evlilikte cinsel ilişki, sevgililikten farklıdır. Sevgiliysen onu o gün görmek ve belki de sevişmek için kendi evinde hazırlanırsın. Evlilikte beraber aynı evde yıllardır yaşıyorsundur. Bir zaman sonra cinsel ilişki bile sıradanlaşır. Hep bir taraf mutlaka daha az ister. Ben doyumsuz tarftayım. Doyumsuzluğum haftada şu kadar olmalı, gecede bu kadae olmalı değil. Yoğun tutku hissedememek, tercih edilen erkek olmamak, uzun sevişmelerin olmaması. Ama aslolan nedir? Eşinle fanteziler, bazen sert bazen soft seksler, sevişmeler. Evliler çoğunuzda bunlar yok biliyorum. Peki nasıl bunalıma girmiyosunuz. Yoksay butonuna mı basıyosunuz
Cevabın nedir?
1 yılYoksay butonuna basmıyoruz. Şöyle diyoruz biz onları sevdik onlar bizi sevdi. Bizler için doğru olan insan onlardı ve karşımıza onlar çıktı. Beraber güldük, eğlendik, ağladık ve birbirimizi anladık. Ama iş sekse gelince baktık ki birimiz diğerimizden farklı. Ee ne yapacağız şimdi bitti mi sevgi her şey tükendi mi? Hayır tabiki 😊 Bu sefer kabullenmeye başlıyoruz evet bu adam veya kadın böyle ve onu öyle sevmeye devam edeceğim. Belki bu dünyalık bir şeyler eksik kalacak bazı hazlar ve tutkular ama evliliğin temelinde seks yatsa da ondan ibaret değil 😊 Mutlu olmaya devam edeceğiz ❤️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılBu soruya cevap vermek için evli olmak lazım..
En iyisi kaçayım ben :)
112 Yorumla- +1 yıl
Ufukta var mı aday :))
- +1 yıl
Maalesef..
- +1 yıl
Peki ufukta aday olsa ona yetememekten mi korkarsın, yoksa ondan fazla istekli olup onunla yetinememekten mi?
- +1 yıl
Yetememekten korkarım..
Hayatıma biri girerse eğer her açıdan ondan başkası olamaz..
Sorun yaşarsam hayatımdan çıkarırım. - +1 yıl
Yetememek o erkeğin farklı isteklerine cevapsız kalma endişesi mi yoksa sendeki düşük libido mu
- +1 yıl
Cevapsız kalma endişesi yaşarım..
- +1 yıl
Kadınlar için çok kritik konu bu yaa. Erkeklerin cidden olmayacak talepleri olabiliyor
- +1 yıl
Sınırlarımı belli etmiş olduğumdan yine de istiyor olması sadece istemesiyle kalır..
Sapkın fantezilere geçit yok. - +1 yıl
Bunu evlenmeden önce konuşacağın için aslında endişe etmene de gerek kalmaz bence. Sapkın fantezi iki kişinin dışına çıkan ilişkiler dimi. İki kişi arasında sapkın fantezi olabilir mi sence
- +1 yıl
Olabilir..
Çok uç noktalardaki istekler, benim bedenen ve ruhen zarar göreceğim hareketleri yapamam.. - +1 yıl
Ha evet bdsm ya da köleliğe varan işler ruhta yara açabilir. Kimsenin insanlık gururu ezilmemeli. Onur kırıcı olmamalı
- +1 yıl
Aynen öyle...
+1 yılSıra dışı şeyler denemek lazım onun içinde on yargılarını kırmış bir kadın lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler