Olgun erkek mi yoksa genç, kanı hızlı akan zıpır erkek mi tercihinizdir?
Olgun tabi ki, tecrübe de vardır
Genç severim ya bende deneyimlensin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olgun erkek daha iyidir her anlamda. Kadınların ruhundan daha iyi anlarlar, kadınlara daha çok değer verirler. O yüzden genç çıtır kızlar olgun erkekleri daha çok beğenir. Sende genç çıtır bir kız olarak işi biliyorsun :)
buradaki bayan arkadaşlarla sohbetlerde şunu görüyorum. çoğu olgun istiyor. kendi yaşıtlarını çocuksu buluyorlar. ayrıca yaşıtları hoyrat ve bencil sert davranıyorlarmış. olgun erkek daha ilgili daha sevecen davranıyor kadına öncelik veriyor asla bencillik yapmıyor diyorlar.
olgun erkek çocuk gibi ilgilenir saçının telinden ayaklara kadar. sert öküzce bencilce yaklaşmaz. her sorunu ile ilgilenir. cinsellikte de kadına ve sevişme odaklıdır. asla ilişk sonuç odaklı değildir kendine değil kadına odaklanır.
İşte bu
genelde dikkat ediyorum aklını kullanan zeki kızlar olgun erkek istiyor
ama haklılar da. genç cahil erkek kadına şekilci yaklaşır. ve bencil yaklaşır
olgun erkek şekilci değildir. asla memenizin ne sarkıklığı ne ölçüsü ile ilgilenmez. vücudunuzun rengi ile ilgilenmez. olgun erkeğin kriteri temizlik sağlık ve ilgidir.
olgun erkek kadını hem ruhen hem anatomik olarak tanıdığı için de çok iyi oral yapar. geçler yapmaz. yapsa da doğru yapamaz. kadının mimiklerinden vücut tepkilerinden ruh halini çözerek ona göre yaklaşması gerek. bunu da olgun başarır.
hala bu saat olmuş büyük meme küçük meme sorusu soruyor kızlar
halbuki bir olgunla olsa bu tasası derdi olmaz. kendini yaşıtlarına beğendirmek için yanıp tutuşuyorlar. gerek yok bu kadar kasılmaya
ayrıca neden erkeklere beğenip beğenmeme gibi bir hak ve had veriliyor ki bu sorularla. çok cahilce
Cevap
17Cevap
Aşık olduğum kişi önemli
Olgun erkek daha çekici. Erkekler zaten kadınlara nazaran daha geç olgunlaşıyor.
Olgun erkek dedik dayı demedik. Yazıp durmayın kendimi keseceğim.
Bence kesinlikle olgun kaslı bir erkek tercih etmelisin seni tutkusuyla aşırı mutlu eder ve bencil değildir 😀
Kaslı olması çekici mi senin için
Tabii
Senin için olgun kaç yaş civarı peki
30 33 gibi
25 yaş civarında olması en uygun yaş farkı bence seninle hem ateşli hem senin kıymetini bilen hemde sert
Olabilir
Hiç denedin mi olgunla gerçekte
Mutlu yıllar🎊🎊🎊🎊
Dengim olsun isterim benim kadar tecrübeli olsun isterim beraber keşfedelim dünyamızı
Olgun nereye dokunması gerektiğini nereyi yalaması gerektiğini şiddeti hızı ayarlayabilir. Genç sok çıkar bitti gjfkdl
Evet yaa
Olgun daha bilinçli dir biraz dhaa gençler her zaman heyecanli meraklı olurlar
bir çok kız olgun erkekleri çekici bulurken cesaretleri 0 oluyor
Vjchhchx
:))
genç seviyorum ben ;)
Genç ama tecrübeli olsun
Nerden bulacaz beee
Erkek tercih etmiyorum
Yes sir
yaş araliginiz nedir?
Genç çıtır 😂 senin gibi
tercihim genç kız😎
Olgun insan her zaman iyidir.
Sana sormak lazim
Sor tabi
Olgun sevilir, yenilir, yutulur
Genc
Olgun
Herşeyin pişmişi daha güzel
Bende olgun kadın seviyorum
Kadının olgunu çekilmez be
Bence gayet güzel neden mi diye sorarsan oncellik seks değil ne istediğini bilir konuşması dikyonu düzgün olur ergen hareketler yapmaz güvenilir olur
Genc çıtır hatun seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?