cinsel ilişkiden sonra neden erkekler popolarını dönüp yatıyorlar merak ediyorum, neden dokunulmasından haz almıyorlar boşalma sonrası? bunu bilinçli yapmıyorsunuz belki ama bu durumda kadın da kendini kullanılmışlık duygusu içine sokmakta. bikeresinde partnerime sinirlenip saymıştım o zaman isteklerimi yaptı ama sonrasında hep aynı, bende her ilişki sonrasında sinirlenip küfür etmek istemiyorum, ama arkasını dönüp yatmaması için neler yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Erkekler seks esnasında kadınlardan daha fazla kalori harcalar. Misyonerde bel ayrı yorulur kollar ayrı yorulur ayaklar ayrı. Doggyde yine aynı şekilde tek yorulmadığımız pozisyon cowgirl. Bedensel yorgunluk ve boşalmanın verdiği müthiş haz bizde uyku yapar. Ama bu g*tünü dönüp yatmasını da gerektirmiyor tabi. İlla uyunacaksa çıplak şekilde arkadan sarılıp arasına yerleşip de uyunabilir. Hem daha keyifli olur hem de her iki tarafın gönlü olur.
09 Yorumla
Soran+1 yılmal işte öyle gönlümü yapması için küfür etmem gerekiyor o mala.
Soran+1 yılrica ederim ☺️🥰 sende çok incesin :), gece uyumuşum yorumunu şimdi gördüm.
Soran+1 yılhahaa günahıma giriyorsun bro, reglim bu gün bitti ayrıca yalnızım, bi partnerim vardı Allah ın hadi ordan ettiği yerde görevde... 😓
Soran+1 yılneyse üzülme çabuk gönder bana muadilinden :)
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalma sonrası erkekte bir rahatlık ve gevşeme oluyor bununla birlikte uyku geliyor birde o an erkek kendi mağarasına çekiliyor aslında kullanmaya çalışmıyor aslında mutlu
17 Yorumla
Soran+1 yılemin misin mağara adamı 😁
- +1 yıl
Eminim mutlu olmasa kullanmak istese zevkini alır ve gider
Soran+1 yılsabah olmadan gitmez, sabah yapmadan da gitmez 😆😄
- +1 yıl
Akşam işte o sana göstermediği ilginin telafisini sabah uyguluyor birde sabah erkeklerin tam seks saati olur ve penis akşama göre daha diri durur yenilenmistir taze taze sende deniyor bu iyi yani
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Söylediklerinden tatmin olsun galiba pastilli sirittigina göre soru isaretinde kalmadı kafanda 🤣🤣
Soran+1 yılgaliba ☺️ ☺️ ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
+1 yılS. KS sonrası dönüp yatan erkek vitaminsizdir
10 Yorumla
+1 yılBaşka bir bağ kurabilirsin. Tatlı bir sohbet örneğin. Mutlu edici, cesaret verici şeyler. Anlayışlı olmak lazım
04 Yorumla
Soran+1 yıldenedim çok konuşuyorsun sus dedi, ya dedim
Soran+1 yılya dedim
Soran+1 yıla*m*k dedim
- +1 yıl
benim detayları bilmem mümkün değil ama bazı erkeklerde bu oluyor. arada bir geçiş lazım. dizi, film, komik video
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. erkekler diye genellemeyin
bencil öküz erkekler deyin
aklı selim erkek asla böyle davranmaz16 Yorumla
Soran+1 yıldiyorsun?
- +1 yıl
dedim bile
ben titiz biriyim. temizlik konusunda hassasım. bu nednele asla tanımadığım güvenmediğim ve en azından gün içinde merak edeek kadar bende değeri olmayan insnlarla ilişki yaşamam
tanımaıyım temizlikte güvenmeliyim. gün içinde arayıp nasıl olduğunu merak edecek kadar bende değeri olmalı aşk sevda olmsa da biraz duygu olmalı. böyle biri ile ilişki yaşarım ben ilişki sonuç odaklı değil sevgimi duygumu vücut dili ile ifade edecek kadar sevişen sevişme odaklı biriyim ve seçınn telinden ayaklarına kadar ilgilenirim.
sevişme ilk dokunuşla başlar son bitişten sonra sarılıp sohbet ve öpüşüp koklaşmaya kadar devam eder.
asla sırt dönmem tam tersi saçlarına vücuduna masaj yaparak önce onu uyuturum ben. - +1 yıl
bu sitede tanıştığım güven oluşan bir kaç arkadaş oldu. hepsi bilir yapımı.
ama hayat bu. bazen ortam imkan olmuyor devam etmiyor ilişkiler. bazıları ailelerini işin içine sokunca ortam karışıyor. bu benim sadakatsizliğim değil ailelerin işe karışmasına izn vern arkadaşlardan kaynaklı
Soran+1 yılvayy böyle erkek var mıydı kadınıyla ilgili
Bunun tek bir aciklamasi var okuzluk ve dusuncesizlik
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatlık hissi uyku getiriyor ama o an güzel sözler söyle hoşuna gidecek iltifatlar et o zaman belki totosunu dönüp yatmaz seninle ilgilenir 😁
04 Yorumla
Soran+1 yıldedim dedim sus diyor
Cevap sahibi+1 yılNe odun adammış bu ya neler söyledin de sus diyor sana
Soran+1 yılbu sefer daha iyiydin diyorum tamam sus diyor, susmuyorum a*m*k diyor, bidaha yapabilecek misin diyorum 5-10 dk sonra yapıyor 😆😆😆sabah uyanınca kendi soruyor gece mutlu muydun diye. 😄😄
Cevap sahibi+1 yılSabah soracağına o an sormalı seni zevkten uçurdum mu nasıldım diye ah be zamanında sormayı bilmiyor bu adam 😁😁
Kisiye bagli herkes oyle degil ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılemin misin
+1 yılPartnerini değiştirebilirsin belki
06 Yorumla
Soran+1 yılne bilim ondan başkasına dokunmak gelmiyor içimden, beni bırak diyorum bırakmıyorda.. kısır döngüdeyim
- +1 yıl
Yeni insanlarla tanışabilirsin
Soran+1 yıltanışıyorum olmuyor, zaten her tanışan seks derdinde, itici geliyor bana.
- +1 yıl
İstersen dmden yaz ordan konuşalım
Soran+1 yılteşekkür ederim almim😄
- +1 yıl
Sen bilirsin, hangi şehirde yaşıyorsun peki
+1 yılİstem dışı oluyor bu uyku bastırıyor bir anda
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç sorma oda uyur poposunu dönüp bende tokatlarım 😁😂
- +1 yıl
Kıçına buz at
- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılGotunu dönüp yatmak karaktersizlik bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kişiyle alakali bir durum bence
04 Yorumla
Soran+1 yılemin misin
Soran+1 yılhayır
+1 yılBende olmuyor o durum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği