Öncelikle heeerkese mutlu, huzurlu yıllar. Benim sevgilimle cinsel birlikteliğim olmadı ama yüzeysel seviştik hep. Bu gece ilk kez vajinama dokundurdum. Kendisi 30 saattir uykusuz çalıştığı için ve vaji*namla biraz oynadıktan sonra elini çekti ve bir daha dokunmadı. 20 dk sonra da uyudu. Uyumasını haklı buluyorum ama sizce neden elini çekti hemen? Sevmemiş olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok canım adam 30 saat uykusuz bıraksan onun üzerinde uyur öyle uykusuzluk olunca yine elini sürmüş uyanınca kolla kendini
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılUykusu geldiği için bırakmış olabilir ama uykusu çok da olsa insan birini gerçekten istiyorsa ve seviyorsa en azından öper dokunur ya da sarılır ne biliyim opmeden direkt uyuduysa seni istemiyordur
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hiç yorum yapmadı mı? 30 saattir uykusuz olup uyuması normal.. pek takilacak bir konu değil. Mutlu yıllar
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç yorum yapmadı. Bir tane bile.. benim de biraz. gururum. incindi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Aynısını Ben yaşadım Çmşrn nın içine elimi soktum okşadım Baktım sabah olmuş Sabah devam ettik yeterince yorgun olunca olabilir sabah uyandıgında devam etmesiyle tennuyumu sorunsalı olabilir
00 YorumlaValla 30 saat uykusuz haliyle yine iyi sevişmiş benim o an tek derdim uyku olurdu. Senlik sorun yok
00 Yorumlasenin zevke gelip işin sekse gitme ihtimalini ve kendinin 30 saatlik uykusuzluk ve y0rgunlukla bunu kaldıramaycağını düşündüyse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Canı çok çekmiştir seks de olmayacağından bırakmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire değil misin nasıl elini soktu ki? Birde şekli nasıl biraz ayrıntı ver ki onun düşüncesi tahmin edeyim
00 Yorumla
+1 yılO anda seni tatmin edememekten kortugun için ellemem8stir
10 Yorumla
+1 yılPeki belki bakire isen kontrolden çıkar diye uyumustur
00 Yorumla
+1 yılSadece dokundumu, gormedimi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa 5 saniye sürdü elini içime soktum dokundu oynadı. Az daha ilerlese devamı da güzelce gelecekti ama umarım uykusuzluktandır
- +1 yıl
Öyle bir anda uykuyu düşünürmuydum bilemiyorum, ama tabiki olabilir
Kendini tutmuş olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir ya
Soran+1 yılKahdajhd doğru
Bunu açıkça konuşmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılUyanınca konuşacağım ama bir kız olarak bir partner olarak böyle beklemiyordum.
+1 yılBelki de vajinanın ateşi elini yakmıştır
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir şey ki
00 Yorumla
+1 yılUykusu gelmiştir ama öpmeden uyumamalıydı
00 Yorumlaişi bitmişmiydi o sırada
00 Yorumla
+1 yılEliyle mi görüyor?
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 YorumlaBalık ekmek mi
00 Yorumla