Selamm❤️
seks yapmadan önce duş alıp temizlenmek mi yoksa seks yaptıktan sonra duş almak mı sizin için ideal?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm❤️
seks yapmadan önce duş alıp temizlenmek mi yoksa seks yaptıktan sonra duş almak mı sizin için ideal?

duşta seksin yapılmaması gerektiğini biliyorumda önce ya da sonra yapılmasında bir mahsur yok bana göre. oral açısından hijyene takıntılı çiftlere seksin duştan sonra yapılmasını tavsiye ederim sadece. ayrıca sadece mastürbasyon ile tatmin olanlar duştan önce yaramazlık yapmalı :)
Hahahah son yazdığın iyiydi Altan Altan laf sokuyor ya sesli güldüm 😂😂😂😂
ahahah dayanamadım huyum kurusun :)
Dayanamayacak bir şey yok ki kuzum ben sana ilişkiyi kötülemedim. Sadece ilişki mecburiyet değil demek istedim hani bazı insanlar ilişkiyi mecburiyet görür ya illa zevk almak için ben bunun mecburiyet olmadığını dile getirmek istedim.
Böyle tatlı tatlı yazınca peki haklısın diyesim geliyor ama diyemiyorum. Seni nirvaya çıkartacak ve oradan indirmeyecek bir erkekle tanışmanı dilerim ve sonrasında tekrar bu konu hakkında fikrini öğrenmek isterim. :)
Arasında olmalı, duş alıp hemen seks yapmak olmaz çünkü o zaman ten kokusu yerine sabun şampuan kokusu ile sevişmiş oluruz yani duştan sonra biraz zaman geçmeli ve seksten hemen sonra da duş olmaz çünkü biraz sarılmak konuşmak falan daha iyi olur.
💎💎
Öncesinde duş almak en azından hijyen açısından bence çok daha doğru bir davranış olur. Sevişme sonrası partnerimin vücut sıvıları üstüne kalmasını sorun etmeyeceğim için duş alınmasa da olur diyorum.
önce mutlaka alınmalı zira temizlik anlamında, sonra da elbette alınmalı zira vücuttaki hücre gözeneklerinin hepsi terden açılmış olacaktır oradan bedeninize oksijen girmesini sağlamak anlamında
Cevap
43Cevap
Seksten önce ve seksin bitiminde son bir duş daha
Seksten önce mutlaka alınmalı
Selam gadası 🙃
Seks öncesi duş almak gerekir. Çünkü insan terleyen bir varlıktır. Temiz temiz kokmak daha iyidir.
Seks duştan önce yapılmalı. seksten sonra da sarılıp uyunmalı.
Öncesinde de sonrasında da mutlaka duş alinmali
Oral yapilacaksa duş alınmalı mutlaka. Diğer türlü oyle less gibi degilse sonraya ertelenir o anı yaşarsın. ya da bazen duş almssndr o anda alevlendin ilerler
Vücut temizliği için duş alınabilir. Ama iki tarafta istiyorsa seks yapılıp birlikte duş alınabilir. Hele duşta da yapılırsa muhteşem olur
Sevdiğim kadınla sevişiyorsam duş almaya gerek yok. Direkt olarak heyecanı yitirmeden sevişirim. Sonrasında da beraber duş alırım.
HEr ıkı vakıtte de olmalı tabıkı kısının o ankı durumu da onemlı hatta hıc cıkmasınlar dustan oradada devam edebılırler
Hem önce hem sonrasında duş alınmalı diye düşünüyorum.
Duş sonra önce teninin kokusuna tadini almali erkek
Önce yapılmalı, seks sonrasında da beraber duş alınabilir
Öncede sonrada ve her ilişki arasında olursa daha iyi
duş her zaman yapılmalı seksten önce. 1-2-3. postalar arasında ve seksten sonra yapılması lazım temizlik şart.
duş, seksten önce olmazsa olmazım zaten her boşaldıktan sonra duş alırım almazsam kendimden tiksinirim partnerimde öyle olmalı
Duştan önce ve duşta sonra bi kahve molası ve bornozlar çıkarılır😂
Bunun için temiz olmam gerekir partnerine saygısı olan herkes böyle düşünmeli
duştan sonra temiz temiz yapılmalı sonra beraber duşa girilmeli
İlki kadınlar için önemli. Pis erkek çekilmez. Ter kokusu kadını rahatsız eder.
Duştan sonra yapıp tekrar duş almak en iyisi.
Duşta da seks yapmak güzel
Önce duş alıp tertemiz hafif nemli vucutla tadına doyum olmaz oral böylece daha keyifli olur
Seks için orada bulunacağın için duşunu almış olursun temizlenip gidersşn onun için seksten sonra
Duştan sonra tabi kimsenin terini yalamak zorunda değilim
Önce duş alıp temizlenmeli ilişki bittikten sonra tekrar duş almalı
Dujda olur önce sonra derdi kalmaz sence
Önce duş, sonra seks
Seksden önce ve sonra duş alınmalı
Duşta seviyorum ben ;)
Duştan sonra, bide seksten sonra bir daha duş 🚿🛀
Hem önce hem sonra yapılmalı temiz olmak şart
Seksten önce duş 🚿 ve sonra 🛀 tekrar duş
Hem öncesinde, hem de sonrasında yapılmalı.
Önce duş sonra vuruş sonra tekrar dus.
Her ikisinde de olmalı.
Önce ve sonra yapılmalı
Önce de olur sonra da olur
Hem öncesinde hem sonrası
Duştan önce, duşta ve duştan sonra da yapılır
Duştan önce de duştan sonra da duşta da
Ön sevişme özellikle oral yapılacaksa duş alınmalı
İki duş arası en güzeli
Önce duş alınmalı yaptıktan sonra tekrar alınmalı
Seskten öncede yapılmalı seksten sonrada
İkiside olmalı hem önce hem sonra