Merhabalar. Internetten bir erkekle tanıştım ve bu adamdan çok etkilendim. Uzak bir yerde yaşıyor. Sadece bir kaç kez sanal seks yaptık ve sohbet ettik. 2 gündür yazmiyor. Internetten tanıştığımız karşı cinsi nasıl etkileriz?
Sanal ortamda bir erkekle ne gibi sohbetler edilmeli? Erkekler nelerden hoşlanır?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tahrik cümleleri kullanılabilir ya da resim atılabilir. Ama muhtemelen yeni bir sanal arkadas buldu sadece cinsellikle birini bağlamak zor
Uzak olman , sürekli seks yapan erkek için pek cazip değil , taklada atsan farketmez.
Libidosu artınca yazar ama 2 gündür hiç artmamış olması tuhaf benimki her gece yatağa girdiğimde tavan yapıyor sanal seks yapan biriyle konuşmuyorum ama maalesef
Evet bende anlam veremedim snaptan yazisiyorduk ortalıkta yok nedense
Beğenmemiş olma ihtimali var mı sence?
Yoo yani 2 gün önce sürekli iltifat etti çok güzelsin diyerek. 2 gündür snape de pek girmedi snap sayısı aynı.
Hmm anladım çok şanslı birisi ama kıymetini bilmiyor
ilişkiden sonra iş bitiyor zaten. canı çekerse tekrar yazar
Alacağını aldı ne olsun
Adamin yapisina bagli
yapmışsın yapıcağını sdlkfgjsd
taze sıkılmış portakal suyundan
Sürekli yazma tadında bırak. Özlet kendini
Yazmadım zaten içim içimi yiyor valla. d
Dedim acaba bugün yazsam ya da ona snap atsam mı ama yapmamaliyim sanirim
Yapma canım yapma. Ben yaptım da noldu. Aldattı. Bir sürü nude mu dersin görüntülü konuşma mı dersin telefon seksi mi dersin her şey vardı. Benimki de uzaktaydı ve sevgilisi olduğunu öğrendim. Kullanılmış gibi hissediyorum.
Ohaa :(
Ayy buda 2 gündür ne tanıştığımız uygulamaya girdi nede snapchate acaba onun da mı sevgilisi var ya
İçine kurt düşürmek istemem ama Snap gibi ortamdan her şey beklenir. Ben Twitter'dan tanıştım ve Google a çocuğun kullanıcı adını yazdım bir sürü kullandığı hesap çıktı. Pek tekin değil sanal da olan şeyler. Benim başım yandı senin yanmasın. Üstelik arkadaşlarına anlatmıştı beni arıyorlardı gizliden falan.
Oha yaa yuh
Bu erkekler cidden serefsiz.
Tanıştığımız uygulama da cevrimici ama bana yazmadı hala üzüldüm :(
Öyleler maalesef. Sana yazmadıysa ya bilerek üzmeye çalışıyor ya da özlettiriyor kendini
Bence tamamen umursamıyor:(
Çok teşekkürler yazdığın için bu arada
Rica ederim son gelişmeleri aktar yardım olurum
Valla dün gece yazdim ona da görmedi snape hiç girmemiş snap sayısı aynı interpalsten tanıştık oraya da girmemis
İşi vardır belki
Konustuk ailesi ondaymış girememiş pek bakamamis
Umarım öyledir
2 gündür yazmıyosa evlidir
Görüntülü
heycanli konusma
Yazık sana
Niye mk
Sana değer vermeyen birisinin peşine gidiyorsun