Şöyle yüksek şehvetle saldırgan duyguyu zirvede yaşayan adamlar bize niye denk gelmez zamk gibi yapışan tutunca bırakmayan ihtirası dibine kadar yaşatan , bize hep mıymıntı hep mıymıntı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru erkeği yanlış yerde arıyor olabilirsin. Ya da hep aynı şeyi yyaparak farklı sonuç almayı bekliyor olabilirsin. Yoksa öyle yırtıcı hayvan gibi seks yapacak erkek çoktur.
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bence Türk erkekleri hava gazı
- +1 yıl
Olay erkeğin ya da kadının Türk veya yabancı olmasıyla alakalı değil. Olay hangi karakter özelliğini aradığın ya da hangi özelliklerin olmaması gerektiği konusudur.
Soran+1 yılBilmiyorum çok erkekle ilişkim olmadı ama hava gazı değillerse bu kadar evli insan neden mutsuz bunu da aciklarsaniz sevinirim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
64Cevap
Soru buram buram fake kokuyor gibi. Çünkü bir kadının sorusuna benzemiyor ya da erkekleri tanımıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir siz ihtirasın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz
Sen bu soruyu gizli sormasaydın şimdi DM kutunda en az 500 şehvetli erkekten seks teklifi yağmuruna tutulurdun :D
16 Yorumla
Soran+1 yılAnca lafta kalcak birsuru iddia sonrası 🙄
Soran+1 yılSonrası reeli aynı olmayacktir muhtemelen
Soran+1 yılKimde
Soran+1 yılPeeki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki mıymıntı erkekleri seviyorsun. Yoksa türk erkekleri saatli bomba gibi hep patlamaya hazır :d
114 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkekleri anca hava gazi
- +1 yıl
tabii efendim
Soran+1 yılE oyle
- +1 yıl
Kaç erkekle birlikte oldun ki bu kanıya varıyorsun, yani 86 milyon nüfuslu ülkedeyiz. Çoğu erkek bayır domuzu gibi istekli bir de.
Soran+1 yılYa mesele istek değil tutku anlatamadım sanirim
Soran+1 yılHepsi istekli ama mıymıy😂
- +1 yıl
tutkudan kastın ne biraz daha açman lazım şehvet mi böyle uzun soluklu önsevişme mi, seni tahrik mi edemiyorlar :D
Soran+1 yılİhtiras kelimesinin tek bir anlamı var ve ihtiraslı bir sevisme tek birşeyi düşündürüyor o da açıklama pek gerektirmiyor
- +1 yıl
tdk mısın abi sen yemin ediyorum libido killer falan olmalısın karşıdakiler o yüzden seni tatmin edemiyor. ihtiras ne abi allah aşkına açıksözlü olsana ne istediğini bile anlatamıyorsun ki.
- +1 yıl
tutkudan kastın ne diyorum ihtiras diyorsun ihtiras ne abi
Soran+1 yılAnlatılmaz hissedilir bi halt anlamıyosan ben napabilirim kaldı ki sana tasvirini anltma mecburiyetim neden olsun gösterme taraftariym ben
- +1 yıl
Bence de anlatmakla ne uğraşıyorsun göster doğrudan.
Soran+1 yılAynen baybay
- +1 yıl
baybay komtanım annem banyo yabdırcak
+1 yılduvardan duvara vuracak yatakta köle yapacak,
saatlerce sevişecekkkk24 Yorumla- +1 yıl
nerede senin gibi şehvetli kadınlar
öküzler alıp gitti
Soran+1 yılKıymet bilmeyenler utansın😂
- +1 yıl
ahhh ahhh kesinlikle
senin gibi biri olsa pamuklara sarardım - +1 yıl
yatakta kölem
dışarda prensesim yapardım
+1 yılben yaşadım bitti ama çok özlüyorum öyle bir ilişki
178 Yorumla
Soran+1 yılBulsam ben de özlerim😂
- +1 yıl
en son 3 yıl önce görüştük şimdi telefonum çalsa alo gel dese 1 saniye düşünmem :D
Soran+1 yılSansliymissin
Soran+1 yılHerkes boğa burcu olsa keske
- +1 yıl
boğa olduğumu nereden biliyosun :D
Soran+1 yılTanımadığım yok ya benim burda😂
Soran+1 yılAma ben kendimden bahsetmiştim
- +1 yıl
beni tanısan bu konuyu özelde çoktan konuşmuş olurduk yavrum :D
Soran+1 yılKonuşmuştuk zaten de sen sinirimi bozmuştun
- +1 yıl
karıştırıyorsun benimle yükselik sinirin bozulma ihtimali yok :D
Soran+1 yılYoo vardı bayağı oysa ki güzel konusuyorduk sonra saçmaladın
- +1 yıl
yazsana bana bi
Soran+1 yılYazamam çok sinirimi bozdun hatırlamıyorum gerçi ne yazdığıni en son 😂
Soran+1 yılZorla cinsellik konuşmya çalışmıştın sanirim
- +1 yıl
kutumda 25-29 yaş aralıında kimse yok karıştırıyorsun :D
Soran+1 yılNe söylemiştin ya hatırlatsana ben unuttum. Yine burçlarla başlamıştı muhabbet kova akrep makrep
- +1 yıl
ben burçtan anlamam ki yavrum boğa olduğumu biliyorum sadece :D
Soran+1 yılDemek ki sen de sinir olmussun silmişsin😂
- +1 yıl
nickini görsem hatırlarım konuştuk mu konuşmadık mı
Soran+1 yılBen hatırlatıyorum işte burçlarla ilgili bir soruda konuşmuştuk boğa burcunun uyumlu olduğu burçları soylemistim kova akrep falan sonra özelde konsutik
- +1 yıl
bi kız boğa kovayla kısa ilişkide muhteşem uzunda kötü falan diyodu o musun yoksa :D
Soran+1 yılHıhı aynen aynen okadar mi sinir oldun mesaj kutusunu sildin😂
- +1 yıl
özelde konuşmadık görüş altında kavga ettik seninle ahaha :D ama sana dedim bu kavgayı yüz yüze yapsak bir anda nasıl sevişmeye döner gibisinden sen tribe devam ettin :D
Soran+1 yılSinir etme beni konstuk diyosam konstuk
- +1 yıl
küfür kıyamet kavga ederken seni bir anda saçından tutup masaya domaltsam napabilirsin ki :D
Soran+1 yılSonra saçma bişey yazdın mesaj kutunu sildim bi hatırlatsan onu güzel olur
Soran+1 yılHiçbir haltı hatirlamiyosun gerçi onu nasıl hatirliyacksin
Soran+1 yılSen bana en son ne yazmıştın onu söyle tatava yapacağına
Soran+1 yılMesaj kutunu silmeme sebep olan
- +1 yıl
biraz daha sinirlen kavga sonrası barışma seksi çok güzel bir şey :D
Soran+1 yılOkadar kale almamışsın ki özelden konuştuğumuzu bile hatırlamiyorsun işine bakabilirsin 👋👋
- +1 yıl
çünkü özelden konuşmadık :D hadi ben sildim sende mi sildin bak bakayım konuşmada ne var :D
Soran+1 yılSen nerenle okuyorsun canımı sıktın mesaj atma diye kutuyu sildigimi zaten söylüyorum ben
- +1 yıl
özelden konuşmadık yavrum ama rahat 50-60 görüş attık hatta başkasının görüşünün altıydı
Soran+1 yılOff uğraşmayacağım cidden hafızam aşırı iyidir benim seni inandirmakla uğraşamam hic
- +1 yıl
ben kimseyle olan konuşmamı silmiyorum yavrum konuşmadık diyosam konuşmadık görüş altıydı
Soran+1 yılLa havle😂😂😂 silmişsin oğlum işte 😂
Soran+1 yılGayet net hatirliyorm
Soran+1 yılDemekki çok sinirin bozulmuş senin de
Soran+1 yılKötü anıları siler bazen hafıza 😂
- +1 yıl
ben hep istekli duruşumu korudum seni bilemem :D
- +1 yıl
azzgın yazdım istekli diye düzeltiyor site :D
Soran+1 yılSilcek kadar sınırını bozduguma sevindim çünkü sen canımı bayagi sıkmıştın karşılıkli olması güzel. Ayrıca ben 2 gömk boy fazlydim sana
- +1 yıl
bakire birine göre fazla iddialı sözler :D
Soran+1 yılİddialı değilim ama sen beni kaldıramaz son
Soran+1 yılBende de 25 29 arası yok
- +1 yıl
yavrum seni öyle bir yerim ki erkek anlayışın ben olurum :D
Soran+1 yılZannetmiyorum ben hafızayı önemserim hafızaya düşerim hep onemsenmiyorsam onemsemem
- +1 yıl
merak etme senin aklını başından alınca hafızayla ilgili bir takıntın kalmayacak
Soran+1 yılİlgimi çekmiyorsun üzgünüm bi'tarafını yırtsan da😂
- +1 yıl
fark etmez daha milyonlarca kız var :D
Soran+1 yılRastgele ozaman
- +1 yıl
sana da :D
Soran+1 yılMesaj kutusunu silmeseydin zaten çoktan takip atmistin iyi yapmışsın silmekle😂
- +1 yıl
yavrum konuşmadık diyorum aloooooo :D
Soran+1 yılBi s.. iktirip gidermisin mümkünse
- +1 yıl
boş ver sana özgü bir şey ben skiyorum :D
Soran+1 yılİyi beline kuvvet ozaman başbaş
- +1 yıl
senin de gtüne yavrum
Soran+1 yılAynen senin ruhun duymaz o sırada
- +1 yıl
şimdi daha iyi hatırladım sen sanalcısın :D
Soran+1 yılSen yorumları okumadın galiba senden coook var
- +1 yıl
sen şu milyon kişiyle aldattım diye övünüp sonra bakireyim diyen kızsın tamam şimdi hatırladım :D
Soran+1 yılBen sanaldan da aklını alırım adamkn
Soran+1 yılCanım isterse de görüşürüm kime ne hesap mi vercem neyi nasıl yaşayacağımi
- +1 yıl
evet sen bana 2 değil 4 gömlek fazla gelirsin ama sanalda :D
Soran+1 yılEvet siz folloşlarla idare edin😉
- +1 yıl
aynen folloş :D sana manken gibi kızlarla neler yaşadığımı anlatayım sanallaşırken millete satarsın :D
Soran+1 yılBir sizde göz var diğmi😂 burası insan harikası dolu ne insanüstü varlıkları görüşmek için yalvartmışım sen neden bahseidyosun 😂
Soran+1 yılBir mesajıma bakar ayağıma gelmeleri
Soran+1 yılSenin de bir mesajıma bakar🙄
- +1 yıl
insanüstü varlıklar ama sanala kadar düşüyorlar :D
Soran+1 yılSevişsem uçak gibi de düşerler sen rahat ol dusunme bunları ablası:))
Soran+1 yılÇirkin bir kadın değilim
- +1 yıl
aktif cinsel hayatı olan bir erkek sanal yapmaz en fazla kadının şunu yaparım bunu yaparım lafına konum at geliyorum bakayım nasıl yapıyosun der :D
Soran+1 yılGereksiz ego topusun benim umrumda olan tek biri var onun da umrunda değilim başka biri umrumda degil
- +1 yıl
ego topu olsam senin gibi "sen kimsin" ağzıyla konuşurdum :D
Soran+1 yılTamam
Herkes kendini ovmus arkadas bu ne ya 😂 ben sert severimde serti sevene denk gelemedim. bende
14 Yorumla
Soran+1 yılTersi oluyormuşmuş diyolla
Soran+1 yılDram bu
+1 yılSana denk gelmemiş olması var olmadığı anlamına gelmez mesela ben bu yıl Yunanistana taşındım keşke Türkiyedeyken tanışsaydık:)
11 Yorumla- +1 yıl
Ten teması açısından teknik olarak bir şey veremem sana ama sohbetim güzeldir özelim açık :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak Trölü ülkenin abaza kaynadığınıda bilmeyen de ne biliim
149 Yorumla
Soran+1 yılMesele istekli olmak değil tutkulu olmak şehvetle yaklaşmak kuru kuruya olmuyor gösterceksiniz😂
Cevap sahibi+1 yılSonrada o tutkuyu görüncede sıkılıp bırakacaksınız 😄
Soran+1 yılBen bırakmam daha çok yükseltiyor beni çok isteyen biri ve gösteren
Cevap sahibi+1 yılİlk başta öyle oluyor
Soran+1 yılİstedigim şeyi 3 kelime ile anlatabilirim aslında ihtiras vahşi tutku
Soran+1 yılKavga ile başlayan seks gibi mesela ama anlatamadım burdakilere anlama kitliklari var😂
Cevap sahibi+1 yılHepside var ama vermem değerini kanıtlasın o zaman dusunurum
Soran+1 yılKime değer verip vermeyecgini sen belirlersin o belirlemez. Çünkü birine değer vermen ona yüklediğin anlamla ilgilidir ve o bunu yonlendiremez. Değer vermek istersen hissedersen verirsin.
Cevap sahibi+1 yılHayır kişi ilk önce kendi değerini kendi oluşturur. Yoksa patates çuvalı gibi şisip evde tıkınan biri olsa ben değerliyim dese Ben buna ne kadar ikna olabilirim ki İlk önce kendisi kendi değerini yükseltecek zaten ondan sonra insanlar gelir ona
Soran+1 yılAlakası yok birine değer vermek tarif ettiğin gibi bir şey değil insanlar icinbirinin senin için ne kadar değerli olduğu maddeyle ilgili değil onun sana hissettirdiği manevi duyguyla ilgilidir sevgi demiyorum dikkatini çekerse manevi duygu diyorum
Soran+1 yılÇok guzel bir ksdin düşün mesela aynı zamanda karakterli biri de olsun kariyer sahibi ve zengin biri de olsun bu kadın aynı zamanda. Şimdi böyle bir kadının karşısına hangi adam çıkarsa çıksın heps için kesin kadına değer verecek diyebilir miyiz? Diyemeyiz çünkü değer vermek bunlardan ayrı bir şeydir ve ruhanidir madededen alakasizdir. Bu saydıklarım sevmene sebep olur saygı göstermeye sebep olur ama değer vermene dogrudan sebep olmaz. Değer sende hissettirdigi seype bağlantılıdır o kadının. Yani buzz gibi haksizsinix
Soran+1 yılSöz konusu duygusal ikili ilişkilerse değerini sen belirlemezsin karşındakinin kalbi belirler
Soran+1 yılDeğer çok başka bir konu ya. Mesela aşk da doğrudan değerel vermeye sebep olmaz. Aşık olduğunu da değer vermeyebilrsin bazen. Aldatirsin misal aldatmak değer vermemektir. şık olduklarını da aldatmıyorlar mi?
Soran+1 yılAşık olduklarını da**
Cevap sahibi+1 yılKimse dışını beğenmediği şeyin içinide merak etmez bunu herkes bilir. İnsan sadece statüsel olarak değil görsel açıdanda kendine bakmalıdır. Yani baya baris haklıyım Madem senin dediğin gibi Manevi ve iç özellikler O zaman bunca insan neden patates çuvalı gibi ve hatta bu haldeyken niye bunların etrafında değer verenler Yok daha geçen kızın biri yazdı konuştuk İnstegram istedi verdik. Beğendi beni yakışıklısın felan dedi kendime bakıyorum sonuçta kültürümüde geliştirdim. Sonra sen at dedim naz filan yaptı foto bi geldi Fıçı gibi üzmemek için bişi demedim ama konuşmayı surdurmedim hala mesaj atıyor. İşte böyleysen bisi bekleme
Soran+1 yılSenin güzel kadına bakış açın fıçı gibi olmayansa bu senin dar bakış açının göstergesidir. Kadın kendisine bir erkek için değil öncelikle kendisi için bakmalidir bakımlı olmalıdır. Bu cok ayrı bir mevzu. Ama istisnai durumlar da olabilir kimsenin hayatını bilemezsin bünyesi kiloya elverişlidir sağlıksal durumlar vardır diyet yapamiyordur. Böyle bir durumda o fıçı kelimesini kullanıyorsan o fıçıda kal çıkma hic
Soran+1 yılSen spor insanın anasını nasil ağlatıyor biliyor musun k. çını kaldırmadan ordan konuşmak kolay😂 ben zaten kilo alamayan biriyim ama arada spor yaparım kendimce öyle tek tük. Ama kilo almaya elverişli bir çok insan var her bünye aynı değil. Tamam insan isterse yapamayacgi hicbir şey yok ama k. çını kaldirmadan oturduğun yerden sallamak kolay (eğer spor yapiyordan bunları ışık hızıyla mideye indiriyorum)
Cevap sahibi+1 yılDar görüşlülükle ne alakası var benimde kilo olduğum zamanlar vardı. Arkadaşlarımdanda ama ne yaptık çektik çileyi verdik üstüne o kadar zaman para emek harcadık ötesine geçtik hemde her anlamda Kimse kusura bakmasın kendine değer vermeyen çabalamayan birine neden ben değer veriyim bunun mantık neresinde ben o kadar uğraşmıssam kdeğerimi inşa edip yükseltmişsem Karşımdada o değerde bi insan beklerim bu böyledir. Kimse kimseyi her şeye rağmen sevemez. Bu çözümsüz insanalrın kendilerini iyi hissettirmek için uydurduğu bahanedir. Sen otur kenarda Beyaz atlı prens gelsin seni sevsin 😄 cidden böyle olmayın üzülürsünüz yok yere
Soran+1 yılMidede yayilmakla meşgul şu an sorry🤷
Soran+1 yılAma sen konuyu saptırdin ben bunlari kastetmedim ki. Bir insanin sana değer veresi varsa verir vermeye niyeti yoksa vermez. Sana şiddetle katılmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılİşte bende bundan bahsediyorum ne kadar zor biliyormusun yahu biz o zorluğa gögüs geldiğimiz için bu noktayız zaten 🤣
Soran+1 yılBen diyorum ki kadın her anlamda mukemmel bir kadın olsun yine de öyle bile olsa karşısına çıkan her erkek deger vercek Dİ-YE-ME-YİZ. Ne kadınlar değer görüyor sana anlatsam oha dersin burdan Fizan'a kadr kufredersin
Cevap sahibi+1 yılHayır hiçbirşeyi de saptırdığım yok lütfen komik olma bunu diyerek sen çekiyorsun 😄
Cevap sahibi+1 yılSenin o ne kadınlar dediğim Aklı çükü, nde olanlar tarafından veya yokluk zihniyetinde ki erkekelr tarafından değer görüyor. Diğer sözüne gelirsek Evet sen en harika haline ulaş beğenmeyen olacak mı Olacaktır. Eeee ya ama bir iki kişi beğenmez o zaman gö, t göbek mi salalım insan olabildiğince değerini yukseltmek icin cabalamalıdır. Bunuda illa kendini begendirmekde değil herseyden once kendi icin
Soran+1 yılSenin bu bahsettiklerin sevgiye neden olur saygıya neden olur ama değere sebep olmaz. Değer cooookk apayrı bir mevzu
Soran+1 yılHaklı olsaydın Adriana Lima aldatilmazdi😂 hem de biseye benzemeyen bir herif tarafından
Cevap sahibi+1 yılSevgi ve Saygı değerle eş güdümlüdür. Hiç sevmediğin Saymadığın biri nasıl değerli olabilir Gözünde 🤣
Cevap sahibi+1 yılEvet haklı olduğum için aldatıldı Çünkü tek güvendiği şey güzelliğiydi 😄
Soran+1 yılHer değer verdiğini seversin ama sevdiğine değer vermezsin felsefesi böyle 🤷sen kabul etsen de etmesen de
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsam değerlidir. Sevmiyorsam Sevgime değmiyordur. Ana felsefe bu 😄
Soran+1 yılNe biliyosun allasen kadın hakkında bildiğin ne var ne kadr tanıyorsun da bunu söylüyorsun anormalsin ya😂😂
Soran+1 yılRuhunu nerden biliyosun kadının notunu verdin
Soran+1 yılSevgi değere doğrudan sebep olmaz güzel arkadaşım. Eğer haklı olsaydın sevdikleri insanları aldatamazdi. Karısından aşkından olupt biten adamlar bile aldatıyor boşandıktan sonra aşk acisi çekiyorlsr sen neden bahseidyosun
Cevap sahibi+1 yılRuha aşık olunmaz Soyut birşeydir zaten Önce tip sonra karakter ve statüsel nitelikler Ruh bilinç mekanizmasıdır. Bu niteliklerden birinde kalmaması gerek Diyelim çok güzel ama Cadının kaş, arın teki yine aynı şekilde notu veririm. Mesele bu, yokluk hiç çekmiş biri değilim doğal olarak Beklentim yüksek ama karşılayanında alacağıda öyle 😎
Soran+1 yılSenin çenne ve önyargına katlanabileni bulursan baş nikahi
Soran+1 yılÇenene
Cevap sahibi+1 yılHahahahaahaah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 lan 🤣🤣🤣 hazırda bekleyenim var sıkıntı yok ben en iyisiyle basarım nikahı
Soran+1 yılHarikulade sadık kal ohalde ne işin var buradan 😂
Soran+1 yılMesela şu an burdaysan ve tam da bu sorudaysan rahatlıkla senin en iyisi olamadığını söyleyebilirim😎 ve en iyiyi haketmedgini
Soran+1 yılEn iyisi ol önce en iyiyi haketmek için
Cevap sahibi+1 yılUlan yıktın beni 🤣 alıcılarım açık Radar merkezlerimden birini buraya kurdum. inceleme analize devam. Menzile girerse füzeyi çakıcam🤣
Cevap sahibi+1 yılBurayı neden bu kadar gömdün anlamıyorum 😄
Soran+1 yılSevgilim olsa burada tozu olmazdı sen ne diyosun
Cevap sahibi+1 yılBurası için senin bakış açın bu arada Sevgilim var demedim ki 😄 bakıyorum öyle dedimya radar istasyonlarından biri soruya gelirsek anasayfadan önüme geldi Direk konu seçimi yapmadım 😄
Soran+1 yılYa sen hazırda bekleyenim var yazınca ben sevgilim var şeklinde anladım onu sorry
Cevap sahibi+1 yılOnlar flört hesabı veya arkadaş aşık değilim takılıyorum. Aha bu işte dediğim zaman onunla seviyeyi ileri taşıyacağim 👍😎
Soran+1 yılNikahtan bahsedince kendini sahipli gibi gösteren sendin niye 18p derece dönüyorsun şimdi😂
Cevap sahibi+1 yılNikahlık biriyse diye dedim Zaten en yuksek degere sahip olacaktır Sonucta
Soran+1 yılAnladım ya şimdi tamam ben yalnız kalmam demek istedinn
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme banada arzulu kadın denk gelmiyor ikisi aynı anda olmaz hayatın kanunu gibi bişey bu
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen hiç başın yastığa 1 saat gömülü kalmadın anlaşılan
18 Yorumla
Soran+1 yılUfak at da civcivler de nasiplnsin😂 öyle olsaydi katil olurdun
- +1 yıl
Ara sıra hava izni vermek lazım 😂 müddei iddiasını ispatla mükelleftir
Soran+1 yılMazoşist değilim hayat güzel 😂
- +1 yıl
Hayat güzel kuşlar ve insanlar uçuyor
Soran+1 yılSadizme varmayacaksa olay hak verebilirim😂
- +1 yıl
Her şey dozunda olmalı. Az az hepsinden 😂
Soran+1 yılİşini bilen daha çok erkek olsa keske
- +1 yıl
Herkes işini iyi yapsa emin ol dünya daha güzel olurdu 😂
Zaten günümüzde hep öyle oluyor. Azgınlara pasifler denk geliyor
10 Yorumla
+1 yılçeneye vurması ile gerçekte olması farklı şeyler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılkıyamammm üzümlü kekim :D
bizde de boşta olan var kapılmamışlar ;)10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Burada aradığın şeyin bolca olduğuna eminim. Zaten yorumlara doluşmuşlardır şimdiden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişiler denk gelmiş zaten yoksa sert olunmalı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki de bir beddua almışsındır...
Belki de hayalindekinin bile iyisi gelecektir , zamanı vardır.
Belki de vardır sen görmüyorsundur, şans vermiyorsundur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar tabiki aslında seni çok iyi anlıyorum biraz sert biraz uzun biraz ten uyumu biraz vahsilik birbirini çeken tutkulu dokunuşlar harfi yüksek bir sexs gayet zevkli kulağa hoş gelir uygulanırsa ki uygulanmalı düşünsene içinde ihtiras şehvet dolu somutlastirayim kapidasin kapıyı açarken opusmye baslyrsun içeri geçerken üzerini hızlı hızlı sert şekilde çıkarıyorsun duvara yasliyorsun sonra bı elin saçların arasinda dudaklarını isiriyorsun küçük küçük
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmak istediğim buydu evet
Cevap sahibi+1 yılBende tercüman oldum hislerine
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Bilerek mi yapıyorsunuz bilmiyorum bu kadın milleti seviyor sümsük erkek kıymet bilmeyen çakal tipleri birazda sizde suç seçici olun biraz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. gece gece yazarın arzular tawan yapmış anlaşılan 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam beni anlatıyorsun ama banada kız denk gelmiyor maalesef yanlız gidecegiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadini yıpratacak insanlar var, ama herkese denk gelmez evet
10 Yorumlaİmzamı atıyorum eşime sevgiler
26 Yorumla
Soran+1 yılAhah
Soran+1 yılBen evlensen bana da aynısı denk gelir niye şans zero
Soran+1 yılG. tunu kaldıramayan erkek zor biliyorum😂 geçmiş olsun
Soran+1 yılHerşeyi senden bekleyip seni suçlayıp bir de seni kıyasliyor o esnada 3. Dünya savaşı cikartasin geliyor
Demek ki senin beğendiğin dış görünüşteki erkekler öyle.
00 Yorumla
+1 yılOnları çekiyorsundur tamamen senle alakalı bir durum 🤭
00 YorumlaZamk gibi ne demek... kaynak olurum kimse ayıramaz
00 Yorumla
+1 yılburdaan istediğin kraterde erkek bulursun :D
00 Yorumla
+1 yılSeni kadınlığının zirvesine çıkartıp her zerreni ilim ilim işleyecek
10 Yorumla
+1 yılSana gelenler demekki yetenekli değil
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet beceriksiz
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yanlış kişilerlesin demek kk
16 Yorumla
Soran+1 yılOyleydik
Soran+1 yılÇoğu öyle gerçekten hemcinsleri koruyor ama yüksekten atıyor bence çoğu. Ha diyeceksin hepsini nerden biliyosun denedin mi denemedim fakat hava gazi olmasalar kadına istediğini verseler bukadar evli mutsuz kadın olmazdi
Soran+1 yılHerkesle olmuyor kesinlikle çok haklsin
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Vardırda denk gelmemiş
110 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
Soran+1 yılBoğa olmadıkları için bence🙄
Soran+1 yılYaaaa
Soran+1 yılAnlarsın ozaman beni
Soran+1 yılZirve istiyor insan duyguyu da şehveti de kesmiyor başka türlü ama herkes mıymıy
Soran+1 yılHerkesten kasıt sen misin 🙄
bana da kız denk gelmiyor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik bir trajedi😂
+1 yılTamam sonrada altında ağlarsın açıyor diye sksksk
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bırak hepsi lafta
- +1 yıl
Öyle oluyor sert seviyorum diyen sonra kaçıyor sksks
+1 yılbende aynısını karşı cinsim için diyorum ahh ahh yalnızlık bitirdi
10 YorumlaMerak etme dalar hepsı buraya sımdı xD
43 Yorumla- +1 yıl
Geldik geldik 😂
- +1 yıl
@ATeŞiN_VaRMı hg:)
- +1 yıl
Hıb:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPardon daa sen kimsinn?
12 Yorumla
Soran+1 yılDerken
Cevap sahibi+1 yılYani bunu karşılayacak biri misin?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSendeki şans Bedevi şansı be
110 Yorumla
Soran+1 yılOfff sorma zamk gibi yapış. Ama ılık denk gelsin
Cevap sahibi+1 yılÇok aradığından olmuyor o, salıversen biri denk gelir illa duvardan duvara vuracak
Soran+1 yılMazoşist değilim ya sadece tutku istiyorm şehvet ihtiras
Cevap sahibi+1 yılTürkler seksi ihtiyaç olarak gördüğü için pek tat vermiyor maalesef, zevk ürünü değil de ihtiyaç giderme olayı var
Soran+1 yılSalıyorum ozaman küçük enisteyi
Cevap sahibi+1 yılO ne demek öyle? Sen beğenmedin beni mi şaaptırcaksın 😂
Soran+1 yılSal dedin ya
Cevap sahibi+1 yılHe pardon, benim kafa mesaisi bittiğinden çalışmadı, sal sen, mutlaka biri gelir, ben öyle kazandım sen de kazanırsın umarım
Soran+1 yılKazandıusan iyi
Cevap sahibi+1 yılLaf işte, doğrusunu öğrenmek benimkisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradaki erkekler boş
53 Yorumla- +1 yıl
Ne biliyorsun baktın mı
Cevap sahibi+1 yıl@Tttuufffhj bazılarına 😂
- +1 yıl
Dinlemek isterim skskks
+1 yılyazık sana ne erkekler var seni inim inim inletecek bilsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSans tabiki bizde senin istediğin gibi biri gelmiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSen iste.. gelir.. yaz özelden.. ❤️❤️
10 Yorumla gizli olmasan sıraya girerlerdi
10 YorumlaBen arzuluyum gelsene
10 Yorumla
+1 yıldolu seç beğen al
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılbanada arzulu bir bayan denk gelmiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Gelince de kıymet bilmiyorsunuz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılHahaha 😂 şansızmışsın
10 Yorumla
+1 yılBulursun şimdi abaza çok burada
10 YorumlaBaşarısızsın demekki
149 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda
Soran+1 yılEsrarengiz adamları seviyorum melankolik depresif. Onların da depresif olmalarının tek bir sebebi oluyor o sebeple karşılaşınca yanlış seçim olduğunu anlıyorum 😂
Soran+1 yılSevdim bile 😂
Soran+1 yılDe niye kaciyormuşum🙄
Soran+1 yılNiye ya anlatsana
Soran+1 yılYa kıyamam:) bence çekilmez değilsin
Soran+1 yılEn scma dengesizliğin neydi mesela
Soran+1 yılKaç yaşındasin sorması ayip
Soran+1 yılNasıl 35 mi Cahit Sıtkınin dediği gibi🙄
Soran+1 yılYolunun nerde yarısı olacağını bilemezsin onu diyen Cahit Sıtkı bile 49da öldü:)
Soran+1 yılSanirim yani öyle hatırlıyorum
Soran+1 yıl46ymiş pardon
Soran+1 yılYani:) belki de o önyargısı 46 da götürdü. Olma önyargılı sen de
Soran+1 yılSenin neden soğuk buarada 😂
Soran+1 yılNeren
Soran+1 yılÖnyargılar hayatın şehridir
Soran+1 yılNasıl ya:) açar mısın biraz:)
Soran+1 yılHaa o çok garip değil mizacin öyle demekki ama önyargıların hayatınin şartı görmen garip ve kotu
Soran+1 yılBuarada çok uykum geldi sonra devam ederiz:(
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılSebepleri vardır onun ruhunu calmislardir
Soran+1 yılÇok uzulmussundur ne biliym travmatik olaylar yaşamışsindjr ruhun alinmistir
Soran+1 yılİyigecelerr
Soran+1 yılNeymiş sebep
Soran+1 yılGenelde karşı cinsle alakalı oluyor imkansız aşk aşk acısı 😂
Soran+1 yılBir kadın öyküsü oluyor zaten arka planda
Soran+1 yılMesele kadın olması değil kimseyi sevmemek zaten mümkün değil. Ama kimse de kimseyi unutturacak mesaiyi harcamak zorunda değil kimse için
Soran+1 yılOyuzden aşk acılı tercihim olmuyor genelde
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen beni bir beğen ben seni bulurum istanbuldaysan eğer 🙄
00 YorumlaBeni tanımamışsın henüz
#Hükümdar10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoymuşsundur arzuya :)
10 Yorumla😂😂 bana rastlamadığın için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bize de senin gibi isteyen denk gelmez
00 Yorumla
+1 yılBahtına ne çıkarsa😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEhhh işte denk gelemiyor sans
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arayan bulur sen biraz şert istiyorsun
00 YorumlaKaç yaşındasın ve bekar mısın?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılGelir simdi
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat hep zıt olur
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç sormaaa
+1 yılSana denk gelmiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi