İsteksiz değilim. Cinsel ilişki korkum da çok fazla değil aslında. Ama vajinama bakamıyorum. Artık yetiştirilme tarzından mı baskıdan mı bilmiyorum. Ama detaylı olarak incelerken bile kendimi kötü hissediyorum. Bu ilerde vajinismus olacağım anlamına mı gelir? Yoksa bununla alakasız mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Alakası yok. Vajinusmus ilişki öncesi gerçekleşen ön yargılardan kaynaklanıyor. İliş esnasında da kasılmalar ve titremeler nedeniyle birliktelik gerçekleşmiyor falan.. senin bahsettiğin şey yetistirilme tarzından meydana gelen suçluluk duygusu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıleski sevgilimin vanismus olduğunu ona oral yaparken anladım, bakireydi. Uzun süre yalarken bana kasıldım oyy çok ağrıdı dedi, ona dedim vajinusmus musun o da bana nolacak evlenince bana destek olursun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Bence kendine hastalık biçme sadece canın istemiyo olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinismus bir rahatsızlıktır. O kadar çok kasılırsın ki ilişki sırasında penis vajinaya girmez. İstediğin kadar ıslanmış ol farketmez. Seninki vajinismus filan değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç alakası yok anlattığın şeyler ile vajinismus olayı çok farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu da ilk defa duydum şekli kötü falan mı o yüzden mi?
014 Yorumla
Soran+1 yılYok şeklini beğeniyorum aslında. Ama dokunmak veya incelemek sanki yanlışmış gibi hissediyorum saçma bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılHiç alakası yok
Soran+1 yılOlmadığını biliyorum
Cevap sahibi+1 yılMastta yapmıyormusun?
Soran+1 yılOnu çamaşırın üstünden yapıyorum alışkanlık
Cevap sahibi+1 yılÖyle zevk alamazsın ki
Soran+1 yılAlıyorum
Cevap sahibi+1 yılDeğişik
Soran+1 yılNeden ki? Sonuç olarak baskı uyguluyorum çıplak veya giyinik çok anlamlı bi fark yaratmıyor
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılAnlatmakla olmaz
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Ezzaneden lokol anestezi sprey var onu kullanacaksınız siz ıslanlıktan sonra eşiniz size yardımcı olacaktır detaylı bilgi için melekler mekanı
+1 yılOyle bisey yok sadece kafana bosuna taktigindan dusuncelerinden hepsi bu bence
00 YorumlaBen bakabilirim istersen
00 YorumlaTabu olarak görme
Bu doğal bir şey00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Alakası yok yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor
00 YorumlaAlakasız ya
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlakasiz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem