cinsellik konusunda tecrübesi olmayan, pek bilmeyen, kibar ve nazik, zeki ve kültürlü, tatlı birisini isterdim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence aşkın tabiatı gereği kime aşık olacağınızı pek seçemezsiniz. bu güne dek aşık olduğum kadınlar, hoşlandığım özelliklerin neredeyse hiçbirine sahip değildi. hatta kafamdaki güzel kadın tipine de uymuyorlardı. elbette her insan farklıdır ama benim için aşk öyle pek kurala kaideye uyan bir şey değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Neden cinsellik konusunda tecrübesi olunca noluyor? Artı ne istediğini aldığı alacağı vereceği zevki bilenden daha iyi bir kadın tanımıyorum yaşamayan evlenir put gibi durur sen uğraşırsın
05 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgilimin sahip olduğu özelliklere sahip birisini istiyorum açıkçası, onunlada böyle şeyler asla konuşmadık, bu yüzden hayatıma girecek kadın böyle olmasını isterim
Soran+1 yılben bakirim hanımefendi
Soran+1 yılhaklısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik konusunda bilgisi tecrübesi olmayan yazısı beni rahatsız etti
015 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Çünkü tam tersini bekliyorsunuz geyşa olsun istiyorsunuz ama beceriksiz bakire kadınla evleniyorsunuz sonra da o kadıncağızı aldatıyorsunuz tablo hep aynı. Böyle değilsen üstüne alınma
Soran+1 yılüstüne alınmadım, sadece ilişkim saf ve masum olsun istiyorum
- +1 yıl
Niye ne alaka işte
- +1 yıl
Yetenekli ve bilgili olunca saf ve masum olmuyor mu
Soran+1 yılduygusal birisiyim ilişkide her şey cinsellik değil, ama cinsellik olacaksada yeri ve zamanı var, ve üstümede yoktur diye bilirim
- +1 yıl
Put gibi yatacak yatakta öylece buna mı saflık diyorsun? Saf olmak bşe bilmemek mi
- +1 yıl
Sen saf mısın? Beceriksiz ve bilgisiz misin? Neden kadından öyle olmasını bekliyorsun ya bu nasıl bir mantıksızlık
Soran+1 yılhayır ya ilişkimizde konuşmamız ilgimiz cinsellik üstüne kurulmasın istiyorum evlenene kadar
- +1 yıl
Ya ne bileceksin belki çok uyumsuzsunuz neden tüm ömrünü tehlikeye atıyorsun yapmak istememeni anlarımda söylediğine katılmıyorum evliliği ayakta tutan şey insani ölçüler dışında cinsellik ve çocuktur bu kadar basit
Soran+1 yılya cinsellikte benden iyisi yoktur diyebilirim ama sevgilisin ve maksat cinsellikse bundan sağlıklı bir ilişki çıkmaz
- +1 yıl
Ya çok saçma bir insan sevdiğini arzulamazsa kimi arzulayacak ya
Soran+1 yılben arzularımda evlenmeden yapmam
- +1 yıl
Ayrıca bırak bu hikayeleri. Benden iyisi yoktur falan. Belki senşn sevdiğin şeyleri kadın sevmiyor belki vücutlarınız uyumlu değil. Belki kokunu sevmeyecek. Belki ten uyumunuz yok. Kimse o kadar iyi değildir aş bunları
Soran+1 yılbenim sevdiğim şeyleri derken? sevmediğim bir şey yok cinsellikte :)
Zeki Güçlü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım