Yok yaa benim için kariyer her şeyden önemli, evlenmek o kadar da basit değil bence insanın 2. Doğumu evlilik ile oluyor böyle bir zamanda güvenmediğim bir insan ile bir yola girmektense yalnızlık daha iyi, benim kriterlerim var öyle fizikselden ziyade farklı şeyler ben onlara sahip birini bulmadan da hiç o potalara girmem
Yok korkmuyorum sadece doğru düzgün olması yetmiyor, insan anne babasını falan seçemiyor ama çocuğunun babasını seçebilir ben kendime eş seçmiyorum sadece ilerde çocuklarıma da bi baba seçiyorum öyle basit değil bu korkuysa evet çok korkuyorum, böyle zihniyeti bozuk bir zamanda ve daha da bozulacak olan bir zamanda sağlam bir iradeye sahip olmam gerek öyle sırf cinsellik gereksinim için değil yani
Haklısında dediklerimi iyi dinle kariyer yapcam diye yaşın geç olduktan sonra evlilik sağlam olmaz. tadı olmaz islamda da ergenlik çağı gelince tabiri caizse istek artmaya başlayinca evlenin der
Bulamıyorum ne yapayım seçiçiyim işte elimde değil dıştan ziyade benim önemsediğim şey kültürel açıdan bende isterim de olmuyor hayırlısı buymuş bu yıl kpssye girecem Bi yandan astsubaylığa başvurdum zamanı gelince olur elbet hepimiz için hayırlısı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adeta yaprakların arasına saklanmış gül gibi sjdjdjsh
Bakire siniz o zaman
Elime erkek eli bile deymedi
Oo valla inşallah senin gibi nasip bulurum bende aynıyım
Bağcılar'da bu duruma yardımcı olacak bir kadın bulabilen bana numarasını atsın parasıyla yani 👍
Her zamanki gibi bakireyim:)
Hahah çeyize saklıcan dimi sjs
Yok eşime benimde bir farkım olsun yani 😂😂
Aynen ama insan partner hep ister knk bende bakirim ama
Bakalım kısmet artık zamanı gelince olur hayırlısıyla
Yaş kaç ki yaşın gelince evlen gitsin bekleme
22 yaşındayım mesleğimi elime almadan düşünmüyorum bu yaşıma kadar da hiç olmadı bakalım hayırlısıyla bir atanayım zamanı gelince o da olur elbet
Valla bak konuşup müzakere etmek istersen evlen öyle oku meslek felan 2. Planda tut yaşın geçtikten sonra evlenmenin anlamı kalmaz
Yok yaa benim için kariyer her şeyden önemli, evlenmek o kadar da basit değil bence insanın 2. Doğumu evlilik ile oluyor böyle bir zamanda güvenmediğim bir insan ile bir yola girmektense yalnızlık daha iyi, benim kriterlerim var öyle fizikselden ziyade farklı şeyler ben onlara sahip birini bulmadan da hiç o potalara girmem
Korkuyorsun bence
Neyden, anlamadım
Evlilikten düzgün tam istediğin gibi insan gelse ne yaparsın
Yok korkmuyorum sadece doğru düzgün olması yetmiyor, insan anne babasını falan seçemiyor ama çocuğunun babasını seçebilir ben kendime eş seçmiyorum sadece ilerde çocuklarıma da bi baba seçiyorum öyle basit değil bu korkuysa evet çok korkuyorum, böyle zihniyeti bozuk bir zamanda ve daha da bozulacak olan bir zamanda sağlam bir iradeye sahip olmam gerek öyle sırf cinsellik gereksinim için değil yani
Haklısında dediklerimi iyi dinle kariyer yapcam diye yaşın geç olduktan sonra evlilik sağlam olmaz. tadı olmaz islamda da ergenlik çağı gelince tabiri caizse istek artmaya başlayinca evlenin der
Bulamıyorum ne yapayım seçiçiyim işte elimde değil dıştan ziyade benim önemsediğim şey kültürel açıdan bende isterim de olmuyor hayırlısı buymuş bu yıl kpssye girecem Bi yandan astsubaylığa başvurdum zamanı gelince olur elbet hepimiz için hayırlısı
Ooo senin iş yaş
Sağol yaa iyi moral veriyorsun 😂😂
Öyle dost acı söyler bu kafa ile en az 30 dan önce evlenmezsin çocuk istesen olma şansı %55 60 gibi rakam azalmış olur
Neyse sohbetine doyum olmuyor ben kaçayım inşallah sen gönlüne hitap eden birini bulursun
Peki kaç bakalım sjjs dediklerimi düşün knk ama cidden
Dua et de biran önce atanıp o durumlara gelmiyeyim
Oooo Öyle dedin ki okuyup anlayınca yaşlandım jsjsjs
Neyse hadi iyi geyik yapmalar sana kaçar ben
iyi kaç bakalım sjsj 4 5 sene sonra nereye kaşcan sjsjs
Tecrübeli ve ateşli olarak gireceğim.
Aynen öyle cinsellik olmadan giriyoruz
Bakire
Olsun olur inşallah
Evlilik dışı yapmam
En iyisi bende yapmam
cinsellik yok :/