Cinsel Yaşam Regl sonrası mı istek çok oluyordu öncesinde mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Unuttum 😂 Regl sonrası mı istek çok oluyordu öncesinde mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her ay yasadigin seyi nasil unutuyorsun regl basladiginda olur bu da normal bir seydir zaten yapabiliyorsan hic cekinmeden rahat rahat yap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sonundayim ve hala istegim yok
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Fark etmiyor ki hem öncesinde hem reglken hem de sonrasında istek oluyor yani benim hep var😆 3 1 Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Bir dur, bir nefes al, otur şöyle soluklan su vereyim 😂😂😋 Yorumla
Hakan32-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Öncesine 3-4 gün kala diye biliyorum, bunu senin daha iyi bilmen gerekmezmi)) hiç isteğin olmuyor mu 1 0 Yorumla
Hasan045045 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl dönem fark etmeksizin özel günlerinde bile ilişkiye girenler var 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bi daha telefonuna hatırlatıcı kur regl zamanı azdınız die alarm versin 😂😂 0 0 Yorumla
Serkanyaliz Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bitiminde çok oluyor ama sen ne yaşadığına bakmalısın 1 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl şu an takvimin neresindesin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Rehl sonundayim ve hala istegim yok Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Bazılarında başlamadan hemen önce fırlıyor, çoğunluk böyle. Nadiren tam başlayınca kuduranlar oluyor 😅Sen sanırım bittikten sonra duş alınca canı çekenlerdensin Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Öncesinde oluyor 😂😂 nasıl kadınsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Takip etmedim hic, sonrasında olsun ya hala bisey hissetmiyorum Yorumla GeceninSisi +1 yıl Seks yapabileceğin biri yoksa neden azasın Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Her ay yaşadigin olayi nasil unutabiliyorsun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Istegim ne zaman oluyodu hic takip etmedim ki Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Boyle bir sacmalikmi var ya libidon gelince gelir gelmezse gelmez Yorumla Soran +1 yıl Iste onu soruyorum oncesinde mi sonrasinda mi Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Allah Allah Allah Allah Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Sen ona göre Çoktan beri yapmıyorsun demek ki 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. şu an öncesindemisin sonrasındamısın 0 0 Yorumla
Wycombe Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Bir dene bakalım 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. İkisinin ortasında 👍🏻 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öncesinde de sonrasında da hep hep 😅 1 1 Yorumla _e_a_ +1 yıl Çok mu isteklisin Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Regl sırasında 1 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. hastayken 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öncesi 0 0 Yorumla
karınca_bsleyn_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Şu an var sanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Her ay yasadigin seyi nasil unutuyorsun regl basladiginda olur bu da normal bir seydir zaten yapabiliyorsan hic cekinmeden rahat rahat yap
Sonundayim ve hala istegim yok
Fark etmiyor ki hem öncesinde hem reglken hem de sonrasında istek oluyor yani benim hep var😆
Bir dur, bir nefes al, otur şöyle soluklan su vereyim 😂😂😋
Öncesine 3-4 gün kala diye biliyorum, bunu senin daha iyi bilmen gerekmezmi)) hiç isteğin olmuyor mu
dönem fark etmeksizin özel günlerinde bile ilişkiye girenler var
bi daha telefonuna hatırlatıcı kur regl zamanı azdınız die alarm versin 😂😂
Bitiminde çok oluyor ama sen ne yaşadığına bakmalısın
şu an takvimin neresindesin?
Rehl sonundayim ve hala istegim yok
Bazılarında başlamadan hemen önce fırlıyor, çoğunluk böyle. Nadiren tam başlayınca kuduranlar oluyor 😅
Sen sanırım bittikten sonra duş alınca canı çekenlerdensin
Öncesinde oluyor 😂😂 nasıl kadınsın
Takip etmedim hic, sonrasında olsun ya hala bisey hissetmiyorum
Seks yapabileceğin biri yoksa neden azasın
Her ay yaşadigin olayi nasil unutabiliyorsun?
Istegim ne zaman oluyodu hic takip etmedim ki
Boyle bir sacmalikmi var ya libidon gelince gelir gelmezse gelmez
Iste onu soruyorum oncesinde mi sonrasinda mi
Allah Allah
Allah Allah
Regl de çok istiyorum ben
Sen ona göre Çoktan beri yapmıyorsun demek ki
şu an öncesindemisin sonrasındamısın
Bir dene bakalım
Öncesi ve regl içinde
İkisinin ortasında 👍🏻
Öncesinde de sonrasında da hep hep 😅