Selamm❤️
siz istediğiniz de veya istemediğiniz de sizi şehvetlendirmek için nude atan partner çekici midir?

Selamm❤️
siz istediğiniz de veya istemediğiniz de sizi şehvetlendirmek için nude atan partner çekici midir?

aşık olduğum kadın ise yemek yerken bile çekici gelir hatta tekrar tekrar aşık olurum her zerresine ne yaptığı önemli değil sabah uyandığı hali benim manzaram olur
Cinselliği yerlere serip, özelliğini yitirten yırtık bu tip partnerlerin davranışları bana göre değil. cinsellik özel olmalı, saygı olmalı, gizemli olmalı bu tiplerle işim olmaz
İstemediğim anda atsın mümkünse. Konunun tam ortasında aklımı başımdan edecek bir şekilde konuyu başka yere çeksin. Bu tatlı masumiyetimle biraz oynasın mümkünse. 💙
Cevap
50Cevap
Çekici midir bilmem ama cesur ve özgürdür.
Çekici değildir.
Hayır değildir , kafamda on tilki dolanır ben ilk miyim diye 🙄
Bir resim attı diye çekici olmaz atmadı diye de itici olmaz bu kadar küçük şeylere değerlendiremiyorum insanları ben hastalanınca ilgilenirse çok çekici gelir ama 100 nudeye bedeldir
Yani bende mi sıkıntı var bunu henüz anlamadım ama, nudeden etkilenmiyorum hiç bir şekilde atacak olan kişiye de atma diyorum. Atsa bile bakmıyorum yani
Yani çekici olur genelde fiziğe, kızın genel ruhuna, düşünce yapısına göre değişir. Bir de nasıl bir nude? Nudeden nudeye de fark var. Fotoğraftaki sen misin yoksa?
Her partner için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Fakat cinsel olarak arzuladığın birisi ise işin şekli değişir.
Sonrasında ise ksye pişmanlıklarını yazıp da bizi bunaltırlar.
Özel ilişkide atılabilir sonuçta güvendiği kişiye atabilir insan onu istiyosa bu çekici olabilir ama o foto yayilirsa çekici değil itici haline gelir birden
Çekici değildir, sadece kendisini eşyalaştıran bir objedir.
Kesinlikle çekici ama tabiki o güven sorunu falan aşılmış olunmalı ki bu konuda rahat olabilsin.
@sevimliihatun; Çekici değildir hiç bir zaman! Tahrik edicidir sadece...
Hoşuma giden kadının her hareketi bana çekici gelir
Tabiki partner dediin arzuyu hep üstte tutmalı
Sevgililer birbirine nude atınca daha fazla azdırıcı tahrik edici olabilir
Ama çekici olmaz
Çekici olduğu kadar tehlikelidir olmadık yerlerde gelen nudeler sorun yaratıyor 😄
Hemde nasıl. En ummadığın anda bile olur olmadık yerde nude geliyor ya, insanın içi gıcıklanıyor.
Tabiki ama nude değil fotoda olduğu gibi gizemli olmalı.
Bence çok çekicidir. Hem çok istiyorsun hemde ulasamiyorsunya dahada değerli ve önemli oluyor
Çekıcılerı beklıyorum
Elbette çekiciliği vardır
Atsın bakarız 🤩
Alkış 👏
Nudesini yediğim 😄 çekici çekici
bu tiplere doğal değil
evet baya iş görür
her erkeğin cevabı bellidir zaten
Ondan çekici daha ne olabilir ki
Evet baya çekici, iyidir
Her zaman çekicidir.
Seni mutlu etmek için yapıyor muta iyi bir şey