Herşeyi doyasıya yaşıyorduk saatlerce… 1 ay oldu ayrılalı bıraktı beni daha fazla bağlanmak istemediğini söyledi. Çünkü arkadaş ortamında tanıştık başta eğlenmek için baktık ikimizde. Öyle olmadı Çok güzel ilişkimiz vardı uzun değildi belki ama çok güzeldi. Yaşananlar gerçekti. doymayışını hissediyordum. Tenim alışmıştı ona ve aşık olmuştum. Aklımdan çıkaramıyorum. Düşünüyor mudur oda gelir mi sizce
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnsanlar en güzel duyguların katilidir
Gerçekten hiç akıllanmıyoruz
Benimde uzak mesafe diyaloğu oldu face den öylesine yazmıştım bana aşık oldu beni çok sevdi ben adam olup bi karşılık veremedim bu ayın 7 sinde beyin kanamasından ölmüş yani güzel olan şeyleri öldürmekte üzerimize yok 😓
Çok kötü… keşke öyle yapmasaydın be
Ama uzak mesafe olduğu icin bi türlü tantana gelemedik olmadı uzaktan
Geçmiş olsun oluyor arada böyle
Soruma cevap alamadım ama ndnd
Muhtemelen oda sevmiş seni, birliktelik amacından çıkınca her şey geri çekmiş kendisini ve bir ay sürenin sonunda bir erkeğin dönmesi çok zor canım be :)
Bende hep öyle düşüyordum biliyor musun, hep gönül eğlendiren ortamları var. Ben normalde bi görüştüğümde daha görüşmeyecektim. Öyle olmadı dedi. Ayrılmaya yönelik konuşurken kötğ olmayalım seviyorum seni düşmanın gibi konuşma bana dedi. Ama ben o anın siniriyle sert konuştum. Tek gecelik bakarken ikimizde çok başka oldu her şey
Ten uyumu yakalanınca oluyor bu... Bende de vardı birisi buluşunca 7-8 gidiyordum sebile dönüşüyordum 😁 bu tür ilişkilerin ayrılığı da zordur... Yeni kurbanlar bul kendine boş ver :)
Ten uyumu deli gibi vardı tamam da sevgimde oluşmuştu ona üzülüyorum ya. Ki ben kimseye bir şey hissedemeyen biriyim. Hayatımda yaptığım en iyi deneyimdi. Baya tecrübeliydi 🤭
Bu kadar sevdiğine göre muhakkak tecrübelidir canım ahahaha 😁😁 en kötü deneyimleri konuşalım mı kafan dağılsın libidolar düşsün 😁
Sevmiyorsa sadece libidosu yükselince gelir
Sevgisi vardı eminim
Bende şundan eminim seven insan gitmez gidemez
Ben gitmiştim
Demek ki sevgin gerçek değildi sevdiğini sanıyordun
1 ay olmuş artık gelmez
Emin misin
Eminim, o kendine yeni birini bulmuştur bile yoksa dayanamaz gelirdi
Muhtemelen yaşın daha genç, boş ver.
Gelmez yeni yelkenlere açıl
Finallerinde çalış kuzum