döver misiniz? Kızar mısınız? Yargılar mısınız? Ne yaparsınız?

döver misiniz? Kızar mısınız? Yargılar mısınız? Ne yaparsınız?
Ya böyle bir şey söyleyebileceğini sanmıyorum yani şöyle bir şey söyleyeyim eğer bir kız babasının karşısına geçip rahat bir şekilde böyle bir şey yaşadığını söylüyorsa o ailenin rahatlığından ve genişliğinden kaynaklanır, yani eğer siz kızınızı o kadar serbest bıraktıysanız her şeyi dozunda ayarlamadan işte kızım genç rahat olmalı bilmem istediğini yapmanın kafasıyla hareket ederseniz kız gelip onu söyledikten sonra herhangi bir tepki de vermeye hakkınız yok.
Yani şunu demiyorum işte kızı eve kapat bilmem onunla bununla görüştürme demiyorum ama her şeyi dozunda ayarlamak gerekir öyle ahlaklı yetiştirmek gerekir ki bir kız bu sözü söylemeyi bırakın o işe kalkışmaması bile gerekir.
Eğer kızım bana böyle bir şey söylüyorsa Ben suçu kendimde ararım kız da aramam
Hakaret etmek, kızmak veya dövmek yaptığı şeyi geri getirmez.
Böyle bir şey yaşadıysa umurum doğru kişidir. Onu yarı yolda bırakacak biriyse veya duygularıyla oynayan biriyse gider o lavuğu bulup... Neyse.
Kızım olursa her zaman ne olursa olsun yanında olurum.
Not alındı 😁 anlarlar merak etme
Bi zahmet anlasınlar. 😅
Ben bu deneyimi yaşamasını tecrübe sahibi olmasını isterim. Onu da evliliğe kadar bekle sakla baskısı yapmam. Hayat çok kısa. Ne kızmaya, ne yargılamaya gelmez. Hiç seks yapmadan da ölebilir. Bu duyguyu yaşamasını isterim. Hayattan keyif almasını öneririm. Tatamazsa asıl buna üzülürüm.
Bundan tat almazsa olacaktı birleşik yazmışım.
12 yaşında bir kızım var. Bu yüzdne kimseyi kınamam eleştirmem Rabbim yaşatmadan ölmez.
Ben aklı başında bir genç kadın olması için bir çok konuda net konuşuyorum.
Tercih onundur. Bir tepkim olmaz
Cevap
8Cevap
Bu durumun yaşanmaması için baştan herşeyi oturup güzel bir dille konuşurum onunla yanlış bir sürü olduğunu olamayacağını felan Nasrettin hoca gibi baştan herşeyi konuşmak suyu baştan kesmek lazım.
Kendi tercihi bir şey yapmam
Ben annem gibi biri olurdum , Allah korusun ben öyle bişey yapsam annem kendi elleriyle öldürür beni sanırım bende öyle yapardım ya da evlattir ya bende bilmiyorum şimdi rabbim kimseyi bu yanlışlarla sinamasin çok zor bir durum
Gözüm dolar
Bağırırım biraz hakaret ederim
Belki bir tokat...
Daha çok onun haline üzülürüm
Senin hayatın senin tercihin derim yani babalığımı da önce den gösteririm herşeyi öğretirim yaşı gelince
Muhtemelen annesi de girmiş olacak, bir şey demem sadece önüne gelenle yapmasın ve korunsun
Sadece dikkatli olmasını isterim , diğer türlü cinselligini yaşamak onun tercihidir.
Korumak için elimden geleni yaparım, fakat seçim onun olur.
Uygun zamanı gelince yapmasına karşı çıkmam.
Kiminle yattıysa onunla evlenecek ya da evlatlıktan reddedeceğim.
Normal bence
Nesi normal
Cınsellk normal bir sey değil mı
Artık normalleşti tabi.. kızın olsa kızın sana söylese anne ben bekaretimi kaybettim dese tepki verirmiydin?
Hayır ben bakıre yım Şu an ama o kendi ozgur iradesi ben genelde kotu bir erkekse konstgu cok kotu tepki verırım
Neden kız çocuğu da erkek çocuğu değil soru kasıtlı mi
Bence şiddet yanlış zaten olan olmuş