Öncelikle bekar bir genç erkeğim. (Hoşuma giden bazı kadınlar ile) Devamlı aklımda ilişkiye girmek, sevişmek, kadın bedenine karşı merak var. Bu durum beni rahatsız ediyor gün içinde. İşlerimi yapmama engel oluyor. Evlenin diyeceksiniz ama şu sıralar zor evlenmem. Bu isteğim neden azalmıyor ve çözümü var mı. Gerçekten bir hoşuma giden bir kadınla olsam bu istek azalır mı? Teşekkürler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bakir misiniz
2 defa ilişki girdim ama o da hikayesi karışık. tam doyum olmadı. Aklımdaki şeyler hep hayal kaldı
Şöyle diyeyim yani o kişiyle yani beğendiğiniz kişi ile cinsel bir birliktelik olursa bu isteğiniz de azalır ama yoruma baktımda eğer kişinin öne sürdüğü koşulları yerine getirmeyecekseniz işiniz zor o şekilde Bi kadın kabul etmez
zaten amacım çapkınlık yapıp her gün bir kızla olmak değil. Hoşuma giden kız olursa illa ilişki girmeme lüzüm yok ama sevişilmeli dokunulmalı. Bu şartları tabi kızdan kıza değişik kabul edecek. Karşılıklı aşık olmak lazım
Zaten doğal bir şey insanız sonuçta, Evlenme olarak niye zor peki ekonomik veya psikolojik olarak hazır mı değilsiniz
Ekonomik olarak imkan var ama düzgün işim yok bundan dolayı güvenemmiyoprum kızı gidip hangi yüzle isteyim. Ayrıca psikolojikmen iyiyim ama her şey paraya dönmüş. bir yaştan sonra dayanamıyorum artık o sıcaklığı hissetmek istiyorum
Hakkınızda hayırlısı umarım o duruma gelirsiniz
Teşekkürler efendim. Siz peki bu duyguları besliyor musunuz bir kız olarak nasıl kişilik var. meraktan sordum
Her insanda bu duygular var doğal yani bakireyim daha doğrusu biri ile flörtleştiğim bile olmadı kariyerde başka da düşündüğüm bir şey yok cinsellik olarak da sağlam bir iradem var
Bakire olman zaten işin en iyi kısmı tadına bakmamışsın. Bu duygular insanı ele geçiriyor. ama emin ol iraden bir ele geçirirse dururdamıyorsun
şu an çok iyi o zaman
kesinlikle çok iyi. ama istek mesela benim gün içinde hep aklımda. çok farklı şeyler
Allah yardımcınız olsun kötü bir durummuş cidden
Teşekkürler. İnşallah düzelirim. Tarifi de yok böyle bir şeyin.
merhaba nasılsın
Merhaba, iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız
Teşekkürler ben de iyiyim. Konuşmak istedim sizinle
Hayırdır bir şey mi oldu, niye benimle konuşmak istediniz ki şimdi?
normal arkadaşça sohbet belkli iyi geliriz birbirimize
Ben istemiyorum, bu sitede normal sohbet ayağından sekting yapmak isteyen çok var o yüzden niyetin öyle bir şey ise hiç değerli zamanından almıyayım
hayır efendim sekting zaten benim gibi adama olmaz ve ergence geliyor. Evet istekli biriyim ama bu sekting yapacağımız anlamına gelmez.
Umarım
nasıl ulaşırım size gizliden çıkarsanız sonra tekrar gizlenirsin
Baştan söyleyeyim eğer saçma sapan bir sohbet için yazmaya niyetliyseniz direkt engellerim ona göre
Hayır kesinlikle sıkıntı yok
Buradayım açablirsin
Tamam
Gizli geçebilirsin
olsan oll
Hoşuma giden kızlar ile olmam için şartlar koyuyorlar. Olmuyor öyle hemen kolay değil
nasıl şartlar
Evlenelim , yüzük tak vb şeyler. kız çok istekli ama gelmiyor ilişkiye. Evlilik şartı koyuyor.
haksız değil