Cinsel Yaşam Müdürümü nasıl yatağa atabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 😈 Güncellemeler+1 yıl Ben 21 o 28 yaşında Müdürümü nasıl yatağa atabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. erkeklere istekli diyorlar bir de offff offffffffffffffffffferkeklere diyorlar aklı cinsellikte diye offffffffffffffffff 1 0 Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl mobilyacıya götür yatak reyonuna geldiğinizde çerme takıp bir anda sırt üstü düşmesini sağlayabilirsin 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sen önce babandan izinsiz bakkala çıkabil de, sonra milleti yatağa atarsın çılgın bakire 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dedi oluştur Yorumla
Tttuufffhj Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Maaşımı haketmiyorum bence biraz ter dökmek istiyorum de 1 0 Yorumla
intaharEdicem Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yatağı müdüre yakın biyere çek müdürü itekle veya başka bir yöntem, müdürü mancınıkla yatağa fırlat. 1 1 Yorumla aslıı_449 +1 yıl hiç güleceğim yoktu sdjkdfjkgdkjgdk Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Önce onu her gün tahrik etmeye çalış ondan sonra bir şansın olur 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Direk söyle seninle sevişmek istiyorum diye reddetmicektir 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 28 yasında müdür vay be :D direkt söyle seni skebilirmiyim de anlar 0 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hayır diyeceğini sanmıyorum 2 3 Yorumla Nazlıcan2002 +1 yıl Koşar bence 🤣🤣 Yorumla aslıı_449 +1 yıl @Nazlıcan2002 adamın da hoşuna gider Yorumla Nazlıcan2002 +1 yıl Bence de Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Sana ihtiyacım var diyerek 2 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunu mesaj olarak at müdürüne 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. O dediğini yakinimdan biri yaptı. 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ehhh gel bi de beni at 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kullanip bıraksa ve bunu hep yapsa hosuna gidermi? Yapma pişman olacağın şeyler 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tut kolundan cek. Yatağa düşsün.😉😀 1 0 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Merak etme o seni yakında arar zaten 1 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Müdürümmmm de 😂 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. otur kucagına 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Deli sanmasın Yorumla makenzaviich +1 yıl sanmaz delirtir seni merak etme Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yazık be valla yazık 1 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl niye yazık olsun ki Yorumla seksikomodoejderi +1 yıl Kadınlık onuru diye bir şey var be Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. komedi ya hahahaha 1 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. f*ck me de 1 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. tutup firlatarak 1 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. git söyle 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. şanslı müdür 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. O kadar güzel misin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla uslanma +1 yıl Seksi misin peki Yorumla Soran +1 yıl Evet o kadar seksiyim ki aynaya bakınca benim bile kendimi s*kesim geliyor ciddiyim Yorumla uslanma +1 yıl Görmek lazım seni Yorumla Hadiiyani +1 yıl Şimdi müdürünü s*ken olacaksın anlasilan Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Fırsat kolla. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ooo Adam evli mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce bi öyle yemeği Aradan bi kaç gün sonra bi akşam yemeği Yine aradan bi kaç gün sonra ikinci yemek ve ilerlet işte 🔥 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
erkeklere istekli diyorlar bir de offff offfffffffffffffffff
erkeklere diyorlar aklı cinsellikte diye offffffffffffffffff
mobilyacıya götür yatak reyonuna geldiğinizde çerme takıp bir anda sırt üstü düşmesini sağlayabilirsin
Sen önce babandan izinsiz bakkala çıkabil de, sonra milleti yatağa atarsın çılgın bakire
Dedi oluştur
Maaşımı haketmiyorum bence biraz ter dökmek istiyorum de
Yatağı müdüre yakın biyere çek müdürü itekle veya başka bir yöntem, müdürü mancınıkla yatağa fırlat.
hiç güleceğim yoktu sdjkdfjkgdkjgdk
Önce onu her gün tahrik etmeye çalış ondan sonra bir şansın olur
Direk söyle seninle sevişmek istiyorum diye reddetmicektir
28 yasında müdür vay be :D direkt söyle seni skebilirmiyim de anlar
Çağır bir tarafa o adım atarken iyi takip edip at çelmeğe!
Teklif et direk koşarak gelir eminolabilirsin
hayır diyeceğini sanmıyorum
Koşar bence 🤣🤣
@Nazlıcan2002 adamın da hoşuna gider
Bence de
Sana ihtiyacım var diyerek
sen saf mısın? o seni atsın
Bunu mesaj olarak at müdürüne
Onu da sen bileceksin
İtele o düşsün yataga böleee olmaz mı 🤦
çekirge dur sakin ol bakalım
O dediğini yakinimdan biri yaptı.
çok kolay kız :D
Ehhh gel bi de beni at
Bazen müdür olmak istersin. gdvujsdk
Kullanip bıraksa ve bunu hep yapsa hosuna gidermi?
Yapma pişman olacağın şeyler
Sana kaşarlı tost yapacağım de ellerimle.
Tut kolundan cek. Yatağa düşsün.😉😀
Merak etme o seni yakında arar zaten
Adam sana bunu yapsa sonra sapık diye söylenirsin
Müdürümmmm de 😂
otur kucagına
Deli sanmasın
sanmaz delirtir seni merak etme
Yazık be valla yazık
niye yazık olsun ki
Kadınlık onuru diye bir şey var be
komedi ya hahahaha
f*ck me de
tutup firlatarak
Ayıp ya
Bence sen atarsın
git söyle
Emdür
şanslı müdür
O kadar güzel misin
Tabi
Seksi misin peki
Evet o kadar seksiyim ki aynaya bakınca benim bile kendimi s*kesim geliyor ciddiyim
Görmek lazım seni
Şimdi müdürünü s*ken olacaksın anlasilan
Fırsat kolla.
Atma
Ooo
Adam evli mi
Hayır tabiki
Önce bi öyle yemeği
Aradan bi kaç gün sonra bi akşam yemeği
Yine aradan bi kaç gün sonra ikinci yemek ve ilerlet işte 🔥
Neden çok karizmatik