Cinsel Yaşam Eşiniz cinsellikte size argo konuşsa hoşuna gider mi? minekscan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Birleşmede argo konussa hoşuna gider mi Eşiniz cinsellikte size argo konuşsa hoşuna gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hayır hoşuma gitmez 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Eşim de ben de konuşuyoruz zaten ve bu ikimize de büyük haz veriyor. Karşılıklı antlaşma önemli. 0 0 Yorumla
Gezigen Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl olur neden olmasın. açık konuşulmasını severim. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Konuşması beni daha cok azdırır ve daha sert yapmamı saglsr 0 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Hoşuna gitmeyen varsa sorun vardır oniliskide ve evlilikte. 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Küfür ederse olmaz ama bana beni becer derse fena azarim yaban domuzu gibi 0 0 Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Çok hoşuma gider argo, karşılıklı bayılırım konuşmaya 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eşim mümkünse benimle hiç konuşmanın yaklaşmasın az ötede oynasın. Ne kadar uzak o kadar iyi. 0 0 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Olfu bitti kızların küfretmeleri hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
SaygılarBizden Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet muhakkak gider, sekste ayıp yok sonuçta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eski partnerimle böyle bir ilişkim vardı küfür değil ama açık seçik konuşmamı çok isterdi 0 0 Yorumla
paulgramsartre Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl beni kendine daha da yaklaştıracak her türlü tahrik edici argoya varım... 0 0 Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Kesinlikle olmalı aşırı zevk alırım 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Hoşuma gider, serbest 0 0 Yorumla
Memetsaid Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Ben argolu konuşmayı ve sert yapmayı severim 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazzi kadınlar bunu gerçek anlayıp trip yapıyor 🫣 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yatakta her yol mübah 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Hayir. 0 0 Yorumla
bee06ank Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. gitmez 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
hayır hoşuma gitmez
Eşim de ben de konuşuyoruz zaten ve bu ikimize de büyük haz veriyor. Karşılıklı antlaşma önemli.
olur neden olmasın. açık konuşulmasını severim.
Konuşması beni daha cok azdırır ve daha sert yapmamı saglsr
Hoşuna gitmeyen varsa sorun vardır oniliskide ve evlilikte.
Küfür ederse olmaz ama bana beni becer derse fena azarim yaban domuzu gibi
Çok hoşuma gider argo, karşılıklı bayılırım konuşmaya
Eşim mümkünse benimle hiç konuşmanın yaklaşmasın az ötede oynasın. Ne kadar uzak o kadar iyi.
Olfu bitti kızların küfretmeleri hoşuma gidiyor.
Evet muhakkak gider, sekste ayıp yok sonuçta
Eski partnerimle böyle bir ilişkim vardı küfür değil ama açık seçik konuşmamı çok isterdi
Evet çok güzel oluyor dahada hirslaniyorum ve zevk alıyorum
beni kendine daha da yaklaştıracak her türlü tahrik edici argoya varım...
küfür ederek ve sert severim
Evet gider
Kesinlikle olmalı aşırı zevk alırım
O anda edepli olunmasını sevmiyorum
Yatakta her şey mübah
Hoşuma gider, serbest
Gider diyen kadınlar harikasınız.
Ben argolu konuşmayı ve sert yapmayı severim
Gider *mını ver bana derim.
Bazzi kadınlar bunu gerçek anlayıp trip yapıyor 🫣
Evet gider argoyu yatakta severim
Daha çok yapmak isterim