Sevgili yapmadim yalnizlik beni mahvetti ama yalnizligi tercih ettim hem kocami hem atamayi bekliyorum
Millet ne kadar rahat hayat yasiyo ya offfff
sabreden degil namussuzlar yasiyo namussuzlar mutlu bu dunyada
Sevgili yapmadim yalnizlik beni mahvetti ama yalnizligi tercih ettim hem kocami hem atamayi bekliyorum
Millet ne kadar rahat hayat yasiyo ya offfff
sabreden degil namussuzlar yasiyo namussuzlar mutlu bu dunyada
Dediklerine aynen katılıyorum bende şu an iş arıyorum başvuru yapıyorum İngilizce çalışıyorum üniversite sınavına çalışıyorum umarım hedefime ulaşıp evimi alıp sonra da kaderime yazılı kişiyi bekleyip evleneceğim
Onlarında bir gün kötü hayatları olacak bazı şeyler için geç kalacaklar onlar da bize bakıp hayatı onlar yaşıyor diyecekler bende atama ve eş adayı bekliyorum kendimi eşime saklıyorum aynı düşüncedeyim senle ama emin ol hayat bize de gülecek bizde yaşayacağız bu hayatı belki yarın belki yarından da yakın sabır herşeyi ilacıdır hiçbir şey aceleye gelmemeli en hayırlı hayat neyse onu yaşamalıyız en doğru olanı bence onlarınki yaşama değil sevgi yok duygu yok ya karşının duyguları ile oynayıp kandırıp sahip olma menfaat dünyası çıkar ilişkisi ben ne yapayım ki öyle bir hayatı hastalık var pislik var ben kendi hayatımdan memnunum
❣️
soruyu silecektim bu yorum hatrina silmedim
Teşekkür ederim 😊
Cevap
18Cevap
Evleneceğinin garantisi var mı? Evlendin diyelim boşanmayacağının garantisi var mı? 2022 yılı boşanma oranı %47 olarak belirlenmiş her 2 evlilikten biri boşanmayla bitiyor.
Koca bulamazsam atanamam diye falan mı düşünüyorsun 😂
Aşk, sevgi ve seks hayatı farklı kariyer eğitim hayatı farklı 😂
Senin durumunu net bilseydim ona gıre net bir gürüş paylaşırdım. Mesela seni beğen kişiyi sende beğeniyor musun ya da senin beğendiğin kişiler seni beğenebilirler mi?
bence doğrusunu onlar yaptılar en azından içlerinde kalmadı yaşadılar paşalar gibi
Ben rahminde yırtılma olan kız bile gördüm ele oğlu affetmiyor işte.
Dur daha 1 senen var gelir beyaz atlı. prens
İnadına namus inadına aşk
Bununla bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.
Sen hep yalnız kal umarım bu ego ile hep kalırsın
Yapaydın sen kendine etmişsin.
Ohooo sen iyi değilsin kafa gitmiş biraz
stres yapma bu kadar.
Sen neden yapmadın ki swvgili
Vay be
Hahaha, sevişerek memur olanlar😂
Çok doğru dedin kiz
otur ağla
Bence cok bekleme