28 yasindayim hiç cinsel ilişki yaşamadim suni vajina aldim ve erken geldiğimi farkettim bunu nasil uzatabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılknk o durum aynisi bende de var, bende yasamadim bende senin gibi oyuncak aldim hatta ucuncu bu hepsinde de ayni yasadim ve nedense geri donup eskilerini deneyince sanki son aldigim hep oncekilere gore daha zevkli ve eskileri pek bir sey hissettirmiyor gibi geliyor. Bende sen gibi baya taktim bu konuyu diyom acaba erken olayi mi var bende ama sonra diyorlar mastla gercek iliski apayri karsilastiramazsin diye vs vs sonra soru sordum burada o zaman mastürbasyon mi daha erken bosaltir yoksa gercek iliski mi neticede daha erken bosaldigin yerde daha cok zevk almis oldugunu gosterir ki bosaliyorsun dimi? Neyse pek bir dogru duzgun cevap alamayinca bir yerde sey okumustum, sanirim burdaydi ama emin de degilim. Bu oyuncaklarin amaci zaten direkt doruklara kadar cikarip insani direkt bosaltmaya yoneli oldugu icin, icini de ona gore tasarliyorlar oyle bir zevkli yapiyorlar ki seni hemen bosaltsin istiyor zaten milletin alma nedeni de buymus gercegine benzesin andirsin ama bosaltsin da o yuzden gercegiyle kiyaslanamazmisiz. Ben bunu duymustum birinden ve cok da mantikli geldi sonucta bunlari onun icin satiyorlar, bakalim gercegini yasadigimizda ogreniriz olmadi zamanla illa duzelir diye dusunuyom, alismak gerekiyor ilk baslarda normaldir yasadikca alisir insan alistikca da duzelir uzar suresi bence...
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekkür ederim degerli yorumun icin
Soran+1 yılGizliden ciksam yazarmisin bi kac bisey sormak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
neyi soracan? burdan da sorabilirsin..
Soran+1 yıl2. Kullanisim oyuncak cok dar geldi sende de oyle mi
Cevap sahibi+1 yılAynen oyledir zaten, sanirim dedigim gibi amac direkt insani bosaltmaya yonelik yapilan bir sey bu oyuncaklar. Ama zamanla aciliyor genisliyor...
Soran+1 yılBen darliktan cabuk bosaliyorum galiba
Cevap sahibi+1 yılEvet oyle olur zaten. Gerci gercegi de oyle diyorlar ozellikle bakire kizlar hakkinda ama oyuncakla ayni mi daha mi beter ya da az bilmiyom gorecez zaman gelince...
Soran+1 yılteşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılCinsel hayatını düzene sokarsan illa ki zamanla düzeleceksindir. Okey rötar kullanabilirsin o zamana kadar. Geciktiricilidir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Geldiginde durman gerek diyorlar hızlı degilde keyfini cıkara cıkara yap
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalmayı düşünme biraz daha uzad ve düzenli seks uzatır
10 Yorumla
+1 yıldüşünmeyeceksin. odak değiştireceksin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaça aldın kanka
04 Yorumla
Soran+1 yıl300 tl
- +1 yıl
Memnun musun :D
Soran+1 yılYeni deniyorum farkli bi hid
- +1 yıl
Beline kuvvet aslan
Gizli Üye(25-29)+1 yılsuni vajina ne lan
01 Yorumla
Soran+1 yılYapay vajina
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben başaramıyorum.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler