Hıncınızı alamıyorsunuz dimi? Hele bir de partner yoksa ya da var olduğu halde yapmıyorsa..
Bu gerçekten tamamen ben.. çook aşırı istekliyken naptığımı bilmiyorum çok geriliyorum.
Hıncınızı alamıyorsunuz dimi? Hele bir de partner yoksa ya da var olduğu halde yapmıyorsa..
Bu gerçekten tamamen ben.. çook aşırı istekliyken naptığımı bilmiyorum çok geriliyorum.
Merhaba,
Açıkçası evet özellikle 32 yaşında bir erkek olarak aktif bir cinsel yaşam hayatı olmayan bir insan olarak bazı zamanlar bu konuda zorluk çekiyorum hatta konuştuğum görüştüğüm herhangi bir sevgilim olmadığı için istek boyutlarım oluyor ama her normal insan gibi Ben de kendi kendime bastırmayı tercih ediyorum.
Cevap
24Cevap
Gelmiyor onun yerine kendim çözüyorum ama hayatımda bir kez bile olsa ölmeden önce cinsel ilişki deneyimlemek isterdim
Aklıma bu sahnenin gelmesi...
evet bi ara mastürbasyon yaparken cok sıkmıştım penisimi yara olmuştu doymamıştım o an cunku sinirlenmiştim
Sinir bozucu
çok hemde seks de bu böyle cok istedigim halde 1 defa yapıp bırakıyorsa da sorun benim için
Sen kadınsın her istediğin zaman partner bulabilirsin bu ülkede. Ya biz ne yapalım.
Yok artık daha neler o kadar da değil.
Burası gibi yobaz bir ülkede yaşamasan kendini kısıtlamak zorunda kalmazdın. En azından ruhen doyar ondan sonra da bu kadar istekli olmazdın.
Ben o zaman Bi olacaksa üç oluyor tam gaz hunharca :)
Onu seni dolandırıp oyalayan düşünecek :) sonra Tarkanın dediği gibi yakalarsam :))
Kudurmamak için kendimi dizginlemeye çalışıyorum :) yoksa delik olsa karşımda parçalarım
Yırtarım :D o derece gözüm dönüyor
Parçalarım ama haberin olsun :) sonra ağlamak yok
Ben genelde isteğim geçsin diye haka dansı yaparım işe yarar her zaman 🤭
Ben isteğim olunca genelde orgazm onında bağırırım😂🤣
Ben burdayım istediğin zaman partner olurum istersen tanışalım kendin karar ver
Dağı taşı s.. kesim geliyor o derece. Partner olsa hıncımı ondan çıkartacağım.
Ah o acıyı ben versem.
Zor duruma düşürüyor sürekli akilda o oluyor
Varsa ve yapmıyorsa neden varki? Partner yoksa bağıramıyoruz maalesef
Evlilikmi aman aman. Sosyal arkadaş olacaksın kimse kimsenin hayatına karışmayacak. Arada bir beraber gezi tozup eğlenip ilişkiye gireceksin.
aynen partner hiçbir şey yok yanlızım sonra bir anda teastoran fırlıyor
Çıkarıp dağa taşa vurasım geliyor. Sonra fbuddymi arıyorum. Müsait değilse...
mastürbasyon yap rahatla
bul birini o zaman :D
nemfomania güzel film
karıncalar kolonilerini canı pahasına korur
Bu bağımlılık derecesi oluyor 😄
Evet öyle görünüyor 😄
Evet. Oluyor 🙈
Evet ya yokluk çok kötü
Elini kullan
illaki tutmaz ama yapacak bir şey yok
Genelde sexting yapacak birini arıyorum
Gelmez olur mu 😂