Ayrıca p*rno bahsetmiyorum
Amatör ifşa lardan bahsediyorum
Eşimin ki 12/13 ancadır açıkcası oral daha çok zevk veriyor bana
ideal penis boyu ve kadının rahim içi genişliği elverdiğince aldığın zevk boyutu değişmez çünkü penis ile ileri geri hareketle sadece vajinanın 6-7 cm içerisindeki haz bölgesini okşuyorsun 20 cm penisin hepsini içeri soksan zevk oranın değişmeyecektir dar vajinalar için ortalama bir penis gayet iyiyken geniş vajinalar için büyük penisler tabii ki de hazzı arttırabilir uyum denge esastır. Not birde pembe ise olayların gidişatı var'a kadar gider
Onlar kurgu ki filmlerde izlediğiniz penisler ya ameliyat ya da nadir seçilen insanların penisleri normal ortalama Türkiye için 13 zaten dışarda kime sorsan ya olduğundan 2-3 cm fazla yafa 18-20 cm falan der e herkesinki 20 cm ise bu ortalama niye 13 mk kadin için maks zevk noktası 6 cm derinde kalani bebeğin geldiği yerdir aksi halde parmaklarda kadınlar orgazm olamazdı
Bende 18,5 cm cap 5,5 cm bazılarına kokledigimde anan ana deyip çekiliyorlar ama geneli bir sonrakine ne zaman olsun diyenler çok oldu içimde iyi doluluk hissi verdin diye söylediler, zayıf olanlar biraz korku hissettiker ancak dikkatli olunca onlarda boşuna Karabük dedilir
Uzat sevelğm biraz öyle methettin ki
sonuçta filmler kurgu ama şu da bir gerçek ki kadın vajina duvarına yapılan baskı ne kadar artarsa o kadar zevk alır yani daha büyük penis daha çok baskı demek ve daha fazla zevk demek cıldırtacak titretecek kadar fazla zevk
Cevap
44Cevap
partneriminkide 12-13 cm :) şaka gibi aynı nerdeysede bende merak etmiyo degilim büyük kalın penis nası bi haz veriyo nası bi doyum hissetiriyo bilmek isterdim
Dildo denemelisin o halde
Müthiş zevk veriyor
önce almaya ikna edeyimde sonra kullanırım adamın zoruna gitmesin
Partner dediğin eşin mi arkadaş mı
Partner diyelim ona biz detay skntı biraz ama deneyimlemek lazım
Kocan değilse uğraşma ya iyisini bul hele erken boşalıyorsa hiç bulaşma
Erken boşalıyo tam en güzel anında her şey bitiyo igrenç Bi duygu içimde böyle uzun süre kalsın istiyorum
Neden onunlasın hala madem
Gizliden çıkayım burada abazalar dolu yazdıklarımı okusun istemiyorum
Tamam
Çıkmadın
Çıktm
O videoların çoğu abartı izlensin diye rol yapıyolar ama iri penis vajina dudaklarındaki sinirleri daha çok uyardığı için kadın çok daha fazla hissedip zevk alıyor doğru
Daha fazla baskı hissediyorsun bu da daha heyecan verici oluyor bence. Bide görsel olarak doyurucu
Normal penis boyu 12 cm den başlar 12 cm peni kadına yeter de artar bile sen onları bırak amatörde olsa her şeyin bir drama olayı var
İşlev önemli hani uzun ya da kalın olup zevk vermeyenlerde var abartı bazıları birde kalın olanlar can yakıcı olabilir eğer anal ya da oral da kalın oldumu yırtılma çatlama durumları olabilir bence eşin ile devam et hiç düşünme bunları
Büyük ve kalın penisin verdiği zevk daha fazladır çünkü daha fazla sinir ucu ve vajinanın daha çok genişlemesi, penisin daha çok sürtünerek girmesi demektir ve daha derine gitmesi tabi. İçinin doldurduğunu iliklerine kadar hissedersin
Videodakiler para için fazla fazla inliyor alakası yok 🤠
Amatör videolardan bahsediyorum
Benımkıde çok aşırı kalın degıl işte boyu 15 felan ama partnerım gayet güzel oldugunu ve zevk aldığını söylüyor
Eşinin ki de çok küçükmüş yani, zevk vermemesi normal...
Oral da da direkt klitorisini uyardığı için zevke getiriyor seni
yani esnemesini esas kabıul edersek. daha kalını ve uzunu elbette daha fazla zevk verebilir
O kadınların kullandığı azdiriciyin sen de kullansan parmağını dokunduğun an ucarsin.
Kadın doluluk hissiyatını nekadar hissederse okadar zevk alır
Tabi her şey farklı olabilir ama kendi eşini ya da partnerini doyuramadıktan sonra ne olursa olsun
9 cm üstü işinin ehliyse sizi nirvanaya ulaştırır. İşinin ehli olmayan kişide 20 cm de olsa bi işe yaramaz. Önemli olan partnerinin performansı ve bilgeliği
Filmlerdeki oyunculuğa bakmamak lazım. Önemli olan performans🤭
İri penis daha çok zevk verir kadına küçük olmamak şartıyla
evet doğru. çünkü tam olarak dolduruyor. teknik olarak kalın herzaman zevk verir.
büyük acı verir şeklini bozar ileride sıkıntı yaşarsınız önemli olan 13-16 arası ideal
Teknik olarak iri olduğu için içerde daha fazla noktaya temas edecek bu da aldığın hazzı artıracak
iri nedense beni korkutuyor sizinki iyi cesaret :D
Merak kız yediğim yok
Yani neden korkuyorsun ki onu anlamadım 😄
ne bileyim bacım yaa türkiye standardı bana yetiyo :D
içine büyük bir şey sokup deneyebilirsin p*rno çok fazla güvenme göze ve kulağa hitap etmesi için tasarlanmış filmlerden ibaretler
p*rno biraz abartı da reelde kalın ve uzun bayağı inletiyor doğru bence.
Boy ve kalınlık kesinlikle önemlidir ama erkeğin sevisme becerisi ve vücudunu sesini nefesini ellerini sözlerini kulllanmasi penisten çok çok daha önemlidir 😊😉
Ben küçük olması için herşeyi yapardım kimse düzgün oral yapamıyor ve herkesle ilişkiye giremiyorum. Bir çok ten uyumumu korkuttuğu için artık aramaktan bıkar bi hale geldim.
12 13 olduğundan oral daha çok zevk veriyor şöyle büyüğünden al içinede gör zevki
türk erkelerin 12. ile 15 arasıdır dıgerlerı abartılmışdır yalan zaten sızın vajına ıcı 9 cm neyınıze yetmyor
Vajina genişliyor ilişki sırasında işin sonunda aynıdır diye tahmin ediyorum
Kadının vajinal yapısına göre değişir ama evet iri ve sert penis kadını orgazma daha çok yaklaştırır
Bende çok merak ediyorum
Kalın olması sana daha çok zevk verir
Andersenden masal onlar.
Eşim değilsindir dimi 😀
O zaman daha büyüğünü bulun 🤷♂️
Alabilirsen zevk verir.
Sert penis büyük penisten daha çok zevk verir
Türkiye’de hep böyle zaten
onu deneyenlere bi sormak lazım 😂😂
Sordum işte
Abartiyor olur mu hic
oralsız keyif olmaz zaten
Denemeden bilemezsin
Abartıyorlar
Denemek istiyor musun
Eşininki küçük muş
Fazladır
Valla verıyo
Senin adına sevindim canım
Büyük mü seviyorsun sen boyutu değil işlevi önemli
Videoların çoğu kurgu yani abartı, izlensin diye.
Gerçek
Evwt maalesef ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?