Ben başta fb olarak teklif ettim kabul etti 2 kere görüştük ön sevişme oldu girmedi başta yaparm ederim diyordu neyse bu cinsellikten ziyade duygusal olarak yanaştı her akşam 2-3 saat sohbet muhabbet bir kaç kerede 10 dakika da olsa sarılmak için geldi görüştü bugün akşam üzeri sextingin ortasında yok oldu aradan 2 saat geçti sonra dönüş yaptı telefonun şarjı bitti şarjdaydı bizimkilerle otuyirduk deyip birde film izliyordu filmden ufak bir video gönderdi ve her akşam arayıp konuştuğum kişi gitti başka biri geldi gibi bu neyin dengesizliği anlamadm ben🤬😡👿
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbir şey diyeyim ben burada farklı bir şey sezdim. Muhtemelen cinsel anlamda özgüveni yok bu arkadaşın erken boşalma sorunu yaşıyor olabilir. Seni tatmin edememe düşüncesine kapılmış gibi geldi.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayr canm cinsel olarak öyle bir övdü ki kendini ben zaten ona güvenecek fb teklifinde bulundum bilmiyorum sevmiyor mu seviyor mu tiksiniyor mu ne anlamadm ki onunla görüştüğüm zaman ekstradan kendime her konuda özen göstermeye çalışyorum soğumasın itici olmym diye
- +1 yıl
Hangi erkek kendini cinsel anlamda övmez ki? Sevsin sevmesin bir erkek o noktadayken geri çekilmez. Bence bir sorun var. Ağzını arayabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki fb ilişkisini içselleştirip yaşayabilecek çap ve kültür seviyesinde değilmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılBasta öyle demiyordu ya da seksting ortasında uçuyordu kusura bakam telefonun şarjı bitmişti mutevaziliginda da bulunmadı ve 2 saat sonra dönüş yapmak nedir yaa tamamen kapansa yarim saat için telefon zaten hemen hemen yarısı dolardı en azından o an bile insan yazar
+1 yılYanlış kişilerle doğru güzellikleri yaşamak yıpratır insanı güzelim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben başta fb olarak yöneldi bi nevi anlaşma bu tek tarafla olan bir şey değil bu yani aramızda bir ilişki varmışcasına takılamaz ya da hicleyeemz
- +1 yıl
Ne yazık ki kendini çok kaptıranlar oluyor ve anlaşma tek taraflı bozuluyor. Yapman gereken, iplememen ve yoluna devam etmen. FB olarak kendine başka birini tercih edebilirsin.
+1 yılKimleeeer kimlerlee beraber demişti başkan. Tek söylediği doğru oymuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şükür Yine bir gün daha kanımız dondu KS de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKararsız insan maalesef hâlbuki istediğin ilişki tam. kafamdaki iliski hesap yok kitap Yok aşk yok zevk var mis gibi ama bizi bulmaz 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçatır çutur altına alacak birini değil böylesini bulursunuz zaten bana denk gelmez ki böylesi
05 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne bilim böyle oldgunu kendini çok övdü iştahım kabardı bende istedim ama ortada henüz bir şey göremedik
Cevap sahibi+1 yılsana neler yapacağımı anlatmama izin ver bana
Cevap sahibi+1 yılckabilirim gizliden istersen
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılcktım
+1 yılYahu bu adam seni yatakta tatmin edemeeez
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadarını bilmem adam kendini öyle bir övdü ki john sins gözümde masum kaldı
- +1 yıl
Sekstingin ortasında boşalmış…
Soran+1 yılbir şey soylıyım mi benimde aklıma o geldi ki daha öncesinde dus filan almam lazm dedi birde boşaldı iyice telefonu attı kenara duşunu alıp salonda takılmıştır
- +1 yıl
Direkt öyle oldu 😂😂 o değil de ben sana bir şey dicem benim libido gitti 😂 9 gündür hareket yok
Ahada komedi filmi gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılBence komedi filmi gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılYol vermek zor olmasa gerek...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. O ne be ole bana yapılsa kötü hissederim
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle hissetim ki insan en azında ilk olarak kusura bakma deyip açıklamasını yapar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeriiii zekalııı boş verr unut gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİktidarsız sanki biraz
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani cinsellikte sorun yaşıyor diye mi bu dengesizlik ya da ne bilim daha çok duygu agirlikli olup kaciyor
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişme olmuş daha ne olsun istekli bir kadınlasın ön sevişmeden ilerisi olmuyor mantıklı mı sence sorma duygusallığa bağlıyor oda seni elde tutmak için
Soran+1 yılOyun yani numara kendini öyle kamufle etmek için mi o şekilde davranıyor 😱
Cevap sahibi+1 yılSanki biraz 😀 kötü kandırmış seni dilin kemiği yok birde ısıracak köpek dişini göstermez
Soran+1 yılHayr birde ilişkiyi ters yaşıyor yani benim bildiğim öpüşme soyunma ön sevişme gir çıktı boşal bitti sıralama buydu bende hep onda tam tersi önce gir çık yapalm sonra diğerlerini çünkü enerjim kalmıyor gir çıka sonunda olursa eğer anlamdm bu ne demek istedi 😅
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Ön aevilmede boşalıyorum demiş 🤣 yanlış ata oynamışsın bak bu yaşa gel sonra yanlış tercih yap olur mu
Soran+1 yılIyi de o şekilde sevisilmez ki o nasl bir ilişki zevk hazırlık hiç biri yok mu ben daha önce hiç böyle bir şey yapmadm karsılasmadm 😱
Cevap sahibi+1 yıl😀Biz buna erken boşalma diyoruz geçmiş olsun sana bir bardak soğuk su iç için soğusun 🤣 Birde sen teklif ettin buna öyle mi
Soran+1 yılTamam da erken boşalma ya da geç boşalma sevişmenin sıramasını neden bozuyor en azından on sevişmeyi uzun tutup o boşalma kısmı yine erken olsa olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılİşte ön sevişmede gidince bir ileri safhaya taşınamıyor 😀 çok komik durum ama dalga geçmiyorsun dimi
Soran+1 yılBen olayı anlamadm ki dalga geçim ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum ileri safhaya taşınamıyor dedin yaa buda bana dedi yoruluyorum enerjim kalmiyorla aynı şeyimi kast etmek istedi 🤔
Cevap sahibi+1 yılAynı şey boşalınca kuşun boynu bükülüyor boynu bükük kuş ötmüyor
Soran+1 yılHmm o an yani başta boşaldı boşaldı boşalmadı sonraki safhalarda boşalmadan kalıyor mu🤔
Cevap sahibi+1 yıl😀 Sen hiç seks yapmadın mı anlamadım sevişirken boşaltıyor sonrası yok
Nasıl neye göre seçtin bu arkadaşı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasınız sen ve o?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. 😅😅 aslan oğluş👍🏻
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Boş işler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYas kacki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sonra peki
02 Yorumla
Soran+1 yılSonrası yok bu haa ve bir şey daha cinsellikte öpüşme soyunma ön sevişme ve sonunda da girme çıkma olur biter demi benim bildiğim böyledir ama onda tam tersiymiş hiç olmadığı için bizde sordum sey sonunda yoruluyorum girmeye çıkmaya enerjim kalmıyor önce girme çıkma olsun sonra diğerlerini yapalm saçma
+1 yılNe mallar var bee
00 Yorumla
+1 yılboş ver onu
10 Yorumla
+1 yılBenle ol
00 Yorumla
+1 yılBecerememiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi