Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşım kıllı olduğum için beni yalamak istemiyor. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. Bana al diyor şu kıllarını ama almak istemiyorum. Çünkü yaşlanacağım zaman napacağım yani kabul etmek istemiyorum. Yaşlansam takan bu bana bakmaz eminim bundan. Erkeklerde de göğüs kılı var. Kıllıyım diye istememesi normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
temiz ve kokan bir kadını sadece abaza dayılar ve gözü dönmüş erkekler ister ben temiz bir insansam kendime bakıyorsam bir zahmet pembede gözümüz yok ama miss gibi kokan bir vajinayı tadalım isteriz :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşın kadın ruhundan anlamıyormuş ben partnerimi her hali ile memnun ederdim kişiden kişiye göre değişkenlik gösteriyor hijyen bekleyenler oluyor misal ben kıllı da olsa çokta güzel yakardım istediği kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum inanın. Beni sevmiyor. Sevse böyle yapmazdı sanırım
Cevap sahibi+1 yılAynen insan sevdiğini her hali güzel gelir ona kusur bulmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
KS de böyle sorularda gelebiliyor, insanlar çok değişik karakterlerde cidden ne diyelim katlanacağız.
00 Yorumla
+1 yılÖyle yaladığım da oldu, dillerken partnerimin kıvranması olayı bitiriyor. Doggyde hafif hafif tüylerin dokunması da tahrik ediyor ekstra
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence killarindan şekil falan yap temizle az biraz ... pes pembe şeyin çıksın ortaya
02 Yorumla
Soran+1 yılVajinama da Pembe değil kara bu arada
Senin gibi pis birine orali birak sevismem bile
07 Yorumla
Soran+1 yılAğda yapmıyorum diye pis mi oluyorum. Saçma yani. Ne var.
Soran+1 yılÜfff kalkan senin miden olsun. Başka bi taraflarının kalkmadığı belli. En azından miden kalkmış olsun sjsk
Soran+1 yılSen erkekliğinden utan. Kıllı mıllı diye kadını böyle ezmeye çalışamazsın. Git işine hadiii
Soran+1 yılHahha bana ergen diyene bak. Sen sanki çok şeysin jssjs hadi byy
Erkekler kılli vajinadan girenir bnde yalamam yalamayi bırak girmem bile
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye iğreniyorsunuz :( çok moralim bozuldu... Ben evlenmek istiyorum. Evlenince kıllı oluruz yani evde napalım. Bu yaptığı yanlış
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yaslilikla bagi nedir? temizlik ve cinsellik icin alabilirsin bence killarini
02 Yorumla
Soran+1 yılYani almasam ne olur. Yaptığı yanlış bence. Kendisi de kıllı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHijyenik olman lazım sevgilin için değil kendin için. Alışman lazım aciyor falan diyorsun da sevgilin de haklı gibi yapmak istemeyebilir kıllar pislik topluyor çünkü
10 YorumlaTabiki istememesi normal çok iğrenç bir görüntüsü var ben görünce bile yalamam öylesini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımdan ilk defa böyle bir muhabbet gördüm enteresan
00 Yorumla
+1 yılEsekmis ne güzel kıllı kıllı kojun siner ona mis gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvajinandaki kılları al hem hijyenik olur, sen erkeğin göğsünü yalıyormusun orada kıl olması sana dert olmamalı bence
06 Yorumla
Soran+1 yılAlamıyorum çok ağrıyor. Jiletle de mahvoluyor. Ben güzel bir şeyler olsun istiyorum ama olmuyor. Almayacağım ve böyle yaşlanacağım. O zaman da beni almazsa almasın. Sonuçta yaşlanınca bakmayacak mı? Bence düşüncesi yanlış
Cevap sahibi+1 yılNe kadar kıl varki vajinanda? orman gibi mi yoksa seyrekmi
Soran+1 yılOrman gibi ksksks koltuk altlarım da kıllı. Sırtım kıllı bacaklarım kıllı jsjsjs annem maymun musun sen diyor. Başına bi şey gelse Allah korusun ölsen böyle öleceksin diyor ayıp bile diyor. En iyisi almak. Ama ölmemek için jdjs yani daha doğrusu ölürsem temiz öleyim
Cevap sahibi+1 yılBence temizlemelisin, gerçekten daha hijyenik ve güzel olursun dikkat etmelisin
Soran+1 yılÜşeniyorum kanka :( gerçekten her gün almak artık zor geliyor. Çok üşeniyorum
Cevap sahibi+1 yılkanka deme lazım olur jgjfd
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alakası var a*k ben bile ilişkim olmadığı halde düzenli olarak kıllarımı alıyorum, yaşlılık falan iyice saçmalamışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen alamıyorum. Canım yanıyor çok kötü ağlıyorum. Jilette uzatıyor. Sürekli böyle almak istemiyorum. Sıkıldım
Cevap sahibi+1 yılSonra niye yalamıyor diyorsun ben de kıllı bir penisi yalamam yani :D
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılnerende bu kıl onu anlamadım.
cinsel organında mı yoksa vücudunda mı?04 Yorumla
Soran+1 yılValla koltuk altı vajina bacaklar her yerde de var üşeniyorum almaya. Yaşlıyım ve biraz rahatsızım açıkçası
- +1 yıl
18-24 yazıyor da ne kadar yaşlısın ki *
Soran+1 yıl29 yaşındayım
- +1 yıl
hımm yaşlı da değilsin ya :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılLazere git kurtul ne büyüttün kıldan tüyden meseleler 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılLazere gitmeyen yaşlılar da var ve onlar bile eş yapıyor. Ne var yani. Ben almadım diye yaptığı doğru mu sizce
Cevap sahibi+1 yılİyi o da ağzı leş gibi koksun dişine bakmasın sigara alkol çürükler. Altına yapsın yaşlılarda yapıyor kusura bakma da mantığa yani 😂
Soran+1 yılBence doğru düşünüyorum. Sen yanlış yapıyorsun. Gençken beni kıllıyım diye almayan yaşlanınca hiç almaz
Cevap sahibi+1 yılMaymunla mı yatsın adam haklı 😂
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Oral olmazsa olmazim ama tek şartım her iki tarafın da temiz oluşu
02 Yorumla
Soran+1 yılKıl temizlik olmuyo mu? Kıllıyım ama tertemizim valla güzelce duş alıyorum temizleniyorum. Sadece kıllıyım
+1 yılbence bütün vücudunun kıllı olması çok seksi, benim düşüncem bu tabi, yaz aylarında falan mı kesiyorsun, toplum baskısı çok fazla
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Yazın da kesmiyorum hep kapalı giyiyorum ve öyle dolaşıyorum. Kim çıkarmış bilmiyorum yani sürekli ağda yapmak zorunda mıyım
- +1 yıl
valla erkek arkadaşın olsam baya mutlu olurdum :)
- +1 yıl
makasla alabilirisin çok uzarsa
- +1 yıl
en son ne zaman kısalttın?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmcüğünü temiz tutmalısın, o sikcuğunu temiz tuttuğu gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kızım al şu kıllarını da temiz temiz yapsın adam bu ne iğrençlik ya
00 Yorumla
+1 yılKıllı olma sende bakım önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı olamıyorum. Kıllıyım
- +1 yıl
İyi olma beni ilgilendirmez ama kendine saygın yoksa kimseye olmaz
Kes sende kılını zormu
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kıllı seviyorum
Soran+1 yılValla şu an çok kıllı uzamış. Koltuk altlarım da öyle. Bacaklarım desen o da aynı durumda
İğrenç bir troll daha
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kıllar kaç santim ora orman gibimi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOfff oral istenmezmi beee😍😍😍👅👅👅
00 Yorumla Acemice bir trol daha😒
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kıllı kim yalamak ister biraz mantıklı olsana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi zahmet al sende goril misin
10 Yorumla
+1 yılKıllı koku yapar iğrenç
03 Yorumla
Soran+1 yılKokmuyor
Soran+1 yılHer gün elimi sokup bakıyorum koku yok. Kokmuyor
- +1 yıl
Görmeden joklamadan bişey diyemem bildigim tek şey kıllı kokar
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Benim için fark etmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSende al yani ne olmuş
00 Yorumla
+1 yılDelirmiş olmalı 🙄🤭
00 Yorumla
+1 yılİğrenç
00 Yorumla
+1 yılyazsana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Lazer yap
00 Yorumla
+1 yılŞaka olmalı
00 YorumlaKıllıysa yalanmaz ya
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden yalanmasın. Yaptığı ayıp. Sevmiyor beni beni her şekilde kabul etmeliydi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal tabi pis çünkü ve iğrenç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tüylü ve kıllı seviyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi beğenmiyor. Laf söylüyor
Cevap sahibi+1 yılZevksiz işte ne olacak yalatma sende ona benim penisim de tüylü
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok Çok kötüsün
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılöncelikle temizlik çok önemlidir sonrada yapmayana yapamayana saygı duymak gerekir sonrada orgazmı yalayarak yaşatmayı seven birisini bulman gerekecek
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana farketmez bebeğim
00 Yorumla
+1 yılTrolll
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem