Selamm🖤
bildiğiniz üzere ayakta seks yapmak normal pozisyonlara nazaran zordur. Asıl iş erkeğe düşer bacak yorulması, kol yorulması, bel ağrısı gibi sorunlar oluşabilir.
Peki sizce herkes ayakta seks yapabilir mi?

Selamm🖤
bildiğiniz üzere ayakta seks yapmak normal pozisyonlara nazaran zordur. Asıl iş erkeğe düşer bacak yorulması, kol yorulması, bel ağrısı gibi sorunlar oluşabilir.
Peki sizce herkes ayakta seks yapabilir mi?

Evet her yiğidin harcı değil 45 kiloda bir kadın ile birlikte olmuştum her şey güzeldi uzun süre ayakta hadda evin her köşesinde diyebiliriz ama gel gelelim 75 kiloda başka bir FB olmusdu yatak odasından çıkıp Mutfak tezgahında sonrasında kanepe ye geçerken bitimistim 😀😀
Hem kadının fit erkeğin güçlü olması gerekir hem de penis boyu önemlidir. No tür pozisyonlarda hızlı hareket ederken penis kolay çıkabiliyor. O yüzden 13 cm ile 18 cm bir olmaz haliyle
Bunun için birazcık fiziksel olarak güçlü olmak lazım hem boy hem de kütle olarak bir kadına ayakta idare edebilmek gerçek anlamda kolay değil
Selam gadası 🙃
İlla ki bunun için kaslı olmak gerek
Cevap
51Cevap
49 yaşımdayım, kadın 60 kilodan aşağı ise halen ayakta sekse bayılıyorum.
Evet bence de diyebiliriz.
Bu görsel ki pozisyonunu yapabiliyorsa mükemmeldir. Başaramadıkları en zorlandıkları pozisyon budur. En zorudur. Kadının da zayıf ve fit olması gerek. Başka türlüsü mümkün değildir.
Fit kadın cinselliğin her anında başkadır ama bu pozisyon için fazla zayıf olmasına gerek yok erkeğin fit olmaktan fazlasına ihtiyacı var yani imkansız değil🙂
minyon ise sorun yok ama balina gibi kadınlarda zor fjfjfpgğ
@PastiLL bu geldi aklıma
Allah kahretsin nefret ediyorum ondan😔😔😔😔😔😔😔😔? ↗
Bu pozisyonda kadın erkeğin gücünü hissettiği için tahrik oluyor ama bence asıl farklılık penis çok da rahat ve sonuna kadar tamamen içeri girebiliyor. Bu güzel işte
erkek genel olarak her pozisyonda güç sarfedendir. yani kadın narin değilse 70 kiloysa kucakta yapmaya gerek yok bizden seyit onbaşı olmamız beklenmesin dimi ama. duvara karşı yeterli bence
Minyon kadın erkek için daha kolay olur bu pozisyonda ama balık etli kadınla ise erkek daha çabuk yorulur çünkü zor bı pozisyon
Merhaba,
Yani evet bu konuda katılıyorum mesela ben bedensel engelliyim destekli olarak yürüyorum uzun süre ayakta cinsel ilişki yaşayamazdım
Elbette her yiğidin harcı değil. Tüm yük erkekte ve daha fazla efor harcaması gerekiyor
Hatun kişi 52 kg olursa yaparız. 75 kg olursa olmaz.
Erkek kadını duvara dayayabilir, duvarda da barfiks gibi tutacak bir şey olursa çok zevkli olur.
Kadın ve erkeğin ayakta durup erkeğin kadını duvara yasladığı pozisyon, fazlasıyla hoşuma gidiyor.
Yalnız ben bu soruyu 14 gün önce sordum jwjakaj
Daha dün gibi hatırlıyorum, ne ara 14 gün geçmiş ya. Zaman çok hızlı akıyor gerçekten. 😅
Deli 😂😂
İlişki metodu için kısa süreliğine yapılır ama daha klasik ve derine inebilecegimiz zevk alıp vereceğimiz metotlar varken bu tadımlık senin hatırına yaparız
Kadının kilosunada bağlı ama ben o kadar ağırlık çalışmama rağmen 65 kilo kadını ayakta böyle fotoğrafdaki gibi 5 dk flan yapmıştım
severim. yoo, ayakta geç arkaya, hafif öne eğ , göğüs dışarı, kalça dışarı.. kucak biraz zor, minyon olunca iyide🤷♂️🙄
50 kiloda olsa bir iki dakika sonra erkek için zorlaşıyor. Çok konforlu sayılmaz
Fotoğraftaki gibi olan için konuştum. Maks bir iki dakika olabilir. Sonrası için ya bir yerden destek alınması lazım ya da pozisyon değiştirmek lazım
Bu pozisyonda kadın erkeğin gücünü hissettiği için tahrik oluyor ama bence asıl farklılık penis çok da rahat ve sonuna kadar tamamen içeri girebiliyor.
Yanlış yere yazmışım pardon
Geçen sene KS den tanıştığım 65 kilo kıza yapmıştım bunu, ama duvara dayayıp ta olmuştu
kadınında ayakta sekste zevk alması için arkaya yaslanması lazım. duvara yaslanılırsa olabilir.
. ötüne güvenen borazancı başı, kendine güveniyorsa yani
gücüne kuvvetine her iki tarafta inanılmaz zevk alacağı bir durum söz konusu
Bu güce ve fiziğe sahibim o yüzden bu kısımda da performansım gayet iyi
İşte bu yüzden zayıf ve fit kadınlar 😎
Kadın kendini sığır gibi salarsa tabi olmaz. O da omuzlardan tutup desteklerse çok daha rahat oluyo
2 sene önce KS den bı kızla buluştum , aynısını yaptım ama ben duvara dayamistim 65 kiloydu kiz
50 kiloluk birini kucakta yapabilirim 60 kadar kaldırabilirim daha fazlasını kaldıramam
Pozisyona göre yapılır imkansız değil.. cinsellik yapmak istedikten sonra her türlü yapılır..
Valla en favori pozisyonum ama dediğin gibi erkeğin fizik gücü ve kondiyonu önemli
55 kg ya kadar hatunlar ile çok rahat oluyorrama fazlasıı nooo
Tabiki kolay değil özellikle bunun için erkeğin gücü ve kadının zayıflığı ön planda.
oda oda kucakta gezmek isteyeni gezdirmek iyidir her yere öyle gidilir zevk verir
Hee ayak seksi kucak gerektırmez ve bence zor olmaz
Kadının kilosuna da bağlı ama şuana kadar seve seve yaptım ve sevdiğim bir pozisyon
Ne var Ne var ki yani kadının Sırtını ver duvara bas gitsin bas gitsin oy baby
bu konuda kendime güveniyorum ayakta seks severim
Ben 170 im maksimum 60 kilo olurum. Benle olur mu bu pozisyon
Olmaması için bir sebep göremiyorum ben bu pozisyonda ve ölçüleriniz ile alakalı, gayette rahatça keyifli olur diye düşünüyorum☺️
60 çok değil mi bir sürü adam 45 kilodan bahsetmiş
Yok beee bana göre de 45 çok zayıf zaten, daha çok 52 60 civarları az balık et seviyoruz malüm
Zor
Geçen yıl KS den 65 kilo bir kıza yapmıştım, erkek biraz güçlüyse sıkıntı yok
@Hazreti_saban iyi bari bu umutlandırdı. Ama yine de 60 kiloya biraz yolum var 😂
Ama tabi duvara dayamak zorunda kaldım, diz arkalarindan yakalayıp öyle havada tuttum kolay değil, fazla da sürmüyor 2-3 bilemedin 4 dk
@Hazreti_saban neyse 😂😂 ben yemek yemeyi seviyorum elimden ne kadarı gelirse napiyim
Yemek dediğin pırasa ise saatlerce yesen bitmez , kimse bitiremedi , rekorum 3 saat,
😂
@Hazreti_saban yok bee yani kilolu olsam da diyet yapmakta zorlanıyorum git ve aşırı zayıf olamam dedim
Çok fesatim ya ben😉
Ama taşırım bence
@Hazreti_saban maşallah 😂
Erkek fit kadın fit olacak yoksa kabus
Partnerin kilosuna bağlı, eskiler ne demiş ayıyla güreş tutulmaz, ya belini kırar, yapençesiyle kafanı kırarmış
Sportif bir erkek her yerde yapar o işi kucakta fazla zevk alamaz iki tarafta belki kadın alabilir de erkeğin alacağını sanmıyorum
katılıyorum ayakta ve banyoda çok daha zor :D
evet, ayakta zordur ve erkek için çok zordur. özellikle boşalırsa sinirleri işlevsel hale gelir :)
Bence en keyif veren pozisyonlardan biri kucaklayıp duvara yaslamak ❤️😍
Hahah neden sadece erkekle ilişkilendiriyosun ki? aynaya baktığın zaman kaldıralabilecek birini görüyo musun?
Evet yaptim gerçekten ama en fazla 5 dakka sürdü
Parnerin uyumluysa olur yormaz ozaman
En güzelide ayakta yapılır valla 🙂
Yorumlar da hayallerini * skene 😃😃
Kadın düzgün tutunmazsa olmaz zaten
Zor ama gücümüz yerinde şükür
miny0n kız şart😆
Yok bence kadın otururken yorulabilir 😂
60 kilo ya kadar varım
Hayır değil boy, güç ve kilo dengeli olmalı
Sporcular yapar
Ayakta yapılır ama çok uzun süreli olmaz
Kaslı olmak gerek güç lazım
Evet zor gerçekten.
Bir zahmet 50 kiloyu geçmezseniz yapılır.
İyidir iyi
Değil tabi
Aynen zor
Önemli olan kucağa alabilmek ideal sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?