falan diyor ama şüpheleniyorum yani kaç sevgilsi oldu falan diye tek bir erkeğe bağlanamayacak biri de bana mı zoka yutturmaya calisiyor diye dusunuyorum. ilerde boynuzu yemiyelim ondan sonra zaten gösteris meraklisi biri
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ön yargıdan uzak dur, seviyorsan o da seni seviyorsa yani gerçekten sevişiyorsanız, kalp ruh ve ten uyumundan emirseniz, işte o zaman korkma kalbimin sesini dinle ve ondan ilgini eksik etme. 😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olmaması aldatacağı anlamına gelmez tabiki de belki de sevdi güvendi bir hata yaptı lüften bir et parçasına bu kadar anlam yüklemeyin ruhu fhşe olmasın önemli olan bu her evlenip de bakire gibi görünen de az değil ne güzel işte dürüstçe söylemiş ben de aynı hatayı yaptım evlensem eşimden başkasını görmem tek eşlilikten yanayım yani ama bakire değilim senden sonrası önemli inşallah mutlu olursunuz
16 Yorumla- +1 yıl
Et parçası diyerek namusu ayaklar altına alıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@CounterOffensive111 çünkü namus bacak arasında değil yürektedir beyindedir
- +1 yıl
Babanıza da böyle söyleyin.
Soran+1 yılO hata ayaklarini bir geçinya ne hatasi yazim yanlisı mi bu trafik kazasi mi? Zaten 40 yasindasin seni anca 50 yasinda bosanmis adam alir bunu da öngördügunden dolayi zamanimda zevk almak için seks yapmissin başka nasil izah edilir. Suna evlenecek biri cikmadigindan ötüru zevk almak icin yaptim desene
Soran+1 yılHataymis azicik kadin olun ya arkasinda duramayacaginiz seyi neden yaptiniz yaptiysaniz neden arkasinda durmuyorsunuz
- +1 yıl
Hem yapıyorlar hem de diktirip kandırıyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire değilse ayrıl. Elin adamına en değerli hazinesini vermiş bir kız için düğün yapıp da para mı harcayacaksın?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden aldatsın ki sevmiş sevişmiş seni sevmiş evlenmiş
00 Yorumla
+1 yılBakire biri aldatır diye düşünüyorsan karın gerdekten sonra seni aldatacak demektir. :)
00 YorumlaAldatır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. olabilir
00 Yorumla
+1 yılOfff ne alaka ya
128 Yorumla
Soran+1 yılDiyenin fotoğragina bak :😀
- +1 yıl
İşte o yüzden ne alaka. Yani aldatma dediğin şey pek bunlara bakmıyor. Heryerini kapatmış ama kocasını catır çutur aldatan kadınlarda var demi
Soran+1 yılOrana bakarsan cok daha düşüktür
Soran+1 yılE yani sen simdiye kadar kaç tane erkekle seks yapmissindir duramazsin farkli erkekler olmadan hep daha iyisini istersin aldatiesin illaki herkes öyle düsünür
- +1 yıl
Öyle degil işte. Siz kadın istediğini giyince önüne gelen erkekle kırıştırıyo sanıyorsunuz. İnan bana benim istemediğim kişinin ilgisi beni kusturur. Biri açık saçık giyiniyor diye. Sizin emrinize amade olmuyor. Açık bi kadın görünce onun seks manyagı olduğunu size koşacağını düşünmeniz tamamen AP tal lık
Soran+1 yılÖff en azimdan sevdigin bir ya da iki erkekle seks yapmissindir 23 yasina kadar evlenilmez seninle sonuçta benden de sikilirsin diğerleri gibi
- +1 yıl
Ulan bir iki erkekle seks yapınca birini sevip evlenince illa aldatacak mı oluyorsun? Kadın seni seviyorsa memnunsa neden aldatsın ya?
Soran+1 yılValla sen aldatırsın diye düşünüyorum fotoğrafina bak a q bir de bakire degilsin zaten güvenmem hayatta yalniz birakmaya gelmezsin sen aldatirsin
Soran+1 yılBir de daha yaşın 23 o yasina kadar sabredemwyip de birden fazla erkekle birlikte olan kizi çocuguma anne yapacak degilim herhalde swnin gibi niriyle hayatta olmaz
- +1 yıl
Ya sabır yaa ncjcjjdjd ulan benle ne alaka? Sen bizi ne karıştırıyorsun. Bende bu kafada biriyle olmam ztn. Ben senin sevgilinden bahsediyorum
Soran+1 yılHerhalde o da senin gibi anne olmaz yani gerçi pirno yildizlari bile anne oluyir ama bana ters kaç erkekle yatmistir kim bilir sen kaç tane sevgilinle yattın mesela?
- +1 yıl
Sen varya bu kafayla bakirenin önde gideniyle evlenirsin. Çok güvenirsin. Sonra oda seni çatır cutur aldatır. Çünkü kınıyosun. Çok kınama Allah senin başına derdi göndermesin
- +1 yıl
Bu arada sevgilin bakire değilmiş ya , sen bakirsin heralde? Yoksa sana bu kadar dert olmamalıydı
Soran+1 yılEvet bakirim 3 defa yapma firsatim vardi yapmadim ikisi gidip başkalariyla yaptilar annemin bedduasi vardi zina fikrinden daha çok etkili oldu maddi durumum da iyi isimi geç aldim elime sadece
Soran+1 yılAyrica sen birden fazla erkekle yatmış birisin sen diyorsan ben evlenince aldatmam o neden aldatsin? Yillarca nefsine hskim olmus biriis bir de yani sen 23 yasina kadar sabredememissin zaten kuzenimin esinin kuzeni var bütün tanidiklar kefil onunla tanisacam bu kizi da sktr edecem kullanip atarim aslinda ama yapmayacam şeytanla isim olmaz ama sen kesin aldatirsin zaten fotoğrafindan belli cinsellik disinda başka bir şey düşünmedigin onun icin bakire olmayan kiza güvenemiyorum benim kuzenim 31 yasinda evlendi bakire olarak evlendi çok da güzel bir kizdi sizin gibilere güven olmaz
- +1 yıl
Sen bana niye nefret kusuyosun ben onu anlamadım. Yok sen aldatmadan duramazsın sabredememişsin bilmem ne. Hayırdır ya
Soran+1 yılIşte bak aldatmayacak biri olsan zaten sinirlenmezsin izah edersin kendini bakire olmayan kiza güvenilmez onun icin
Soran+1 yılKaç erkekle yattigin belli degildir zaten öyle olmasa yok öyle bir sey derdin
- +1 yıl
Beş tane oldu mu?
Soran+1 yılBeş tane yuh sana ya nasil yapabildin adam ulan adam seninle evlenecek seninle folloş olmussundur sen zevk vermezsin ki adama
- +1 yıl
Bişey diyim mi çok cahilsin. Çok seks yapmakla hiçbişey genişlemiyor. Git biraz araştır
- +1 yıl
Adama beş taneyle demem. Bir kişiyle olmuştu. Çok küçüktüm. Sonra zaten psikolojim bozuldu. Bir daha elime erkek eli değmedi derim. Bende travma oldu aşkımmm derim
Soran+1 yılHe ya inanacakti sana
- +1 yıl
Kadınları ve yalanlarını hafife alma. Dikkat ette seni ayakta uyutmasınlar hahahhahaha
Soran+1 yılNamuslu dünya kadar kadın var sen her kizi kendin gibi kaşar sanma
- +1 yıl
Namuslu görünenden kork. Bu işler belli olmaz. Ne namuslular gördük. Her insanda nefs var şeytan var. Beşer şaşar unutma. Sonra aldatılmayasın
Soran+1 yılAladatmayacak kadin da adam da gözünden bellidir sen kaşarligina bak 30 a kadar yattigin adam sayisi 10 u bulur mu bulmaz mi onu düşün
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire olmayan bir kız evlendiğinde eşini aldatır mı? Şu an bir sevgilim var bakire değil ve gerçekten bana güven vermiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat