Sekste kadının erken boşalması bir sorun mudur avantaj mı?

Sekste kadının erken boşalması bir sorun mudur avantaj mı?

Aslında sorun olmadığını söyleniyor lakin kadın boşaldıktan sonra biraz dinlenmesi gerekiyor. Çünkü boşalma olduktan sonra ilişki devam edilince biraz kasık ağrısının yapmaya başlıyor. Kadınlar üst üste orgazm olabilir fakat pek de kolay değil.
Kadindan kadına değişir. Ama çoğunlukla erken boşalma biri için değilse bile diğer partner için sorundur.. Kadın ya da erkek fark etmez. Erkek erken boşalır, kadın bu durumdan şikayet eder ; kadın erken boşalır, erkek şikayet eder.. Bu durum hep aynıdır..
Eig
Daha ne görüşler gelir 😅
Beni en sona bırak 😅
Meslek nedir
Teşekkürler 🎄
Instagram dan takip ediyorum seni.
@ManavgatKaOs07 hesabım herkese açık zaten, takiple zaman kaybetme stalkla 😂
Seninle görüşmek istiyorum
@ManavgatKaOs07 iyi.. Napim 🙄
Görüş 😅
Çok erken de olmamalı ama sorun değil kadın bir kaç defa arka arkaya orgazm olabiliyor, ayrıca erkekler gibi devamli erkekte yani sert tutması gereken bir organi yok.
Sorundur. Kadın erkenden boşalırsa vajinal kanal kurumaya başlar. Dolayısıyla iki tarafta tahriş olabilir. Zevkli değil, kabustur. :)
Cevap
7Cevap
Benim için sorun değildir ama uzun sürmesi daha iyidir.
Aslinda kadin erken bosalsada partneri onu isteklendirip arzulandirirsa twkrar durmadan devam edebilir iş partnere dusuyor buyuk çogunlukla
bazıları çok ama çok erken boşalıyor o dezavantaj oluyor. Onun haricinde avantaj bence
sorun olur
Sorun bence
Sorun degil defalarca bosalabilir
Kadınlar boşalıyor muymuş 🧐🤔😏
En büyük sorun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?