Normalde dışarıdan iyiyim ama lise den beri kötü şeyler yaptım , sevişme , nude atma , çıplak olarak sevişme , elleşme , anal deneyimlerimde oldu.
Ama önden yapmadım sorun olur mu bu :(
Normalde dışarıdan iyiyim ama lise den beri kötü şeyler yaptım , sevişme , nude atma , çıplak olarak sevişme , elleşme , anal deneyimlerimde oldu.
Ama önden yapmadım sorun olur mu bu :(
Kim göründüğü gibi birisiki 😒 ordan bakınca normal sıradan birisiyim. Aslında öyleyim. Cinsellikte çok iyiyim. Ama bu sorun oluyor. Penis büyüklüğü önceden herkes büyük damarlı derlerdi. Şimdi büyük olursa oha o ne 🙄 bakışı atıp istemiyorlar. Cinsellikten soğudum
Cinsellik yaşanan seni kötü veya ahlaksız biri yapmaz. Vajinal seks yapsan da kötü veya ahlaksız biri olmazsın. Asıl ahlaksızlık, her türlü cinsel deneyimi yaşayıp, evleneceği erkeğe geçmişi konusunda yalan söyleyerek kendini "el değmemiş" gibi göstermektir. Bi anlayamadınız şunu... Anal seks yapıp "önden yapmadım, o halde bakireyim" demek de cabası...
Karşına çıkacak erkeğe bağlı yaptıklarından pişman olmuş tövbe etmiş ve uzak durarsan geçmişi hatırlamazsan bunu da ona hissettirir sen kabullenebilir ya da tövbe edip içinde saklayacaksın sorduğunda bakireyim diyeceksin Türk toplum yapısında yanlış karşılanıyor maalesef namusu bacak arasında arıyor insanlar kimse karaktere vs bakmıyor
Bildiklerin yaptıkların sende kalsın önden yapmadın ama o hariç her şey var sorun olup olmadığını seninle olan kişi bilir diyelim ki anal yapalim dedi bir baktı ondeen rahat giriyor demeyecekmi ne iş diye
Cevap
18Cevap
Sorun olmaz
Olmaz sorun.
Oral da yapabilirsin bakireliğini bozmadan
Nasıl sorun olacak. Ciddi bir ilişkide bunları yaptım demeyeceksin herhalde
Yoo neden olsun ki yaşamayan kişi sayısı zaten az sizi sevecek olan da bu şekilde sevsin
Faniyi kandırmak kolay da hakkı nasıl kandıracaksın?
Cok anal yaptiysan ve evlenecegin kisi de tecrubeli ise seni domalttiginda anal yaptigini anlayacaktir
Davul patlamamış ama tokmağın değmediği yerde kalmamış.
Hiç bi sorun olmaz zaten ilerdeki anal keyfinden artidasin
Saalk birini bulamazsan evde kalacaksın
Hiç sorun olmaz zevkine keyfine bak.
Günümüzde önemi kalmadı ki
Seni alan kişiye bağlı bu
Djdjdjd arsayı geçmiş bu
Jdjdjd bak bu doğru
E zaten herseyi yapmişsin öndende yapsaydin
Önden yapmadıysan sorun olmaz üzülme 🥺
Önden de yapsana yavrum
Kimseye söyleme.
Kime göre beye göre