Cinsel yaşamınızda tarz edinmeyi tercih eder misiniz? Nasıl bir yaşam tarzını benimsiyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cinsel yaşamınızda tarz edinmeyi tercih eder misiniz? Nasıl bir yaşam tarzını benimsiyorsunuz?
Karakterimle özdeşleşen bir tercihim var. Savaş, seviş modundayım.. Romantizm baskın olmamak kaydıyla hissedilmeli ama genele bakarsak mental ve fiziksel anlamda tatmin için daha hoyrat olunmalı.. Keyifli geceler..
Cinsellik Konusu Açıldığında Muhabbete Fransız Kalmamamı Sağlayacak bir kaç şey aklımda tuttum aslına bakarsam
gerantofili:kendinden büyüklerle cinsel ilişki merakı-poliamori:birden fazla sevgiliye sahip olma-panseksüel:her cinse ilgi duyan :) -hermafrodit:çift cinsiyetli insanlar-hiperseksüel:cinsel dürtüleri aniden artan insan-triseksüel:akla gelen her şey ile ilişki seven, hayvan canlı cansız her şey-pomoseksüel:hetero, homo les, bi etiketleri kullanmayan-daha br sürü var ama kimseyi sıkmak istemem
Benim tercihim:Sapyoseksüel:Beden faktöründen çok kadının zekasından tahrik olan kişilere verilen tanımdır.
Karşılıklı ilgi, içten samimiyet, sıcak dokunuşlar ve tatmin edici gayret. Birlikte orgazmın yoku bu. Bu benim tarzım ve benimle beraber partnerim de çok mutlu. Tavsiye ederim efendim… 🥰🌸😎
Cevap
11Cevap
Bir tarzım var
Tarzım varmıki acaba bilmiyorum 😁 mutlu yıllar 🎈
Mutlu yıllar
Monotonluktan hoşlanmam renk katmaya değişik yerlerde denemeye bayılırım
farkımız tarzımız 😂😂
Karakteri var.
Genelde vahşiyim diyebilirim.
Cuc. Dusuncem yuksek asiri sekilde
Hayir. sinirlar sevmem.
Aşk! Aşk! Aşk!